İETT 2009 Öğrenci Pasoları (İstek)
-
baktım ama yok..elinde paso olan biri fotolayıp koymalı
-
Up!
-
alicem bunu yazdı:
-----------------------------Esconda bunu yazdı:
-----------------------------
Ya yakında şoförler kırmaya başlarsa nolcak.Üstünde kaplık olmasına rağmen.Birde metroya pek fazla uğramıyorum.
-----------------------------şöförler kırıyomu?ona göre önlem alıyım
-----------------------------Evet kırıyor
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------alicem bunu yazdı:
Ya yakında şoförler kırmaya başlarsa nolcak.Üstünde kaplık olmasına rağmen.Birde metroya pek fazla uğramıyorum.
-----------------------------vermessen kırmaz hoca
-
aynı uygulamadan adana da da varda bişi soracam :| bu kart ne işe yarıo içine para yükleyip daha az parayla gidip gelmeye değil mi? her yıl değişiyor mu bu dalavereler ?
-
alicem bunu yazdı:
-----------------------------bayzin bunu yazdı:
-----------------------------alicem bunu yazdı:
-----------------------------vermessen kırmaz hoca
-----------------------------Vermezsen kırmazda vermen gerek haklı değilsin o konumda.Gelmişiz Nisan ayına senin çokdan değişmiş olman gerekirdi o pasoyu.
-
burak olum işin mi yok ya böyle yakalanırsan daha kötü
hem sana bi yüzü yeter adam eline alırsa zaten anlar
-
kasma bukadar kolayı var öncelikle kartını otomatik makinelerden dolduracaksın
sonrasında kresdi kartı veya 10 - 15 tane kartvizit toplayacaksın
bu kartların arasına pasonu koyup sadece buton kısmı dışarıda kalacak şekilde lastikleyeceksin
benim tanıdığım 2 kişi var 2 yıldanberi böyle kullanıyorlar azıcık yaratıcı ol :))
-
bizim ankarada da öle şöförün yetkisi aracı kullanmaktır paso sormak değildir bilinçlenin biraz vermeyin elinizdeki kartı.. ikinciye bastırma gibi bi hakkıda yoktur uyarayım dedim.. ayrıca ankarada ego banrolü olan biride bi foto koyarsa bizde yapak bundan :D yakında halk otobüsleri sormaya başlar..
-
tarzan bunu yazdı:
bizim ankarada da öle şöförün yetkisi aracı kullanmaktır paso sormak değildir bilinçlenin biraz vermeyin elinizdeki kartı.. ikinciye bastırma gibi bi hakkıda yoktur uyarayım dedim.. ayrıca ankarada ego banrolü olan biride bi foto koyarsa bizde yapak bundan :D yakında halk otobüsleri sormaya başlar..
-----------------------------O adamın sen paso basmassan yada ücretini ödemezsen seni otobüse almama hakkı olduğu için pasoyu sormaya da hakkı var.O pasoyu o adam denetlemezse kim denetlicek ?
Bu yetki o sizin Ankaradaki şöförlerde de var , bizim İstanbuldaki şöförlerde de var ;)