IDM-Internet Download Manager 5.18 Build 3 [16/Eylül/2009] Full
-
anlatmaya gerek yok. piyasadaki en kral download programıdır. 5.15 mi ne kullanıyorum. 10 dk öncesinde 90 civarı ile indirirken bunu yükledikten sonra 110 dan aşşa inmedi :) bilmiyom sürüm farkından mı ama çok fark ettiği kesin :P
resimli kurulumu aşşağıdadır. ama kısaca sölemek gerekirse. normal kurduktan sonra idman.exe yi kurduğunuz yerdeki idman.exe ile dğeiştirin. olmazsa aşağıdakileri deneyin. ben değiştridim oldu. full olarak çalışmaya başladı.
click next two screens next as well
double click the registry file or simply enter the serials provided in the idm registration window with ur details and register ur IDM
Download
http://rapidshare.com/files/287270130/IDM.rar
-
ubuntu için olanı yok mu bunun :F
-
bendeki patch bütün hepsine uyuyo :D
trojenli ama olsun :D zararını görmedim :)
-
güsell....... +REP
resimli anlatım olmasaydı ne b*k yerdik bilmiom xD -
genelde trocan oluyo zaten :F bundanda şüphelendimde avira ötmedi :C
ubuntusunu bilmiyorum :/ guguldan bakmak lazım.
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------genelde trocan oluyo zaten :F bundanda şüphelendimde avira ötmedi :C
ubuntusunu bilmiyorum :/ guguldan bakmak lazım.
-----------------------------ubuntu forumda falan hep başka programlar önermişler yok sanırım :F
peki bunu wine gibi bir seyle calıstırma olanagımız yok mu?
edit: wine kurdum deniyorum bakalım ne olacak :F ayrıca ilk wine tecrubem :W
-
rapid ten indiremiyorum farklı bir link yokmu ??
-
isalih bunu yazdı:
-----------------------------
----------------------------- -
Valla idm yi daha önceden kurmamla kaldırmam bir oldu.Napalım flashgetciyiz öyle kalıcaz baskasında rahat edemiyorum :D
-
torpedo_XL bunu yazdı:
Valla idm yi daha önceden kurmamla kaldırmam bir oldu.Napalım flashgetciyiz öyle kalıcaz baskasında rahat edemiyorum :D
-----------------------------aynen kanka.flashget de varsayılan indirme özellikleri bölümünde rapidshare premium şifrelerimizi girdiğimiz bölüm vardı.idm de böyle bir şey yok galiba yada ben bulamadım
-
goldfinger bunu yazdı:
isalih bunu yazdı:
----------------------------up