İddia Nın Aq
-
SaKoRa bunu yazdı:
-----------------------------
ohh herta berlinide burda gördüm benimde 300 ytl geliyor gibi du bakalım :)
-----------------------------inş tutar hangi maçlar kaldı başka :)
-
dur ilk önce tutan maçları söyleyim iştah kabartiip :P liverpool , herta berlin , kayseri , trabzon tuttu kalanlar ise milan maçı (şu an oynanmakta)0-0 ilk yarı , hansa rostock ve palermo maçları war bunlarda tutarsa :) manyak olucak. demeye kalmadı milanda attı :D
-
hansa hariç öbürleri tutar gibi gelio bana göre riskli maç ama inş tutar :)
-
351-2
354-1
346-1
411-1
356-1
Oynayamadım param yoktu tutarsa çok yanarım:(
-
Sakora bence hansa züke züke yener amma palermo yatırır bence livorno yabana atılacak takım değil! 0 çok hoş olurdu o maça
-
ya geçen hafta palermo parmaya yenildi ve palermo üstleri zorlayan bi takım olduğu için oynadım. ama livorno'da sağlam bi rakip her an herşey olabilir inş. palermo alır.
-
SaKoRa bunu yazdı:
ya geçen hafta palermo parmaya yenildi ve palermo üstleri zorlayan bi takım olduğu için oynadım. ama livorno'da sağlam bi rakip her an herşey olabilir inş. palermo alır.
İnşallah abi alırda kazanırsın ama hansaya güveniyorum şahsen ben,palermoda inşallah alır ama işi zor biraz güzel kupon yapmışsın ama keşke ona 0 çaksaydın:) -
bende arjantin liginin a.k.evinde berabere kalan river plate'in a.k daha ne diim :)
-
Arjantin,brezilya ve libertodares e zaten garanti kupon yapılmaz anca süpriz oynanır yada altı-üstü,şerefsizlerin hepsi yatıo amk az mı yatırdı boca,river,santos:(
-

Toplam Hit: 4421 Toplam Mesaj: 39