İhtiyaç Kredisi Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eyuperol
    eyuperol's avatar
    Erkek

Merhaba elimizde bir miktar nakit var üzerine 36 ay üstünden 50-60 bin ihtiyaç kredisi çekip araç almayı düşünüyoruz. Krediyi ben çekeceğim devlette öğretmenim. Kredi için hangi bankayı kullanmam uygun olur, bana 50-60 bin kredi onaylanır mı? bu işlerde bilgili olan ya da güncel uğraşmış olan varsa önerilerini almak isterim. Birde bilmem gereken noktalar varsa onları da yazabilirsiniz. Teşekkürler.

Aslında şöyle bir düşüncemizde var hani bu çekilen (istediğimiz tutarı verirler mi bilmiyormum verirlerse) tutarı nasipse 2-3 ay sonraya kapatmayı düşünüyoruz. Bu durumda banka seçmenin çoook önemi var mı?  + Olarak bulunduğum ilçede bütün bankalar yok sanırım şubesi olmayana başvurursam hesap açmam gerekecek şubesinden onun için Antep merkeze gitmem gerekecek.

NOT: konu doğru yere mi açıyorum blmiyorum genele açmak istedim kapalıymış. "ihtiyaç" diye aratınca da en son 2014te açılan bir başlık var o da genelde imiş fakat genel başlığı altına konu açmak kilitlenmiş.

İnsanları ( küçük-büyük, yaşlı-genç, tanıdık-tanımadık, eşdost-sevgili vs vs ) sevin, saygınızı gösterin ama kesinlikle insanlara acımayın. Çünkü acıdığınız anda acınacak duruma düşüyorsunuz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

hocam hangikredi.com a bakabilirsin hangi banka ne oranla kredi veriyor görebilirsin. Bunun haricinde maaş aldığın banka şubesini arayarak faiz konusunda indirim isteyebilirsin yardımcı olurlar mı bilemem ama. 

2 - 3 ay sonra kapatma konusunu da krediyi çekeceğiniz zaman bankacıya danışın isterseniz. Bazı bankalar elde edeceği faiz gelirinden vazgeçmek istemiyor. Böyle durumlarda ufak bir ceza tutarı ödetebiliyorlar. Ziraat bankası bunlardan bir tanesi. 

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Komutan
    Komutan's avatar
    Erkek

Hocam selamlar,

İhtiyaç Kredisinde tutar artınca vade ile orantılı olarak sigorta durumu ortaya çıkıyor ve bankadan bankaya bu sigorta parası çekeceğiniz tutar içerisinen çekiliyor, tekliferi alırken bunu göz önünden bulundurun.

Birde krediyi çekerken sana yaptırmak zorundasın dedikleri sigortayı daha uygun fiyatla dışarıdan da yaptırabiliyormuşsun ben sonradan öğrendim ama çok hakim değilim konuya bilen biri daha ayrıntılı yazabilir.

"Hiç kimse bir başkasını satın alabilecek kadar zengin ve kendisini satmak zorunda kalabilecek kadar fakir olmamalıdır" J. J. Rousseau
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

erken odersen faiz indirimin olur. ilk taksitlerin çoğu faiz. taksitler ilerledikçe faizler azalıp taksitlerin çoğu anapara oluyor vs vs .

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

İhtiyaç kredisinde erken ödeme cezası olmaz arkadaşlar.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek

Maaş orantısına göre miktari taksitliyorlar 50 bin tl yi 2 yada 3 ay vade ile almak zor olabilir ama uzun vade çıkarıp erken kapama yapılabilir 

Safir T-14 -- Sarsılmaz Kılınç 2000 light -- Browning Hp Mk3-- Derya Mk-12 --------
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

Meslektaşım ben de 2 ay önce bu dediğin kafadaydım.

Birçok banka ile görüştüm o zamanlar biraz daha karışıktı faizler falan şimdi nasıl bilmiyorum.

Eğer 5 yaş altı araç alacaksan araç kredisi çekebilirsin.

5 yaştan büyükse ihtiyaç kredisi çekebilirsin.

Maaşı ziraatten alıyorum en uygun faiz orada çıkmıştı.

alırken de 3 4 ay sonra kapatma işini sormuştum kapatacağın gün hesaplanıyormuş. kredi taksit ödeme gününden 1 gün sonra en uygun kapatma seçeneği.

taksit gününden ne kadar uzaklaşıp diğer taksite yaklaşırsan avantajın azalıyor.

kredi notuna bağlı miktar benim pek bankalarla kartlarla işim olmaz bana 5dkde 100 bine kadar ön onaylı çıkmıştı.

vade arttıkça faiz de artıyor tabi. en az 6 aylık var demişlerdi bana. bankadan bankaya şubeden şubeye değişebilecek durum bu.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eyuperol
    eyuperol's avatar
    Erkek

Öncelikler dönütler için yorum yazan herkese tek tek teşekkür ederim.

4-5 banka ile görüştüm tabi öncesinde internetten banka kredileri hesaplama sitelerinden hesaplama yaptırdım ona göre en uygun bankaları seçerek aradım ama işin doğrusu aksilik olmaz ise kısa vadede kapatma düşüncem olduğu için çok inciğini cinciğini arama taraftarı değilim ama bilmem gereken püf noktaları var mı diyede sizlerin önerilerini de almak istedim paylaşımlarınızı okudum tek tek.

ing ye 60.000 üzerinden başvurmak istedim ama ben yanlış yerden girmişim (2 sekme açıktı ikisi de farklı idi ben anında kredi olandan işlem yapmıışım) ve kredim onaylanmış müşteri hizmetleri ile görüştüm oranı uygun diye çalışan zaten onaylanmış krediniz var dedi ben de onu iptal edip yeniden başvuralım dedim onu biz yapamıyoruz dedi bende yarın (bulunduğum ilçede 1-2 banka ile görüşüp istediğim nakidi vermezler ise ildeki ing şubesine gideceğim umarım iptal edip yüksek meblağ için başvururum) 

qnb 1.39 dan başlayan fiyatla kişiye özel faiz dedi maks 42.500 verebildi. dedim kadına ben başka bankadan anında kredi başvurusu yapmışım 15.000 almadım ama onaylanmış onun buna etkisi olur mu o da evet dedi hani kalan kredi puanıma bu kadar verebiliyorlarmış.

demin halk ile görüştüm o da telefondan 50.000 e kadar verebiliyormuş üstünü istersem şubeden başvuruda bulunmam gerekiyormuş. Birde şu onaylanan ing nin 15.000 anında kredisini sordum sizden ya da başka bankadan yeni kredi çekmeme etki eder mi dedim kadın da miktarı kadar kesinlikle etki eder belki kredi çıkmasını engeller bile dedi eğer o banka ile düşünüyorsanız onu iptal edip yeni başvurun ha o bankayı tercih etmzseniz bankamıza bekleriz dedi. ing nin onaylanan kredisini iptal etmek benim kredi notumu etkiler mi peki dedim yok kesinlikle etkilemez bilgisini verdi. 

süreçte yaşadıklarımı paylaşmak istedim belki birisine yardımı dokunur 

yarın ne olur e biter bilmiyorum yarın olanları da yazarım

İnsanları ( küçük-büyük, yaşlı-genç, tanıdık-tanımadık, eşdost-sevgili vs vs ) sevin, saygınızı gösterin ama kesinlikle insanlara acımayın. Çünkü acıdığınız anda acınacak duruma düşüyorsunuz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Deleted001
    Deleted001's avatar
    Erkek
    eyuperol bunu yazdı

Öncelikler dönütler için yorum yazan herkese tek tek teşekkür ederim.

4-5 banka ile görüştüm tabi öncesinde internetten banka kredileri hesaplama sitelerinden hesaplama yaptırdım ona göre en uygun bankaları seçerek aradım ama işin doğrusu aksilik olmaz ise kısa vadede kapatma düşüncem olduğu için çok inciğini cinciğini arama taraftarı değilim ama bilmem gereken püf noktaları var mı diyede sizlerin önerilerini de almak istedim paylaşımlarınızı okudum tek tek.

ing ye 60.000 üzerinden başvurmak istedim ama ben yanlış yerden girmişim (2 sekme açıktı ikisi de farklı idi ben anında kredi olandan işlem yapmıışım) ve kredim onaylanmış müşteri hizmetleri ile görüştüm oranı uygun diye çalışan zaten onaylanmış krediniz var dedi ben de onu iptal edip yeniden başvuralım dedim onu biz yapamıyoruz dedi bende yarın (bulunduğum ilçede 1-2 banka ile görüşüp istediğim nakidi vermezler ise ildeki ing şubesine gideceğim umarım iptal edip yüksek meblağ için başvururum) 

qnb 1.39 dan başlayan fiyatla kişiye özel faiz dedi maks 42.500 verebildi. dedim kadına ben başka bankadan anında kredi başvurusu yapmışım 15.000 almadım ama onaylanmış onun buna etkisi olur mu o da evet dedi hani kalan kredi puanıma bu kadar verebiliyorlarmış.

demin halk ile görüştüm o da telefondan 50.000 e kadar verebiliyormuş üstünü istersem şubeden başvuruda bulunmam gerekiyormuş. Birde şu onaylanan ing nin 15.000 anında kredisini sordum sizden ya da başka bankadan yeni kredi çekmeme etki eder mi dedim kadın da miktarı kadar kesinlikle etki eder belki kredi çıkmasını engeller bile dedi eğer o banka ile düşünüyorsanız onu iptal edip yeni başvurun ha o bankayı tercih etmzseniz bankamıza bekleriz dedi. ing nin onaylanan kredisini iptal etmek benim kredi notumu etkiler mi peki dedim yok kesinlikle etkilemez bilgisini verdi. 

süreçte yaşadıklarımı paylaşmak istedim belki birisine yardımı dokunur 

yarın ne olur e biter bilmiyorum yarın olanları da yazarım

Hocam limit yükseltmek istiyorsan birkaç bankadan borç çekip kapat, açılanları öde fln; anaparandan birkaç bin eksilse de puanın yükselir.

Ne kadar olursa diyorsan ING'ye ek bir yerden daha kredi çek, miktar yetiyorsa iki ayrı yere kredini ödersin.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yyasinn
    yyasinn's avatar
    Erkek

Hocam hesapkurdu gibi yerlere bak en uygun banka hangisi ise onu tercih et. Bana en uygun enpara verdiği için 2 gün önce 8k çektim. Önce taşıt kredilerine bak eğer ihtiyaç kredilerinden daha fazla ise ihtiyaç kredilerini tercih et.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kara_Mc
    Kara_Mc's avatar
    Erkek

Garanti bankası maaş müşterisiyim.

Daha yeni 23000 liraya 36 ay için görüştüm.

Aylık 915 lira ödeme

600 küsür sigorta

120 lira dosya masrafı çıkıyor.

Memur değilim standart işçi.. kredi puanım iyi ne kadar artısı eksisi oldu bilmiyorum.

Kahpe Dostun Olacağına Delikanlı Düşmanın Olsun....
Toplam Hit: 1621 Toplam Mesaj: 12
ihtiyaç kredisi