İhtiyaçtan Ötürü Orjinal Zippomu Satıyorum.
-
-
matematik1 bunu yazdı:
-----------------------------
Orjinali 40 lira kardesım elındekı serının teneke gıbı olanlardan.Zippo satılmaz para etmez pialtın fılan değilse elındekı
-----------------------------hangi orjinal zippo 40lira yaf bulabilecegin en ucuzu 60-70arasinda:S
-
hocam j serisi olmasa hiç düşünmeden alırdım wallahi
-
J4 serisi 2004 yapımı çok para istiyon :|
Regular and Slim
Lighters
Left SideRegular and Slim
Lighters
Right SideZippo Multi-Purpose LighterLeft SideRight Side2001 A to L 01 2002 A to L 02 D to L022003 A to L 03 A to L032004 A to L 04 A to L042005 A to L 05 A to L052006 A to L 06 A to L062007 A to L 07 A to L072008 A to L 08 A to L082009 A to L 09 A to L092010 A to L 10 A to L10 -
XV'CIYIZ
-
ugur0 bunu yazdı:
-----------------------------matematik1 bunu yazdı:
Orjinali 40 lira kardesım elındekı serının teneke gıbı olanlardan.Zippo satılmaz para etmez pialtın fılan değilse elındekı
-----------------------------hangi orjinal zippo 40lira yaf bulabilecegin en ucuzu 60-70arasinda:S
qtahyalı varsa pasaprotun limana yada havalimanına gır dış hatlara bi yakınımı alıcam de vergisiz alana gir görürsün kaç dolar oldugu 17 dolar bile değil.Çok alıp dağıttık eşe dosta.Elindeki arkdaşın teneke zippo duz kesım kut köşeleri belli çiziktirilmişlerde.Ben 80 lira verip almam helek 40 lira verip 2. elini hiç almam 13 dolar iken sıfırı -
matematik1 bunu yazdı:
ugur0 bunu yazdı:
-----------------------------matematik1 bunu yazdı:
qtahyalı varsa pasaprotun limana yada havalimanına gır dış hatlara bi yakınımı alıcam de vergisiz alana gir görürsün kaç dolar oldugu 17 dolar bile değil.Çok alıp dağıttık eşe dosta.Elindeki arkdaşın teneke zippo duz kesım kut köşeleri belli çiziktirilmişlerde.Ben 80 lira verip almam helek 40 lira verip 2. elini hiç almam 13 dolar iken sıfırı
-----------------------------çakma hepsi 2 ay önce dedigin yere gidip 100 adet aldık tanesi 7 liradan düğün şekeri niyetine..
-
çakmak işine mi girsem acaba..:)
-
Orjinal olan bir zippoyu ortalama 60-65'e alırsınız. Üzerindeki işçiliğe görede fiyatı artar. Geçen ay bir arkadaşa doğum günü için aldım 115 tl. 40 tl orjinal zippo varsa ticaretine başlayalım
-
Elimdeki çakmak modeli ile o temsili resimdeki çakmak modelinin altında yazan yazı farklı o yuzden temsilidir yazıyor ya orada elimdeki çakmak xııı serisinden