Ideal İşlemci Sıcaklığı
-
Monster ömür boyu ücretsiz fan ve termal macun temizliği vermiyor muydu, istanbul ve izmirde şubeleri var erken götürürsen gün içinde teslim olması lazım bi de öyle dene istersen :) ama 47 derexe gayet güzel
Macbook pro boşta 21288 derece falan hele windows açarsam 2 katı
-
Sıvı metal bulunca otlanacaklar listesine beni de ekleyin :D i7 3770'i mi delid yapacaktım sıvı metal yok diye erteledim bayadır.
-
laptopa sıvı metal uygulayacaksanız tırnak cilaları var işlemcinin yeşil bölümlerini onunla kapatın ki metal akar makar elinizde kalmasın pc. Birde soğutucunun bakır olması lazım yoksa korozyona sebep olur. Çok çok çok az damlatıp kulak çöpüyle felan yayın. Tehlikeli işler ona göre yapın.
-
noname bunu yazdı
Monster ömür boyu ücretsiz fan ve termal macun temizliği vermiyor muydu, istanbul ve izmirde şubeleri var erken götürürsen gün içinde teslim olması lazım bi de öyle dene istersen :) ama 47 derexe gayet güzel
Hocam laptopu alalı 2 sene oldu. İlk defa macun yeniledim.
Okadar çok macun sıkmışlarki işlemcinin yeşil tarafları full macun olmuş hep akmış etrafına. Yarım saat işlemcinin etrafına akan macunları temizledim.
Yaptıkları işi hiç beyenmedim kendim yaparım daha iyi.
manhyak tarafından 02/Eki/18 13:17 tarihinde düzenlenmiştir -
manhyak bunu yazdınoname bunu yazdı
Hocam laptopu alalı 2 sene oldu. İlk defa macun yeniledim.
Okadar çok macun sıkmışlarki işlemcinin yeşil tarafları full macun olmuş hep akmış etrafına. Yarım saat işlemcinin etrafına akan macunları temizledim.
Yaptıkları işi hiç beyenmedim kendim yaparım daha iyi.
Hocam cok macun surdum. Fazla suruncede sorun az suruncede sorun oluyor. Optimal macunu surmen lazim buda biraz tecrubeyle oluyor.
Her tarafa yayilmis dedigin macunda da soyle birsey olabilir. Eski laptopumun termal bakiri ile islemci arasi bosluk vardi. Macun ordan akiyordu. 2ayda bir macun suruodum yoksa cok isiniyordu.sende de bosluk olabilir.