İhtiyacı Olana Ygs-Lys Kitapları
-
seneye ben sınava girecem kitabada ihtiyacım var ama dershaneye gidiyorum. benden çok ihtiyaçı olan vardır diye düşünüyorum . eğer kitabı verecek birini bulmazsanız bana verebilirsiniz.
-
Easx bunu yazdı
Simetrileri büyük ihtimal kuytula göndericem kültürün ygs kitapları ve femsetler duruyor :)
fem setleri alabilirim hocam seneye sınav var... -
bende hayrına verim istiyen varsa, femset 1 den 6 ya kadar + cdleri vardı onları sildim ama bulursam veririm. Simetriler de var, isteyene 50 tl gibi cuzi bir miktara veriyim hepsini. Kargo benden
-
enesshn18 bunu yazdıWine bunu yazdıblackhammer bunu yazdıenesshn18 bunu yazdıBalTurk bunu yazdı
hahaha Kayserili olmana hiç şaşırmadım :)
lan ağzınıza takılmış bi kayserili kayserili ne var satmakta.Biz yararlandık arkamızdan gelende yararlansın istiyoruz.Bu kitapları dışardan almaya kalksa en az 300-400 lira para verecek
esegin sag tarafindan pastirma istiyorum.
orada kilosu 30 liraymış doğrumu ya ?
Size esegin orta bacagindan iyi bi sucuk yapip gondermek var ama neyse mubarek gunde bozdurmayin agzimi
Tabi satman normal bu başlık altında açman abest olmuş.Bilsem bu kadar uzatcağınızı yazmazdım zaten.
-
enesshn18 bunu yazdıWine bunu yazdıblackhammer bunu yazdıenesshn18 bunu yazdıBalTurk bunu yazdı
hahaha Kayserili olmana hiç şaşırmadım :)
lan ağzınıza takılmış bi kayserili kayserili ne var satmakta.Biz yararlandık arkamızdan gelende yararlansın istiyoruz.Bu kitapları dışardan almaya kalksa en az 300-400 lira para verecek
esegin sag tarafindan pastirma istiyorum.
orada kilosu 30 liraymış doğrumu ya ?
Size esegin orta bacagindan iyi bi sucuk yapip gondermek var ama neyse mubarek gunde bozdurmayin agzimi
hacı madem ramazandayız kitapları ihtiyac sahibi birine verde agzını bozacagına ya da yardım yapma amaçlı açılmış bi konuda ticaret yapacağına sevap işlemiş olursun
-
çözüm dershanesi kitaplarım var benımde lys tarzı kullanılmamış hayrına verebilirim.
ygs ler kullanılmış ama hepsi değil isteyene onuda verim
Kartal soğanlık
-
kültürün kitaplarını kimse istemesse bana gönderirsin
-
GUS bunu yazdı
kültürün kitaplarını kimse istemesse bana gönderirsin
Hem konu up olsun konu içinde başka kitap vermek isteyenler var hemde sana cevap yazayım hocam.
Simetrilerle femsetleri kuytulla konuşmuştuk ilk olarak ona gönderiyorum bayramdan sonra.
Kültürler içinde kuytuldan sonra mesaj atan bir arkadaş vardı ona pm attım eğer dönüş yapmazsa yada olumsuz dönüş yaparsa sana göndereyim.
En olmadı arslan25'in kitapları yollayalım sana tengridende femsetleri alırsın set tamamlanır
-
teşekkürler easx. inşallah dershaneye gidemeyen öğrencilerimin işine yarar.
-
Geçen yıl sağolsun @PlayForFree adlı müritten 20 liraya tonla kitap almıştım.
bu yıl üzerine bir de benim kitaplar eklendi.
hem sayısal hem sözel hem eşit ağırlık hepsinin kitapları var.
Çoğunluk eşit ağırlıkta.
İstanbul içi metrobüs/tramvay/metro zeytinburnu durağında elden teslim edebilirim.
Fem/Sınav/ Ekol/uğur alayı var belli kitaplar üzerine yoğunlaşmışım da çoğu boş duruyor.
İsteyen olursa devletin kitapları da duruyor :Dgeçen yıl benim aldığım fiyata veriyorum.
yemillie tarafından 04/Ağu/13 13:39 tarihinde düzenlenmiştir