İdeos X5 2.3 Güncellemesi 'Update Failed' Hatası. Yardım Edin.
-
Eğer garanti önemli değil diyorsanız ya da önemli olsa bile telefondaki şuan kullandığınız orijinal romun backupunu alın ve telefona mıuı kurun da x5 nasıl oluyormuş görün.
-
ben su anda b163 rom kullanıyorum. mıuının stabıl bır versıyonunu kurarsam gorsellık dısında performans olarak yuzde kaclık bır artıs yakalarım tahmını?
ayrıca su anda kullandıgım programların yedegını alabılıyormuyum ? Daha dogrusu yedegını alırımda mıuıde gerı getırebılıyormuyum?
-
emreslmn bunu yazdı:
-----------------------------ben su anda b163 rom kullanıyorum. mıuının stabıl bır versıyonunu kurarsam gorsellık dısında performans olarak yuzde kaclık bır artıs yakalarım tahmını?
ayrıca su anda kullandıgım programların yedegını alabılıyormuyum ? Daha dogrusu yedegını alırımda mıuıde gerı getırebılıyormuyum?
-----------------------------Hocam şöyle söyleyeyim, bizim arkadaşa kurduk mıuı yedek olayını titanium backupla yaparsın bütün program ve ayarların yedeklenir.Performans artışına gelince zaten root olduğun ve mıuı yüklediğin için kernel daki cpu hızı limiti arttığı için setcpu ile işlemci hızını herhangi bir problem olmadan 1ghz e yükseltebilirsin.
Performans olayına bakarsak yine orijinal romda oluyormu bilmiyorum ama dediklerimi yaptığımızda gta nın android için olanını stabil olarak oynayabiliyorsun.
Tabi görsellik olayı mıuı da bambaşka :)
-
pm attım bır bakarmısın :)
-
x5 satan var mi burda hacilar ? 0/2 el filan :)
-
yedek nasıl alırım yan telefon takoz olmasın diye ne apmam gerekiyor ?
o dediğiniz şeylerden rom stabil felan anlamadım.
sizce tekrar denemeliyim.
garantiye gitmesi gerekirse geri dönüştürebilirmiyim.
-
alberteinstein bunu yazdı:
-----------------------------yedek nasıl alırım yan telefon takoz olmasın diye ne apmam gerekiyor ?
o dediğiniz şeylerden rom stabil felan anlamadım.
sizce tekrar denemeliyim.
garantiye gitmesi gerekirse geri dönüştürebilirmiyim.
-----------------------------hocam adamlar burda anlatmis
-
Bu telefondaki mikrofon sesinin düşük olmasına bir çözüm bilen var mı?
-
Dhde biseyler soyluyolardi ama tam olarak bilmiyorum
-
ideos x5 satan var mi sıfır yada 2. el. alicam yabancidan almiyim dedim :P
bu arada TİM lerde telefon kalmis olabilir mi?