İhaleden Uygun Araçlar
-
RimPalace bunu yazdıbizene ah mah tan :D
160k kar etti peder 1 evden
kredi çekiyo ödeyemiyo sonra banka el koyup satıyo ödeyemeyeceği krediyi çekmesin o zaman allah allah
Valla ben bana ne diyemiyorum işte :) Alan kullanan memnun olan/olmayan var. 160k kar bence uçuk işte ben rahatsız olurum hocam. kelepir telefon pc denk geldiğinde bile piyasa fiyatına bakmam 500e aldıysam 700 750ye satarım piyasası istersen 5bin olsun :)
tabi herkesin ticaret anlayışı başka. sana lafım yok daha çok kazan isterim :)
iyi satışlar.
-
DanqerLine bunu yazdımataramasuko bunu yazdıDanqerLine bunu yazdı
Hocalar hacizli mallar evler arabalar degil korkmayın kimsenin ahını almayız bizde araçlar hem benim rent firmamdan hemde piyasada ihaleye çıkan rentten çıkmış arabalardan oluşuyor örnek vereyim
fiat linea 1.3 pop piyasa degeri 41 42 milyar
ihalede : 33 34 milyar hatasız kazasız arabalar
kia serisi kia rio sınıfının en dolu araçları piyada degeri 48 49 milyar sportyler mesela ihalede 41 43 45 gibi
fancy modelleri piyasa fiyatı 42 43 milyar ihalede 34 35 milyar
bmw mercedes ford hepsi var :)
ford focus kendinden park eden modeli seri 3 mesela piyasada 60 65 milyar arası 53 55 milyar bu tarz arabaları almak isteyenlere yardımcı olucam
bi tanıdığım bu işleri yapıyor alıyor ihaleden tamir edip kilometre düşürüp satıyor var mı sizde de öyle birşey?
Hocam elimdeki arabaların hepsinin expertiz raporları var alıcak arkadaş geldiginde istedigi yerede götürebilir baktırabilir sıkıntı yok söylenenin dışında birşey çıkarsa tüm masraflar bize aittir
hocam yer neresi nereye geleceğiz?