İflas Ediyoruz
-

Merkez Bankası uyardı: "İflasa gidiyoruz"
Global dalganın reel sektöre de yayılmaya başladığına dair sinyaller verdiğini belirten Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz, "Şu ana kadar yaşadığımız sorun likidite sorunuydu, fakat bundan sonra artık iş, iflas sorununa doğru gitmek üzere" dedi.
Uluslararası piyasalarda önemli bir dalgalanma olduğunu, risklerin ve belirsizliklerin arttığını söyleyen Yılmaz, geçen yılın ortalarından itibaren finans piyasalarında özellikle gelişmiş ülkelerde, ABD'de bir dalgalanmanın ortaya çıktığını, buna "eşik altı" denilen konut kredilerinde ortaya çıkan ödeme güçlüklerinin neden olduğunu ifade etti. Şu anda içinden geçilen dalgalanmaya, şeffaf olmayan işlemlerin yol açtığını belirten Yılmaz, artan mühendislik uygulamaları sonucunda ortaya çıkan riskleri, bunları ortaya koyanların tam bilmediğini söyledi. -
Ne beklenıyordukı zaten olacaktı ama sımdı bır bahenlerı var... tum dunyadakı buyuk ulkelerın yasadıkları krız bahanesı.... bir kac kurus paraya 1 ton komure oyunu satanların takım tutar gıbı bu herıflerı tutanların yorumlarını... hem sen utanmıyormusun provekatorluk yapmaya :) feyk oglum bu feyk anlamdınmı hala :)
-
geçen bi konuda söylemiştim. başbakan kendisi daha önceden söylemişti.
-
işini bilmeyenler ülkeyi böyle yönetir istediğinizi savunun.
Amerikayla senin işin ne??
Hea doğru bu ülkenin kendini döndürmesi için gerekn her türlü kurumu sattık.Tek gelir vergi oldu ona yüklendiler.Her türlü malı çinden ve diğer ülkelerden aldık.Sonuç?
Buydu.Daha durun siz....
-
olan "garibana" olacağı için sorun yok durmak yok yola dewam ...
-
Herıf 1 ton komure oyunu sattı bu herıflerde o satılık herıfler yuzunden onlarla bırlıkte bır semsıyede bıze kactı... sımdı acalım dıye ugrasıyorlar umalım acılmaz acılacaksada umarım şemsıyeler cın malıdır.... bu arad dıkkatımı cektı takım tutar gıbı bu herıflerı tutanlardan hıc brı sız yanlıs anlamıssınız yada proveke dememıs hayret....
-
tek suçlu akp'mi? krizi kim çıkardı? amerika'dan kim kredi çekti? vs..
şuanda akp değilde tkp bile başta olsa yapacak çok fazla bişeyi olduğunu zannetmiyorum...
-
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------tek suçlu akp'mi? krizi kim çıkardı? amerika'dan kim kredi çekti? vs..
şuanda akp değilde tkp bile başta olsa yapacak çok fazla bişeyi olduğunu zannetmiyorum...
-----------------------------Bahsini ettiğin iktidar züppesi stand-by ları artırdı. Ülkede at pazarlığı yapılıyor. Merak etme Kuzey Irak operasyonu için bedel ödettirecekler, Afganistan'a birlik yollayacağız (Conilerin g*tleri sağlam bassın diye bizimkiler heba edilecek). Anlayacağın herşey danışıklı döğüş biçimindedir. Tamam kriz tek merkezli değil fakat şaha kaldıracak dönemi de hızlandıranlar kimlerdir onu merak ettim. Dediğin sol kökenli partiye baksan çok iyi olur, halk istese birçok şey yapılabilir. 1977'de Ecevit döneminden hatırlarsan görebilirsin. Tek yol devrim seçeneğinin bile önünü tıkarsanız "kaybedecek hiçbir şeyi olmayan topluluktan" ibaret olmuşuzdur.
-
abd ye bu kadar bağımlı olursan böyle olur. abd suni bi kriz çıkarır sende denizdeki sandal gibi sallanırsın.
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------işini bilmeyenler ülkeyi böyle yönetir istediğinizi savunun.
Amerikayla senin işin ne??
Hea doğru bu ülkenin kendini döndürmesi için gerekn her türlü kurumu sattık.Tek gelir vergi oldu ona yüklendiler.Her türlü malı çinden ve diğer ülkelerden aldık.Sonuç?
Buydu.Daha durun siz....
-----------------------------haklısın kadeş..
Şu sıra heryer maliyeci dolu evden bi çıkıtım 2 gün önce pazar sandım abartısız her yer kapalıydı.
-
ontedi bunu yazdı:
-----------------------------
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------tek suçlu akp'mi? krizi kim çıkardı? amerika'dan kim kredi çekti? vs..
-----------------------------Bahsini ettiğin iktidar züppesi stand-by ları artırdı. Ülkede at pazarlığı yapılıyor. Merak etme Kuzey Irak operasyonu için bedel ödettirecekler, Afganistan'a birlik yollayacağız (Conilerin g*tleri sağlam bassın diye bizimkiler heba edilecek). Anlayacağın herşey danışıklı döğüş biçimindedir. Tamam kriz tek merkezli değil fakat şaha kaldıracak dönemi de hızlandıranlar kimlerdir onu merak ettim. Dediğin sol kökenli partiye baksan çok iyi olur, halk istese birçok şey yapılabilir. 1977'de Ecevit döneminden hatırlarsan görebilirsin. Tek yol devrim seçeneğinin bile önünü tıkarsanız "kaybedecek hiçbir şeyi olmayan topluluktan" ibaret olmuşuzdur.
-----------------------------
türkiye'yi şaha kaldırmak için benim bildiğim elini taşın altına koyan turgut özal vardı. ama onunda ne şekilde öldüğünü biliyoruz.iyi güzelde halk istese birçok şey yapabilir diyorsun. oyların %40 küsürünü almış parti var şuan iktidarda. hemen hemen ülkenin yarısı. tüm ülkenin yarısı yanlış bi yol olduğunu düşünmüyordur.