folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder İdeos X5 2.3 Güncellemesi 'Update Failed' Hatası. Yardım Edin.

İdeos X5 2.3 Güncellemesi 'Update Failed' Hatası. Yardım Edin.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Eğer garanti önemli değil diyorsanız ya da önemli olsa bile telefondaki şuan kullandığınız orijinal romun backupunu alın ve telefona mıuı kurun da x5 nasıl oluyormuş görün.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

ben su anda b163 rom kullanıyorum. mıuının stabıl bır versıyonunu kurarsam gorsellık dısında performans olarak yuzde kaclık bır artıs yakalarım tahmını?

ayrıca su anda kullandıgım programların yedegını alabılıyormuyum ? Daha dogrusu yedegını alırımda mıuıde gerı getırebılıyormuyum?

www.kriptopedi.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

emreslmn bunu yazdı:
    -----------------------------

ben su anda b163 rom kullanıyorum. mıuının stabıl bır versıyonunu kurarsam gorsellık dısında performans olarak yuzde kaclık bır artıs yakalarım tahmını?

ayrıca su anda kullandıgım programların yedegını alabılıyormuyum ? Daha dogrusu yedegını alırımda mıuıde gerı getırebılıyormuyum?

Hocam şöyle söyleyeyim, bizim arkadaşa kurduk mıuı yedek olayını titanium backupla yaparsın bütün program ve ayarların yedeklenir.Performans artışına gelince zaten root olduğun ve mıuı yüklediğin için kernel daki cpu hızı limiti arttığı için setcpu ile işlemci hızını herhangi bir problem olmadan 1ghz e yükseltebilirsin.

Performans olayına bakarsak yine orijinal romda oluyormu bilmiyorum ama dediklerimi yaptığımızda gta nın android için olanını stabil olarak oynayabiliyorsun.

Tabi görsellik olayı mıuı da bambaşka :)

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

pm attım bır bakarmısın :)

www.kriptopedi.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

x5 satan var mi burda hacilar ? 0/2 el filan :)

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alberteinstein
    alberteinstein's avatar
    Homo

yedek nasıl alırım yan telefon takoz olmasın diye ne apmam gerekiyor ?

o dediğiniz şeylerden rom stabil felan anlamadım.

sizce tekrar denemeliyim.

garantiye gitmesi gerekirse geri dönüştürebilirmiyim.

eski sevgilisi yüzünden çalışmadığım ingilizce hazırlık sınıfının yaz okulu parasını sevgilinden isteyen. yine eski sevgilisinin gönderdiği kontörü aynı gün başka kızlarla konuşarak yiyen kinci insan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

alberteinstein bunu yazdı:

yedek nasıl alırım yan telefon takoz olmasın diye ne apmam gerekiyor ?

o dediğiniz şeylerden rom stabil felan anlamadım.

sizce tekrar denemeliyim.

garantiye gitmesi gerekirse geri dönüştürebilirmiyim.

hocam adamlar burda anlatmis

http://forum.donanimhaber.com/m_49916326/tm.htm

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Bu telefondaki mikrofon sesinin düşük olmasına bir çözüm bilen var mı?

while (1<2)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek
    Dhde biseyler soyluyolardi ama tam olarak bilmiyorum

www.kriptopedi.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

ideos x5 satan var mi sıfır yada 2. el. alicam yabancidan almiyim dedim :P

bu arada TİM lerde telefon kalmis olabilir mi?

Toplam Hit: 3163 Toplam Mesaj: 26