folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder IDE Hdd Den SATA Hddye Geçiş Problemi

IDE Hdd Den SATA Hddye Geçiş Problemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kdrakk
    kdrakk's avatar
    Erkek

arkadaşlar 80 GB ide hddyi kaldırıp yerine 500GB satahdd koydum. lakin windows açılışında problem oluyor, resimdeki ekran çıkıyor makina orda takılıp kalıyor. eger resetlersem makina kapanıp normal bir şekilde açılıyor. bu ne sorunudur nasıl çözeriz.
    tşk.

[URL=www.resimupload.com/ds498866358_rsz_IMG_5231.html][IMG]http://pic1.resimupload.com/r6/thumb_498866358.jpg[/IMG][/URL]

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kdrakk
    kdrakk's avatar
    Erkek

http://img156.yukle.tc/image.php?id=9797rsz_IMG_5231.jpg

direk link koydum arkadaşlar. umarım çözeriz

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ativaran216
    ativaran216's avatar
    Erkek

buna benzer sorun bende de var laptop aldım yeni masaustu iken 2-3 işletim sistemini aynı zamanda kurabiliyordum bu laptoplarda microsoft la anlasmıs mı ne 2. işletim sistemi kuramıyorum namussuza arkadasım bi programla oluyor dedi varmı bilgisi olaan elektronikçiyim xp istiyorum

lanet olasıca vista!!!

yorum tartısmada olur imza da değil...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Game_Over
    Game_Over's avatar
    Erkek
    resimde makine hdd yi görmediğini gösteriyo biostan görüyomu ona bak eğer görüyosa formata başlarken anakarttan disket oluştur önyükleme sırasında disketten hdd yi tanıt sonra devam et yapmaması lazım bağlantıları filanda iyice ayarla biosa sata açıkmı değil mi hangi girişe taktığına filan iyice bak

Ayranı yok içmeye, taksiyle gidiyo sıçmaya
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuNYoR
    JuNYoR's avatar
    Erkek
    arkadasım eger ıde'den sata ya gecmıs ve anakartında sata gırısı yok ve sonradan sata cartı aldıysan acılısta sata cartı gormez pc ve dolayısıyla hdd yı gormez daha dun bnde aynı sekılde sata card aldım ve senın gıbı bu olaya rastlamamak icin de 20 gb ıde hdd buldum sistemi ide ye kurup sata yı da yedek depo olarak kullanıyorum.

Su gibi olmalıyız. Herşeyden aşağıda, ama kaya gibi kuvvetli......
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek
    resim açılmadı bende ama böyle bir sorun geçenlerde bende de oldu bios ta sata raid driveri disable yaptım sorunsuz çalışmıştı.

yunusozturk.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

nedir bu satalardan cektigimiz yaww.. :/  sozde teknoloji hayati kolaylastiracak...

neyse bence olasi cozumler...

bios guncelleme olabilir.. ana kartta sata girisi var oldugunu dusunuyorum... olmadi

sata driverlerini bulacaksiniz...

laptoplar icin bir yazida biosda sata icin bir girdi olmadigini duymustum.. ama bios guncellmesiyle bu mumkun olaibliyormus.. dedigim gibi sadece okudum. :B

bilgilerineze arz ederim :P 

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ativaran216
    ativaran216's avatar
    Erkek

peki beyler bi harici alsam xp kursam içine usb den herhangi bilgisayara taksam kapatım acınca görürmü yada onu  bosverin sadece nede calıssın bi yardım muritler

sct*m sataları!!!!

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ativaran216
    ativaran216's avatar
    Erkek

hocalar bi tarif edin hariciye xp kurayım laptoptakine dokunmayayım onda otomatık kurtarma var format atarsam cok deli kullandıgımdan 3 haftada bi format yer bilgisayarlarım(masaustunun hazin sonu) ondan dolayı bu gomulu kurtarma cok hosuma gitti

daha ilk hafta 6-7 defa coktu xp kurmaya ,disk bolmeye calsırken sagolsun kurtardı kendini vista...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ativaran216
    ativaran216's avatar
    Erkek

ustalar abimiz atmıs xp için bi  bakın derim..

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=62953

Toplam Hit: 1383 Toplam Mesaj: 10