İhtiyacı Olana Kedi Maması
-
kargoya filan gerek yok adam yollarım ayagına kadar :D
kalan ne varsa talibim
edit: yarım düzine kedim var aç hepsi :)
buruksu tarafından 15/Ağu/15 22:11 tarihinde düzenlenmiştir -
kuru mamalar duruyorsa iki tane aslan gibi kedim var mama yetiştiremiyorum sevaba geçersin hocam.
ıslak mamanın kralını aldım. tavuğun köftenin kralını verdim. kuru mamadan başka birşey yemiyorlar.
-
Mylitta bunu yazdı
kuru mamalar duruyorsa iki tane aslan gibi kedim var mama yetiştiremiyorum sevaba geçersin hocam.
ıslak mamanın kralını aldım. tavuğun köftenin kralını verdim. kuru mamadan başka birşey yemiyorlar.
:D kuru mama duruyor hocam 5 kg'luk paketin yarısndan biraz daha fazla var 2-3kg tahmini haberin ola pm den iletşim bilgilerini ver elden yada kargoya veririm nasıl istersen istanbuldayım
-
verilmediyse eger istanbulda elden alabilirim.
-
AbdullahAzad bunu yazdı
hocam 2 koli yaş maması var.1 koliyi isteye arkadaş oldu haber bekliyorum diğer koliyi istersen pm fırlat halledelim
-
Eednar bunu yazdıAbdullahAzad bunu yazdı
hocam 2 koli yaş maması var.1 koliyi isteye arkadaş oldu haber bekliyorum diğer koliyi istersen pm fırlat halledelim
attim hocam.
-
Eednar bunu yazdıMylitta bunu yazdı
:D kuru mama duruyor hocam 5 kg'luk paketin yarısndan biraz daha fazla var 2-3kg tahmini haberin ola pm den iletşim bilgilerini ver elden yada kargoya veririm nasıl istersen istanbuldayım
Hocam ihtiyacı olana yazmıssın inan herkesten cok ıhtıyacım vardır yaptıgım masrafın haddı hesabı yok sokakta terk edılmıs bulup sahıplendırdıgım kedılerın asılarını bile ben yaptırıyorum genede sıramı bekledimde dönmedin neyse canın sagolsun ıhtıyacı olanlarda benım yaptıgımı yapıyo sonucta :)
@Mylitta Benimkilede öyle hocam kısırlastıktan sonra ıslak mamanın kralını getirsem yemediler . Şimdi felix mama denedim kafayı yiyolar dene kesin