İdeos X5 'İmin Camı Kırıldı
-
Beyler bugün telefon elimdeyken bi eleman koluma çarptı telefon yüz üstü yere çakıldı ekran tuz buz oldu dokunmatıkte bı sıkıntı yok sadece cam catladı . Telefonu alalı 1 ay oldu KVK garantılı . Bu camı en ucuz yollu nerede yaptırabılırım ve ortalama rakam nedir ?
-
bana kalırsa en güvenilir ve en iyi yer yine kvk olacaktır senin için telefondan anlamayan kıytırık bi telefoncuya götürüp heba etme güzelim cihazı bu işi profesyonellere bırak
-
elemanıda tuz buz yaptın mı ?
en iyisi tabiki kvk götürmek ne kadar ucuz yollu olur bilmem ama en azından garanti sorunu olmaz başka bir sorun olduğunda cihaz açılmış garanti dışı ibaresini suratına çarparlar
-
Antikilller bunu yazdı:
-----------------------------elemanıda tuz buz yaptın mı ?
en iyisi tabiki kvk götürmek ne kadar ucuz yollu olur bilmem ama en azından garanti sorunu olmaz başka bir sorun olduğunda cihaz açılmış garanti dışı ibaresini suratına çarparlar
-----------------------------Hocam eleman can ciğer kardeşim ondan değerli mi :)
-
yarın sabah bi bakayım malzemesi var mı haber vereyim sana.
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------yarın sabah bi bakayım malzemesi var mı haber vereyim sana.
-----------------------------Edit . Eyv hocam haber bekliyorum
-
gorilla glass taktır bi daha böyle arkadaşlar çevrende çoksa:D
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------gorilla glass taktır bi daha böyle arkadaşlar çevrende çoksa:D
-----------------------------Takılıyor mu hocam öyle isteğe göre ?
O değilde youtube dan baktımda gorilla glass düşmelerde baya fayda sağıyor :|
-
kvk ya yaptır ki garantisi bozulmasın. Cam takmak için açmaması gereken yeri açarsa tamirci , garanti dışı kalır.
kvk ya yaptırırsan garanti dışı kalmaz ama tuzlu olur
-
Liquid bunu yazdı:
-----------------------------kvk ya yaptır ki garantisi bozulmasın. Cam takmak için açmaması gereken yeri açarsa tamirci , garanti dışı kalır.
kvk ya yaptırırsan garanti dışı kalmaz ama tuzlu olur
-----------------------------Neyse bakalım KVK ya gidecem artık :|
-
geçmiş olsun hoca garanti önemli saglam yere yaptır , bende gorillaglass oldugundan mı ne artık ekran ile ilgili hiç bir problemim yok okadr düştü ne çizik ne baska bişi (geçen hafta arkadaş düşürdü iphone 3gs i yeni aldıydı gitti ekran acıdım valla)