Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
İdeos X5 - Custom ROM Yükleyememek
İdeos X5 - Custom ROM Yükleyememek
-
Merhaba müridler. Huawei İdeos X5 için, çin ve hatta rus sitelerine kadar baktım, bir çok yol denedim. nerde hata yapıyorum anlamadım. bir de her sitede farklı farklı olaylardan bahsediliyor. bir türlü sonuca varamadım kafam iyice karıştı.
ideos x5 üzerinde şu an stock rom (sanırım) bulunuyor. resmi bu
şimdi ben buna hiç bilmeyene anlatır gibi anlatabilir misiniz? bir kaç rom indirdim ama pembe ekran açılıyo kalıyo. sd ile sdsiz vs baya bi denedim.
amacım ICS yüklemek. 4,0 4,1 çok önemli değil. stabil olarak hangisi olursa..
ya da sistemin gereksiz uygulamaları (örneğin huawei osyal klüp- face twitter vs kapatamıyorum. sürekli arka planda açık) olmayan temiz bi rom önerebilir misiniz? 2,3,5 de olsa farketmez..
en son bu romları indirdim acaba sisteme uygun mu değil mi nasıl anlıcam?
kısaca ROm nasıl atıcam? bir çok pro vs yükledim net bir kaynak bulamadım, forumu bırakın çin rus sitelerine kadar arıyorum kaç gündür...
yardımcı olanlara tşkler.
bir de şu anki romu yedeklediğimi zannediyorum. recoverymodda usb ile pcye bağlayınca yedekle falan dedim img uzantılı 107 mblik bi dosya çıktısı aldım. bu imgyi dlloada atınca sistem o ana mı dönüyor? yani custom romda bir hata olunca direkt dlloada atsam bunu eskiye döner mi?
-
Opusdei mustafa abi ya da burak nickini unuttum amk
bunlar anlar diye düşünüyorum
-
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1492957
Hocam bu rom en son kullandığımda gayet stabildi. Daha sonra s3 aldım bilmiyorum nedir akıbeti :))
-
Benimkininde garantisi doldu bende yüklemek istiyorum ama şu imei silinme sorunu beni düşündürüyor.
-
2.3.5 ise romun hatırladığım kadarıyla ics yükleyebilirsin.
dzonun kararlı sürümünü kurmanı öneririm.
yalnız sorunu tam anlayamadım pembe ekran geldiğinde recovery dosyasını değiştirmek için pcde o dosyanın bulunduğu dizinin açılması gerek.
yanı yeni bir usb takmış gibi dosyaları goruntulemek ıcın klasoru ac secenegının cıkması gerek bu cıkmıyor mu?
sürüme uygun cwm nin yüklü olduğundan emin misin?
-
Easx bunu yazdı
yalnız sorunu tam anlayamadım pembe ekran geldiğinde recovery dosyasını değiştirmek için pcde o dosyanın bulunduğu dizinin açılması gerek.
yanı yeni bir usb takmış gibi dosyaları goruntulemek ıcın klasoru ac secenegının cıkması gerek bu cıkmıyor mu?
Usta bunun 4.0 ı yok mu ya bir kaç uygulama çalışmıyor bu 2.00 larda
-
zeybekustasi bunu yazdıEasx bunu yazdı
Usta bunun 4.0 ı yok mu ya bir kaç uygulama çalışmıyor bu 2.00 larda
dzonun 4.0 ve 4.1 romları var bildiğim kadarıyla bende dzo 4.0 yüklü
-
müridler 3 5 rom indirdim yükleim yedekledim vs her ne ise gene eski romla açılıyor telefon.
sırayla bu romu nasıl atacaz bi anlatsanız? S2ye hiç zorlanmadan 4,0 attım hem de toplam yarım saatte anca.
ama ideos x5e tam uygun rom mu bulamadım nedir olmuyor :S
s2de çok basit yaptıydım..
-
http://tahribat.com/Forum-Huawei-Ideos-X5-U8800-Hakkinda-Rom-Root-Cwm-Anlatim-165871/
bu konuya baktınmı bilmiyorum ama ben buradan yaptım gayet kolaydı
-
kapil bunu yazdı
http://tahribat.com/Forum-Huawei-Ideos-X5-U8800-Hakkinda-Rom-Root-Cwm-Anlatim-165871/
hacım yerli yabancı çok site konu rom vs denedim. stabilite yok :/
birçok ics rom denedim ama baya vasat. ya wifi çalışmıyo ya bülütüt ya sim okumuyo h.kartı okumuyo ses gitmiyo vs vs.. sağlam çalışan bulamadım.
sanırım bulamıcam da en çok tercih edilen romda BT yok wifi de de donmalar oluyomuş..
s2ye attım canavar gibi maşallah. x5 bana msıın demedi mk :S
-
joe_black bunu yazdıkapil bunu yazdı
hacım yerli yabancı çok site konu rom vs denedim. stabilite yok :/
birçok ics rom denedim ama baya vasat. ya wifi çalışmıyo ya bülütüt ya sim okumuyo h.kartı okumuyo ses gitmiyo vs vs.. sağlam çalışan bulamadım.
sanırım bulamıcam da en çok tercih edilen romda BT yok wifi de de donmalar oluyomuş..
s2ye attım canavar gibi maşallah. x5 bana msıın demedi mk :S
Hocam benım hddde rom dosyaları vardıda hdd ulasamıyorum harıcı kutum bozuldu upload ederdım sana :/ yenı uyandım bır ayılayım kurcalarım haber verırım sana . Ayrıca custom romlarda tam stabılıte arama hıc bı zaman. Zaten basta stabıl olsa bıle bır sure sonra sısıyor rom