folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İhtiyac Kredilerinin 36 Ay'a Düşmesi Hakkinda Yardim.

İhtiyac Kredilerinin 36 Ay'a Düşmesi Hakkinda Yardim.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Hocalar yeni uygulamayla malumunuz ihtiyac kredilerine 36 ay vade sınırlaması getirilmis. Daha uzun vade ile ihtiyac kredisi cekebilme ihtimalim var mi herhangi bir ipotek uygulamasi olmadan yapmam gerekiyor. Telefonlarda kilif satisi gibi bu ise kilif uydurulmus yöntemler varmi. Tasit kredisi cekip araci ipotek yaptirmak istemiyorum. 

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

bankaların bu işe kılıf uyduracağını pek sanmıyorum ama teoride şöyle bişey olabilir.. Mesala 2 farklı kredi çekersin. banka iki krediyi tek kredi oranlarında ayarlar. Birini 24 ay yapar, ikincisinin ödemelerini de 24 ay sonra başlatır. Toplamda 48 aya çıkartılmış olur. Bunu müşteri hizmetleri temsilcinle görüşsen çok faydalı olur

Cigu bigule :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    DrKeworks bunu yazdı

bankaların bu işe kılıf uyduracağını pek sanmıyorum ama teoride şöyle bişey olabilir.. Mesala 2 farklı kredi çekersin. banka iki krediyi tek kredi oranlarında ayarlar. Birini 24 ay yapar, ikincisinin ödemelerini de 24 ay sonra başlatır. Toplamda 48 aya çıkartılmış olur. Bunu müşteri hizmetleri temsilcinle görüşsen çok faydalı olur

Iste bunu yapabilirler mi bende buna benzer bi kac teori uydurdum. Uzerimde 20 ay sonra bitecek olan 60 ay vadeli bir kredim var bunu yapilandiriyormus gibi uzerine  ekleme filan yapabilirler mi acaba 

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

Geçen martta konut ipotekli 125.000, 120 ay vade kredi çektim, 1800tl ödüyorum DD MORTGAGE

Geçen ay, 40.000tl 36 ay vadeli kredi çektim, aylık 1470 ödüyorum, 36aydan fazla vermediler, 60ay 120.000tl ING BANK

istedim mümkün değil dediler.

Edit:bankalar eklendi.

glaurung tarafından 16/Şub/14 23:29 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    glaurung bunu yazdı

Geçen martta konut ipotekli 125.000, 120 ay vade kredi çektim, 1800tl ödüyorum

Geçen ay, 40.000tl 36 ay vadeli kredi çektim, aylık 1470 ödüyorum, 36aydan fazla vermediler, 60ay 120.000tl istedim mümkün değil dediler.

İpotekli ihtiyac kredisi varmis onlardan cekebilirdin hocam

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

konut kredisi artık en fazla 48 ay zaten

sadece tüketici kredisi 36 ay artık

taşıt kredisini yeni arabalara veriyorlar zaten bilmiyor musun

senin alacağın 2. el araba para etmioki banka sana taşıt kredisi versin

ayrıca taşıt kredisi adı üzerinde arabayı ipotek yapmadan taşıt kredisi olmaz ki

senin alacağın kredi ihtiyaç/tüketici kredisidir

tüketici kredisinide vermesi için geliratın olacak maaş fln yada gayrimenkulunu ipotek edecen başka türlü olmaz

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

Hocam konut kredisi 48 ay olayinda ciddimisin.

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    DaveReed bunu yazdı

ayrıca taşıt kredisi adı üzerinde arabayı ipotek yapmadan taşıt kredisi olmaz ki

tüketici kredisinide vermesi için geliratın olacak maaş fln yada gayrimenkulunu ipotek edecen başka türlü olmaz

Hocam biliyorum ihtiyaç kredisinde sıkıntım yok 100.000 e kadar alabiliyorum sorun vade olayı benim en az 48 ay ihtiyaç kredisi alabilmem lazım. Belli bir model ve üzeri 2. el arabalarda taşıt kredisi alabiliyosun ama kasko filan zorunlulugu var ve araba ipotekli oluyor. 

İpotekli ihtiyaç kredisi var 60 aya kadar veriliyor evi ipotek ederek çekebilirim belki nede olsa evi satmayı düşünmüyorum. gerekirse aracı satar ipotegi kaldırırım zaten. 

Benim istediğim ipoteksiz bir şekilde 48 yada 60 ay için 25 bin lira çekebilmem. Bankayla görüşmeden bir çıkış yolu bulamıcaz sanırım :S

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı
    DaveReed bunu yazdı

Hocam biliyorum ihtiyaç kredisinde sıkıntım yok 100.000 e kadar alabiliyorum sorun vade olayı benim en az 48 ay ihtiyaç kredisi alabilmem lazım. Belli bir model ve üzeri 2. el arabalarda taşıt kredisi alabiliyosun ama kasko filan zorunlulugu var ve araba ipotekli oluyor. 

İpotekli ihtiyaç kredisi var 60 aya kadar veriliyor evi ipotek ederek çekebilirim belki nede olsa evi satmayı düşünmüyorum. gerekirse aracı satar ipotegi kaldırırım zaten. 

Benim istediğim ipoteksiz bir şekilde 48 yada 60 ay için 25 bin lira çekebilmem. Bankayla görüşmeden bir çıkış yolu bulamıcaz sanırım :S

ya birader kanun var diyorum kanun ihtiyaç kredisinde en fazla 36 ay artık

gir bankaların taksit hesaplamasına yaz bakalım 48 ne dicek

farketmez bankayla görüşsen bişey değişmez

kanun bu sadece konutda 48 ay vade var artık

öyle eskisi gibi 60 90 120 300 500 olayları bitti

36 ay al işte tüketici kredisi

ama faizler yükseldi

artık öyle memur kesimi fln kimse kolay kolay kredi fln alamaz...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Hocam onu zaten bende soyluyorum ben bu isi kilifina uyduran bi banka var mi onu soruyorum anlatamiyorum galiba ?

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı

Hocam onu zaten bende soyluyorum ben bu isi kilifina uyduran bi banka var mi onu soruyorum anlatamiyorum galiba ?

kılıf işi zor hacı tayit götlerinden kan alır

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
Toplam Hit: 2414 Toplam Mesaj: 18