folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder IDM Muadili Ücretsiz Program İstek

IDM Muadili Ücretsiz Program İstek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

evet beyler başlık gayet açık. illallah ettirdi bu idm. crack yap host dosyası duzenle felan hepsi yalan oluyor bir süre sonra.

yokmu ücretsiz bir program onun yerine.

bir tane yukledım evvel zaman önce adı neydi hatırlamıyorum ama resmen pc nin anasını belledi. 

yutubda video bile izleyemiyordum direk inidirmeye çalışıyordu

idm gibi browser seçebileceğim ve alt tusuna basınca indirme yapmayan devam etme özelliğine sahip bir şey arıyorum anlayacağınız =)

edit: ve tabiki hız sınırlandırma olmalı

destination@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HorbaDor
    HorbaDor's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/Forum-Internet-Download-Manager-Surekli-Guncel-Crack-Setup-Crack-Anlatim-144902

arkadaşlarıma hep burdan yüklüyorum kendimde nerdeyse bir yıldır bunu kullanıyorum daha hiç sıkıntı vermedi.

Ha Ha!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

free download manager önermeyin deseydin önermezdim.

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Free Download Manager, en fazla yanına yaklaşanı.

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

horbador: bir süre sonra canından bezdiriyor zira sürekli güncelleme alıyor idm.

anti, rene: heh aynen oydu o lanet program. onu valla hiç yuklemem. eğer başka alternatif yoksa paraya kıyacaz artık su idm için bakalım ne kadarmıs

ama siz genede önerin birşeyler :D

destination@tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

idm nin en büyük alternatifi FDM dir fakat FDM bazı dosyalarda IDM gibi zorlamıyor duruyor , çabalamıyor gayret etmiyor.

orbit dosyaları bozuk indiriyor.

downthemall firefox eklentisi gayet sağlam program haline getirmeliler aslında.

Bilir kişi Jdownloader der geçer he.

http://download.cnet.com/windows/download-managers/?sort=downloadCount~desc

PanxeR tarafından 02/Ara/13 23:33 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo
    PanxeR bunu yazdı

idm nin en büyük alternatifi FDM dir fakat FDM bazı dosyalarda IDM gibi zorlamıyor duruyor , çabalamıyor gayret etmiyor.

orbit dosyaları bozuk indiriyor.

downthemall firefox eklentisi gayet sağlam program haline getirmeliler aslında.

Bilir kişi Jdownloader der geçer he.

nerede kullanılacağına bağlı

- direk link bir şey çekerken (büyük dosya) kesinlikle IDM tercih edilmemeli (%99.99'da takılı kalırsa veya harddiskiniz götü başı ayrı oynamaya başlarsa ne demek istediğimi anlarsınız), indirdiğini direk diske yazan orbit, fdm gibi yazılımlar tercih edilmeli.

- 3-5 farklı siteden (turbobit, uploaded, vs vs) aynı anda dosyalar çekeceksiniz, catpcha'yı yazayım gerisi o halletsin: jdownloader

- alldebird gibi sitelerden prem var: jdownloader 2 beta

- video indiricem: firefox + flashgot + downthemall, firefox + flashgot + IDM vs vs.

- tvyo gibi F4F sitelerinden video çekicem: (firefox + media stealer) + (php + adobehds.php)

- YANDEXTEN DOSYA ÇEKİCEM: DOSYAYI KENDİ HESABINA KOPYALA + YANDEX DISK PROGRAMI İLE ÇEK!

özellikle burayı büyük yazdım, sonra yandexten IDM ile çekip dosya bozuk diyorlar.

YekteranBaymedir tarafından 03/Ara/13 00:29 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

Elektrikler gitti gelince deneyeceğim dediklerini daft

destination@tahribat.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hatayi
    hatayi's avatar
    Erkek

jdownloader

nasıl bilen var mı?

Tarikat-ı Aliyyeyi Tahribadiyye
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek
    hatayi bunu yazdı

jdownloader

nasıl bilen var mı?

bu programların hepsini zamanında kullanmışım aslında aklıma yeni yeni geliyor

jdownloader sikimsonik bir programdı çok uzun zaman önce kullanıyordum. rapidin rapid oldugu zamanlarda modemi resleyerek partları indirirdik. bu bu jdownloader otomatik yapardı res işlemini sırayla indirirdi listedikileri ama garip bir programıd arayüz felan kurulumu yoktu mesela klasöre çıkartıp öyle kullanıyordum ben =)

soruna cevap olmadı biliyorum en iyisi sen indir dene

destination@tahribat.com
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asi27
    asi27's avatar
    Erkek
    HorbaDor bunu yazdı

http://www.tahribat.com/Forum-Internet-Download-Manager-Surekli-Guncel-Crack-Setup-Crack-Anlatim-144902

arkadaşlarıma hep burdan yüklüyorum kendimde nerdeyse bir yıldır bunu kullanıyorum daha hiç sıkıntı vermedi.

bu güzel ben ce uzun bir süredir kullanıyorum... Barışın eline sağlık sıkıntısız çalışıyor program...

BİZDE BİLİRİZ BİR KALBİN EN DERİN YERLERİNE İZ BIRAKMASINI,ŞAYET FARKINDA OLMASAYDIK YÜREĞİMİZDEKİ TAHRİBAT'IN...!
Toplam Hit: 3534 Toplam Mesaj: 22