İdrarda Şeker Tahlili Nasıl Yapılır ?
-
Sergen bunu yazdı:
-----------------------------
yahu hacılar ben şekere tahlili felan yaptırmayacağım bu konuyu araştırmam istendi onun için açıldı konu :)
netten baktım pek detay bulamadım varsa tıp fakültesinde kimse veya loborant bilgi verirse sevinirim...
-----------------------------:D desene ödev falan diye cümleler yazsaydın aralarına zaten açtığın konuda anlaşılmıyor ki hacı.
-
GICIKCAN bunu yazdı:
Sergen bunu yazdı:
yahu hacılar ben şekere tahlili felan yaptırmayacağım bu konuyu araştırmam istendi onun için açıldı konu :)
netten baktım pek detay bulamadım varsa tıp fakültesinde kimse veya loborant bilgi verirse sevinirim...
-----------------------------:D desene ödev falan diye cümleler yazsaydın aralarına zaten açtığın konuda anlaşılmıyor ki hacı
-----------------------------haklısın hacı kusur bende :)
-
Şekeri ilk keşfeden doktor "tadarak" keşfetmiş...
Dur bir biyokimyacı arkadaşa soruayım eğere müsaitse...
-
Sergen bunu yazdı:
GICIKCAN bunu yazdı:
Sergen bunu yazdı:
-----------------------------:D desene ödev falan diye cümleler yazsaydın aralarına zaten açtığın konuda anlaşılmıyor ki hacı
-----------------------------IRET'in dediği gibi plastik bir kaba çişini yapıyorsun bardağın yarısına kadar sonra laborant beyaz üzeri farklı renkli çizgiler olan plastik bir çubuğu bardağa batırıp plastik bardağın üstüne yatay koyuyor bir kaç saat bekliyorsun sonra sonucunu yazıyor laborant istem kağıdına istem kağıdınıda doktor görüyor.
-
ltcelik bunu yazdı:
Şekeri ilk keşfeden doktor "tadarak" keşfetmiş...
Dur bir biyokimyacı arkadaşa soruayım eğere müsaitse...
-----------------------------sağol hocam beklemedeyim :)
edit : bir döküman felan olsaydı tatından yenmezdi :)
-
GICIKCAN bunu yazdı:
Sergen bunu yazdı:
GICIKCAN bunu yazdı:
Sergen bunu yazdı:
-----------------------------IRET'in dediği gibi plastik bir kaba çişini yapıyorsun bardağın yarısına kadar sonra laborant beyaz üzeri farklı renkli çizgiler olan plastik bir çubuğu bardağa batırıp plastik bardağın üstüne yatay koyuyor bir kaç saat bekliyorsun sonra sonucunu yazıyor laborant istem kağıdına istem kağıdınıda doktor görüyor.
-----------------------------kardeş o çubuğun üstüne işediğinde süreci hızlandırmış oluyosun :) 8 dakkaya çıkıyor
-
Sergen
Valla hepsi ya reynada eyleniyolar ya da tavuk gibi yatmış ipneler bu gün olmaz yani....
-
ltcelik bunu yazdı:
Sergen
Valla hepsi ya reynada eyleniyolar ya da tavuk gibi yatmış ipneler bu gün olmaz yani....
-----------------------------hocam acil bi durum yok ilgin için çok sağol vaktimiz var daha 1 hafta kadar.
-
Biz laboratuarda kanda bakıyoruz, idrardan bakılıyor mu bilmiyorum.
-
celik bunu yazdı:
Biz laboratuarda kanda ile bakıyoruz, idrardan bakılıyor mu bilmiyorum.
-----------------------------Vall hocam bakılıyor ki hoca ödev verdi yoksa salak mı amk :)