IDM Muadili Ücretsiz Program İstek
-
evet beyler başlık gayet açık. illallah ettirdi bu idm. crack yap host dosyası duzenle felan hepsi yalan oluyor bir süre sonra.
yokmu ücretsiz bir program onun yerine.
bir tane yukledım evvel zaman önce adı neydi hatırlamıyorum ama resmen pc nin anasını belledi.
yutubda video bile izleyemiyordum direk inidirmeye çalışıyordu
idm gibi browser seçebileceğim ve alt tusuna basınca indirme yapmayan devam etme özelliğine sahip bir şey arıyorum anlayacağınız =)
edit: ve tabiki hız sınırlandırma olmalı
-
arkadaşlarıma hep burdan yüklüyorum kendimde nerdeyse bir yıldır bunu kullanıyorum daha hiç sıkıntı vermedi.
-
free download manager önermeyin deseydin önermezdim.
-
Free Download Manager, en fazla yanına yaklaşanı.
-
horbador: bir süre sonra canından bezdiriyor zira sürekli güncelleme alıyor idm.
anti, rene: heh aynen oydu o lanet program. onu valla hiç yuklemem. eğer başka alternatif yoksa paraya kıyacaz artık su idm için bakalım ne kadarmıs
ama siz genede önerin birşeyler :D
-
idm nin en büyük alternatifi FDM dir fakat FDM bazı dosyalarda IDM gibi zorlamıyor duruyor , çabalamıyor gayret etmiyor.
orbit dosyaları bozuk indiriyor.
downthemall firefox eklentisi gayet sağlam program haline getirmeliler aslında.
Bilir kişi Jdownloader der geçer he.
http://download.cnet.com/windows/download-managers/?sort=downloadCount~desc
PanxeR tarafından 02/Ara/13 23:33 tarihinde düzenlenmiştir -
PanxeR bunu yazdı
idm nin en büyük alternatifi FDM dir fakat FDM bazı dosyalarda IDM gibi zorlamıyor duruyor , çabalamıyor gayret etmiyor.
orbit dosyaları bozuk indiriyor.
downthemall firefox eklentisi gayet sağlam program haline getirmeliler aslında.
Bilir kişi Jdownloader der geçer he.
nerede kullanılacağına bağlı
- direk link bir şey çekerken (büyük dosya) kesinlikle IDM tercih edilmemeli (%99.99'da takılı kalırsa veya harddiskiniz götü başı ayrı oynamaya başlarsa ne demek istediğimi anlarsınız), indirdiğini direk diske yazan orbit, fdm gibi yazılımlar tercih edilmeli.
- 3-5 farklı siteden (turbobit, uploaded, vs vs) aynı anda dosyalar çekeceksiniz, catpcha'yı yazayım gerisi o halletsin: jdownloader
- alldebird gibi sitelerden prem var: jdownloader 2 beta
- video indiricem: firefox + flashgot + downthemall, firefox + flashgot + IDM vs vs.
- tvyo gibi F4F sitelerinden video çekicem: (firefox + media stealer) + (php + adobehds.php)
- YANDEXTEN DOSYA ÇEKİCEM: DOSYAYI KENDİ HESABINA KOPYALA + YANDEX DISK PROGRAMI İLE ÇEK!
özellikle burayı büyük yazdım, sonra yandexten IDM ile çekip dosya bozuk diyorlar.
YekteranBaymedir tarafından 03/Ara/13 00:29 tarihinde düzenlenmiştir -
Elektrikler gitti gelince deneyeceğim dediklerini daft
-
jdownloader
nasıl bilen var mı?
-
hatayi bunu yazdı
jdownloader
nasıl bilen var mı?
bu programların hepsini zamanında kullanmışım aslında aklıma yeni yeni geliyor
jdownloader sikimsonik bir programdı çok uzun zaman önce kullanıyordum. rapidin rapid oldugu zamanlarda modemi resleyerek partları indirirdik. bu bu jdownloader otomatik yapardı res işlemini sırayla indirirdi listedikileri ama garip bir programıd arayüz felan kurulumu yoktu mesela klasöre çıkartıp öyle kullanıyordum ben =)
soruna cevap olmadı biliyorum en iyisi sen indir dene
-
HorbaDor bunu yazdı
arkadaşlarıma hep burdan yüklüyorum kendimde nerdeyse bir yıldır bunu kullanıyorum daha hiç sıkıntı vermedi.
bu güzel ben ce uzun bir süredir kullanıyorum... Barışın eline sağlık sıkıntısız çalışıyor program...