folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Ideal İşlemci Sıcaklığı

Ideal İşlemci Sıcaklığı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Monster ömür boyu ücretsiz fan ve termal macun temizliği vermiyor muydu, istanbul ve izmirde şubeleri var erken götürürsen gün içinde teslim olması lazım bi de öyle dene istersen :) ama 47 derexe gayet güzel

Macbook pro boşta 21288 derece falan hele windows açarsam 2 katı

...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saku
    saku's avatar
    Erkek

Sıvı metal bulunca otlanacaklar listesine beni de ekleyin :D i7 3770'i mi delid yapacaktım sıvı metal yok diye erteledim bayadır.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

laptopa sıvı metal uygulayacaksanız tırnak cilaları var işlemcinin yeşil bölümlerini onunla kapatın ki metal akar makar elinizde kalmasın pc. Birde soğutucunun bakır olması lazım yoksa korozyona sebep olur. Çok çok çok az damlatıp kulak çöpüyle felan yayın. Tehlikeli işler ona göre yapın.

Almanya Fatihi
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı

Monster ömür boyu ücretsiz fan ve termal macun temizliği vermiyor muydu, istanbul ve izmirde şubeleri var erken götürürsen gün içinde teslim olması lazım bi de öyle dene istersen :) ama 47 derexe gayet güzel

Hocam laptopu alalı 2 sene oldu. İlk defa macun yeniledim.

Okadar çok macun sıkmışlarki işlemcinin yeşil tarafları full macun olmuş hep akmış etrafına. Yarım saat işlemcinin etrafına akan macunları temizledim.

Yaptıkları işi hiç beyenmedim kendim yaparım daha iyi.

manhyak tarafından 02/Eki/18 13:17 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    manhyak bunu yazdı
    noname bunu yazdı

Hocam laptopu alalı 2 sene oldu. İlk defa macun yeniledim.

Okadar çok macun sıkmışlarki işlemcinin yeşil tarafları full macun olmuş hep akmış etrafına. Yarım saat işlemcinin etrafına akan macunları temizledim.

Yaptıkları işi hiç beyenmedim kendim yaparım daha iyi.

Hocam cok macun surdum. Fazla suruncede sorun az suruncede sorun oluyor. Optimal macunu surmen lazim buda biraz tecrubeyle oluyor.

Her tarafa yayilmis dedigin macunda da soyle birsey olabilir. Eski laptopumun termal bakiri ile islemci arasi bosluk vardi. Macun ordan akiyordu. 2ayda bir macun suruodum yoksa cok isiniyordu.sende de bosluk olabilir.

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
Toplam Hit: 2037 Toplam Mesaj: 16
işlemci sıcaklığı