İddalar..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSH
    SSH's avatar
    Erkek

cimbom yüzünden bi ara saçları 3 numara yaptırmak zorunda kaldım :)
    iddaa severim:D başıma iş açtı çok oldu ya :D

sırıtma la.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ntxsoft
    ntxsoft's avatar
    Erkek
    Halley deilde popkeki 1 dakkadan kısa sürede yiyemezsiniz. Yanında içiecek olmucak ona göre. Ben denedim arkadaşlar demişti yenmez falan. İnanmadım bi deneyim dedim 30sn geçti ben yutamıyom boğulcak gibi oldum adam diyo yavaşladın. Sonra bir gün boyunca boğazım ağrıdı tabii. Zorlamamak gerekiyomuş :D

enginkirmaci.com | Kişisel web sitesi, uyetakip.com | Ücretsiz Üye Takip Programı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    arkadaşlar bana bişeyi yapamazsın diyince huylanırım aq sinirlenirim. herzaman yapabilirim derim/yaparım/yapmaya çalışırım. Bu huyumu bildikleri için beni hemen gaza verirler :D 2-3 lafta deliririm zaten :D örnek oLarak : kız öpme, parmaklama, yoldan geçen adama küfür etme, kalabalığın içinde Allah diye bağırmak vs :D böyle uzayıp gidiyor

sanılanın aksine...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kinyas
    kinyas's avatar
    Erkek
    NighT-7 benimde senin gibi bi arkadasım var ben de acayıpgaza getirrim onu her boku yaptırtırım ona :Dkriz amk:D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BozcaN
    BozcaN's avatar
    Erkek

o kek mvzusu popkek deil :D

topkeklerin kakaolusu (: 30 snden kısa sürede yenmio mk .. yemeye bşlamadn 1 sn önce bile olsa icicek serbest , ister bölerek ye ister olduu gbi agzına at olmuo..

cok denedk .. bi ark 35 snde bitrdi ama 30 altı olmuo (: yapılamazda cnkü agznda şişio gbi bi acaip bişi oluo

√ βǾź¢ẵŋ ® //\\ ~ Türkiye"de yaşayan Türk"e biat edecek !!
Toplam Hit: 3786 Toplam Mesaj: 16