<İframe> Le Belli Bir Bölge Gösterim. ?
-
sayfamda
sinema.mynet.com u göstermek istiyorum
ama sadece orta kısımı.
yani soldaki menü ve üsttaraf olsun istemiyorum
kodu yazıp frontpagede boyutunu ayarlarken küçülttüğümde sağ ve alt taraftan içeri alıyor..ben dört bir yanıda kontrol etmek istiyorum sadece istediğim bölgenin sayfada frame kalmasını istiyorum ?_
Bunu nasıl yapabilirim arkadaşlar ???? -
aklıma bişi gelmedi ama şöle deneyebeilirsin.
Sayfayı pc ye kaydedersin =) ondan sonra oordan yönetirsin işte dreamweaver wya frontpage weya ne kullanıosan -
nasıl anlamadım ?
sadece boyutlandırırken dört taraftandan istediğim kadar küültmek istiyorum ki benim istediğim kısım kalsın iframenin içinde ?
bu nasıl mumkun ?
-
exploit screen shot alıp onu kastediyo sanırsaam (:
sayfanın ortasını alıp koymanı dio da olmaz o iş.
aktif olmaz (: sadece resim olarak kalır -
resmini bi yolla baqim tam anlamadım
-
la yok ne screen shot u ::) diyorm ki sayfayı farklı kaydet =) html kodlarını ordan yap bişiler sora düzenle kendine göre (buzul düzenlemeyi iyi bilir ) =)tamam işte :D alsana frame =) ben öle yapıyorm eer yanlış anlamadıysam seni
-
aynısını yapcak olsam zaten yaparımki :D
bana sinema.mynet.com lazım.
onların servisini kullanmak istiyom..
onların sayfada işlem yapılcak bende görüncek.
yardım edebilirim diyen varsa
pay_closes@hotmail.com u ekleyebilirmi ? -
sen tam olarak neyi istiyorsun ben tam anlamadımkiş o şekilde sistemi alamazsın ama sölim onu :D
-
ya ben sistemi falanda almak istemiyorum :-D
tek istediğin mesela -
iframe ile sayfayı komple çagırırsın sayfanın herhangi bir yerine sagına soluna vs ama sayfanın belirli bir yerini sayfa içinde çagırman mümkün deil mümkün olsadahi ben bilmiyorum çok ugraştım bende onu bulmak için ama bulamadım eger bilen varsa anlatır.
şimdi arkadaşım diyorki ben bir sayfa yapacam iframe ile o sayfa içinde başka bir bölgenin sadece belirli bir kısmını çagıracam iframede yanlış deilsem konunun özeti bu:D -
aslında belli bi yerini cağırmak değil..
tüm sayfayı cağırsamda olur ama frame içinde sadece benim istediğim bölge görüncek..
örnek verdimya..
mesela tahribatta ana sayfadaki son konular bölümü görünecek sadece..
ya ne bileyim anlatmaya calışıyom ama hep tıkanıom..
yardım plz
Toplam Hit: 3459 Toplam Mesaj: 16