İhbar(Yardım)
-
dükkana kız at
-
nos18 bunu yazdı:
-----------------------------
dükkana kız at
-----------------------------Daha neler konu ciddi şaka kaldırcak durum yok bence.
-
shadowan bunu yazdı:
Harbiden çok gıcık bir durum olmuş hocam geçmiş olsun.Adam eğer kasada senin oturduğunu ve sözde oradaki paraları senin çaldığını ispatlayamazsa (kamera vs) bir şey olmaz.Amacı belli seni korkutup 3-5 gün daha çalıştırıp sonra sepetleyecek.Amma şerefsizine denk gelmişsin arkdaşım sende hiçmi anlamadın bunca zamandır ne olduğunu bu adamın?Polise işini yaptırmak istiyorsan ya bi tanıdığın olacak emniyette yada müdür,gazeteci vs. gibi azıcık amir statüsünde tanıdığın olacak.Diğer türlü işini yaptırman zor memuruma zoorrr.
-----------------------------Hocam paraya ihtiyacım oldugundan 2 hafta diyorum ya katlandım. Ancak sabır taşı olsa çatlar.
Kim soktuysa beni o dükkana. Daha girerken çevre esnaf uyarmıştı. Ters adam kimse sevmez onu diye.
Kamera falan yok. Olsada kanıtlayamaz çünkü öyle bir olay olmadı. Hadi yapsam içim yanmıcak ama çok dokundu bu iftirası.
Ama bende bu işin peşini bırakmam. Kanuni olarak ne yapabilirsem hepsini yapıcam. Korsan filminden başlayarak daha ne yapılabiliyorsa yapıcam..
-
korsan film üzerinden çok fazla birşey yapamazsın. bu işi yapanın illa biyerlerde bir tanıdığı dayısı vardır. ki zaten ilk yakalanmasıysa 5000 tl ceza yazarlar ama ödemez birdahaki suç üstü yakalandığında yeniden bir 5.000 tk keserler ve mahkeme uzar ozaman iki cezayıda öder vs. vs. (2 ay öncesine kadar yaptığım işdi) bende yazayım o zaman gıcık olduğum bir kişiye böyle bir mesaj geçen gün benim dükkana geldin çaldığın 3.000 tl yi vermezsen suç duyurusunda bulunacağım ne güzel iş :) hem gelecek olan adam demez mi sen burada ne iş yapıyorsun da 1.500 tl kazandın hani fişi faturası vs. vs. adam resmen pantolonun bacağından sallamış. yersen :) takma o mesajı boşwer. belliki adam resmen kaşınıyor senide dişine göre bulmuş. güzel bi kaşımak lazım sağlam bi sopa yerse herşey düzelir. ama kesin çözüm de değil. o zaman daha da beter olabilir, bu sefer gerçekten gider savcılığa.
-
oliWeR bunu yazdı:
korsan film üzerinden çok fazla birşey yapamazsın. bu işi yapanın illa biyerlerde bir tanıdığı dayısı vardır. ki zaten ilk yakalanmasıysa 5000 tl ceza yazarlar ama ödemez birdahaki suç üstü yakalandığında yeniden bir 5.000 tk keserler ve mahkeme uzar ozaman iki cezayıda öder vs. vs. (2 ay öncesine kadar yaptığım işdi) bende yazayım o zaman gıcık olduğum bir kişiye böyle bir mesaj geçen gün benim dükkana geldin çaldığın 3.000 tl yi vermezsen suç duyurusunda bulunacağım ne güzel iş :) hem gelecek olan adam demez mi sen burada ne iş yapıyorsun da 1.500 tl kazandın hani fişi faturası vs. vs. adam resmen pantolonun bacağından sallamış. yersen :) takma o mesajı boşwer. belliki adam resmen kaşınıyor senide dişine göre bulmuş. güzel bi kaşımak lazım sağlam bi sopa yerse herşey düzelir. ama kesin çözüm de değil. o zaman daha da beter olabilir, bu sefer gerçekten gider savcılığa.
-----------------------------Hocam o amcası, teyzesi, dayısı hiç birşeyi yok bunu çok iyi biliyorum.
Çünkü nerden biliyorsun diye soracak olursan. O dükkanı daha önce tanıdıgım başka bir abim işletiyordu. Yaklaşık 6-7 ay önce buna sattı ve Aloryan vasıtasıyla
dükkana bakmaya başladım. Dükkanda birkaç kez şunuda söyledi eğerki elinde dosyalı takım elbiseli adamlar gelirse sadece orjinal filmleri kiralıyoruz de dedi..
Ondan dolayı amca teyze falan oldugunu sanmıyorum..
-
o kasa belgesi dedigin bi excel dosyası ki bazen tutulmuyor bile giriş cıkışlar.
-
Sen Hürriyet'te oturmuyor musun ? hangi cd'ci bu .. yarın bul beni.. benim tanıdığım polisler var.. ayarlatırız birşeyler..
-
hokkabaz bunu yazdı:
Sen Hürriyet'te oturmuyor musun ? hangi cd'ci bu .. yarın bul beni.. benim tanıdığım polisler var.. ayarlatırız birşeyler..
-----------------------------Hocam telefonun var adalet meydanında pastanenin yanındaki cd'ci ;)
-
ne gerek war sikayete topla ulku ocagini git bas dagit yik dagit. bisi olmaz
-
Hmmm Demek Hakaret ve Küfür Etti Hele Hele Senin O Paraya İhtiyacın Varken Seni Ezdi Aşşağıladı...Bana Sadece Şunu Söyle. Adanada mı bu dediğin yer ?