İdm İle Video İndirip Açamayan Var Mı ? [Youtube]
-
Daft bunu yazdı
izlemeden önce convert etmeyi bir dener misin?
olmazsa minik bir videoda firefox + flashgot + IDM dener misin?
o da olmazsa crackli GetFLV kullan.
kanka firefox flashgot idm felan denedim küçük bir şarkıda işe yaradı ama benim video büyük baya ondan mı ki ?
-
Ka1nsha bunu yazdıDaft bunu yazdı
izlemeden önce convert etmeyi bir dener misin?
olmazsa minik bir videoda firefox + flashgot + IDM dener misin?
o da olmazsa crackli GetFLV kullan.
kanka firefox flashgot idm felan denedim küçük bir şarkıda işe yaradı ama benim video büyük baya ondan mı ki ?
boyutla alakası yok, deneme amaçlı uzun sürmesin diye küçük video dedim.
dene bakalım büyükte
-
jdownlander ile güzel iniyor.
-
x-files bunu yazdı
Sanırsam youtube videoları telif hakları için koruma altına alıyor. Bazı videoları indiriyorum sorun yok ama bazılarında sorun mevcut. Aslında sorun değil ama sanırsam youtubenin almış olduğu bir önlem gibi.
aynen hocamın dediği gibi olabilir. çünkü bende youtube den video indirdiğimde ne açılıyordu nede çeviriliyordu. fakat dailymontiondan videoyu indirdiğim zaman temiz şekilde çalışıyordu.
-
Bazı videolarda görüntü ve ses dosyasını ayırmışlar ayrı ayrı indirsen de çalışmıyor. Ben firefoxa Video Download helper eklentisini kurdum. direk videoyu download ediyosun.
Ben sorun olduğu zaman açıyorum firefoxu başlatıyorum indirmeyi. sonra indirmenin linkini kopyalayıp idmye atıyorum çatır çatır indiriyor. ;)
-
ben indirdiğim dosyayı bulamıyorum dosya bulunamadı hatası veriyor idm de gözüküyor ama arama yaptığım halde yine yok
-
bende de video dosyasını açıyor ama ses yok.
-
la idm neymiş jdownloedern yanında