İddia İçin Site Tasarlanması(İstek)
-
Sevgili müridler mürideler,
biz böyle iddia yorumları falan tarzında kıytırık sitelerde takılırken, bunu com uzantılı bi siteye yapalım dedik. ancak web tasarımdan site alımından falan pek anlamayız. biz birine yeterli miktar para versek o siteyi alıp, bize fazla kompleks olmayan bir site tasarlayabilir mi? bir de ücreti ne düzeyde olur bu işin sanmıyorum fazla tutsun. yardımcı olmak isteyen sıkılgan webcileri beklerim :))
-
Wordpress kurup, uygun bir tema arayabilirsin.
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
-----------------------------
Wordpress kurup, uygun bir tema arayabilirsin.
-----------------------------hocam dediğim gibi hani hiç bilmiyorum hatta bilgim - lerde :D ücret isteyen olursa o da sorun degil :D abartmadıgı sürece. yeterki şu işi halleden olsun
-
up up up
hadi beyler para kazanmaya korkmayın :)
-
ultrAsker bunu yazdı:
up up up
hadi beyler para kazanmaya korkmayın :)
-----------------------------Hacım yarın ben sana döneyim olur mu ?
-
Bu site benzeri bir şey keser mi seni? Keser der isen, temayı bulduğum an ücretsiz yapabilirim. Wordpressi ve temayı kurabilirim sadece. Eklenti ve gerekli ayarlar için ücret verip birisinden yardım alman gerek. İstersen r10dan bakabilirim.
-
işim olmasa kardeşim host domain parasına yapardım.
-
ben maçlar için yorum yaparım :D
-
host olayını ben hallederim.
domain ve işi yapacak biri lazım.
-
Siteyi sadece tasarlamak olmaz, sitenin kodlanması gerekir. Bu da ucuz bir şeye mâl olmaz. O ücreti veririm dersen referanslarımı da göstererek güzel bir şeyler yapabilirim. Tabi hazır sistemlerden kurarsan ücretsiz de yapabilirsin bu işi ama ne kadar profesyonel olur sen düşün.
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
Bu site benzeri bir şey keser mi seni? Keser der isen, temayı bulduğum an ücretsiz yapabilirim. Wordpressi ve temayı kurabilirim sadece. Eklenti ve gerekli ayarlar için ücret verip birisinden yardım alman gerek. İstersen r10dan bakabilirim.
-----------------------------bunu alıntıladım ama herkese cevap vericem. öncelikle alıntıdaki siteden az bişey daha kompleks olsa bize yeter. kendin kodlamalı falan ne kadar tutar ücret belirtin arkadaşlar. kendi bşaıma olmadıgım için diger arkadaslar ücrete ne der sormam lazım.
host domain falan paraları zaten bizden ekstra ugrasma ücreti isterseniz ona da eyvallah sadece çok uçmayın lütfen :))
pm bekliyorum yapmak isteyen arkadaslardan daha rahat konusuruz. ilgilenenler beni bi dürtsün.