İett'den Bisikletlere Özel Uygulama
-
-
harbi çok güzel olmuş :)
bazen farklı yerlerde süreyim filan diyorum sonra oraya nasıl gidicem düşüncesiyle vazgeçiyodum iyi olmuş takar gideriz artık :D
moustache tarafından 23/Ağu/13 20:37 tarihinde düzenlenmiştir -
yıllardır yurtdışında olan birşey zaten, neyse hiç olmamasından iyidir. Daha bugün diyordum kendi kendime amk Kanada'da ne güzel millet bisikletini koyup gidiyordu, bizim ülkede moloz gibi zaten bütün istanbul tepe doğru düzgün bisiklet kullanamıyoruz diyordum :D
-
Çalarlar :/ Türkiye için çok erken
-
__hsyN__ bunu yazdı
Çalarlar :/ Türkiye için çok erken
Sen böyle yazınca aklım bu video geldi ;
http://www.youtube.com/watch?v=jZ76NtC7gug
-
Bence bunu arka tarafa yapsalar daha hoş olurmuş. Hem inişler arkadan yapılıyor daha kolay alınır.
Çalınmaması içinde elbet bulunur birşeyler. Kilit taksınlar diyeceğim ama o kilidi sökene kadar otobüs içindeki ve trafiktekilerle akraba olma ihtimaliniz olur. Ayrıca 2 tane yeri var o da biraz sıkıntı, adam bir yere gitse mahsur kalır vallahi boş bulamazsa. Ama yine de güzel düşünmüşler ileriye doğru gelişir inş. -
ozgrer bunu yazdı
Bence bunu arka tarafa yapsalar daha hoş olurmuş. Hem inişler arkadan yapılıyor daha kolay alınır.
Çalınmaması içinde elbet bulunur birşeyler. Kilit taksınlar diyeceğim ama o kilidi sökene kadar otobüs içindeki ve trafiktekilerle akraba olma ihtimaliniz olur. Ayrıca 2 tane yeri var o da biraz sıkıntı, adam bir yere gitse mahsur kalır vallahi boş bulamazsa. Ama yine de güzel düşünmüşler ileriye doğru gelişir inş.Arkada olsa inen şöföre bağırıcak kaptan az bekle bisikletimi alıyım diye, böyle olunca ön kısımda beklerler, ön kapıdan inip alıp giderler.
-
__hsyN__ bunu yazdıozgrer bunu yazdı
Çalınmaması içinde elbet bulunur birşeyler. Kilit taksınlar diyeceğim ama o kilidi sökene kadar otobüs içindeki ve trafiktekilerle akraba olma ihtimaliniz olur. Ayrıca 2 tane yeri var o da biraz sıkıntı, adam bir yere gitse mahsur kalır vallahi boş bulamazsa. Ama yine de güzel düşünmüşler ileriye doğru gelişir inş.Arkada olsa inen şöföre bağırıcak kaptan az bekle bisikletimi alıyım diye, böyle olunca ön kısımda beklerler, ön kapıdan inip alıp giderler.
İstanbul'dan bahsediyoruz. Önden binenleri beklersen ekstra zaman kaybı yaşarsın. Ama arkada olursa stop düğmesi gibi bir düğme yaparsın iner alırsın. Başkaları düğmeye basar alır diyorsan gözünü açacaksın.
-
arkada olsa aynalardan falan goremez saga sola carpabilir o yuzden one koymus olabilirler. hem kaptanin gorusunu falanda kapatmiyo. ayrica arkada olsa orasi 99% bos olacagindan millet oraya atlayip beles yolculuk yapacak, sonra dusup orasini burasini kiracak arkadaki aracin altinda kalma riski olusacak tehlike yani
onde olmasi guzel olmus, tebrik ediyorum. umarim sadece 1-2 tane otobuste olmaz yavas yavas hepsine yayilir
-
bisiklete zarar gelirse kaza vs... belediye karşılayacak..
-
Ben başladım gelişmeler başladı ayağım uğurlu herhalde, bizim oradaki otobüslere 2020'ye anca gelir :)