folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder İkariam Antik Çağı Yaşa

İkariam Antik Çağı Yaşa

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykusx
    bykusx's avatar
    Erkek

Arkadaşlar geçenlerde bir sitede reklamda gördüm çok güzel bir oyun ogame benzeri birşey ama grafik ağırlıklı web tabanlı sizlerinde oynamasını isterim eminim çok seveceksiniz yorumlarınızı bekliyorum.

www.ikariam.net

Dünyada 220 milyondan fazla silah var buna göre her 12 kişiden birinde ateşli silah var asıl sorun şu geri kalan 11 kişiyi nasıl silahlandırabiliriz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek

ikariamdanda amma çok bahsedionuz ha başlarda iyide sonradan sarmıyo :)

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hoobastank
    hoobastank's avatar
    Erkek
    travian rulaz .D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siganfu
    siganfu's avatar
    Erkek
    ben oynuyorum sardi bu ara seviye 13 2 tanede sömürge var. az daha tüyleneyim kurcam büyük orduyu :P

Elin ekmeği ile yaşayan kurt kahrolsun, Boynunda tasma izi taşıyan kurt kahrolsun, Kar yağmış dağlarına, üşüyen kurt kahrolsun, Kahrolsun kurt postunu giyen yalancı kuzu,Dağıtanlar kahrolsun kurt sesli ordumuzu
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek

siganfu bunu yazdı:
    -----------------------------
    ben oynuyorum sardi bu ara seviye 13 2 tanede sömürge var. az daha tüyleneyim kurcam büyük orduyu :P

Hoca oyunda seviyeyi ne kadar düşük tutarsan kar edersin..Seviye sadece nüfusu ve altını artırıyor..Zaten saatte 700-800 altın bi işe yaramaz..

Elindeki kaynakları satarak para elde edebilirsin..Ve nüfus çoğaldıkça şarap ihtiyacı artacağından gelen paranın 2 katı da şaraba gidecektir..

Ozankaraguclu'nun de dediği gibi sonradan sıkıyor adamı.. 

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtmad
    tbtmad's avatar
    Erkek

100 mb ye mount blade indirin 100 de 100 türk oyunudur süper ötesi bunu seven ona bayılır;)

sağol. 

Kod yazmakla adam olunmaz:D
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    th3Abdo
    th3Abdo's avatar
    Erkek
    mount&blade %100 turk yapimi israrla tavsiye ederim!!

...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykusx
    bykusx's avatar
    Erkek
    siganfu kardeş hangi serverdesin ben zeta

Dünyada 220 milyondan fazla silah var buna göre her 12 kişiden birinde ateşli silah var asıl sorun şu geri kalan 11 kişiyi nasıl silahlandırabiliriz.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siganfu
    siganfu's avatar
    Erkek
    beta da oynuyorum.

Elin ekmeği ile yaşayan kurt kahrolsun, Boynunda tasma izi taşıyan kurt kahrolsun, Kar yağmış dağlarına, üşüyen kurt kahrolsun, Kahrolsun kurt postunu giyen yalancı kuzu,Dağıtanlar kahrolsun kurt sesli ordumuzu
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek
    Lord-Nespace bunu yazdı:

siganfu bunu yazdı:

Hoca oyunda seviyeyi ne kadar düşük tutarsan kar edersin..Seviye sadece nüfusu ve altını artırıyor..Zaten saatte 700-800 altın bi işe yaramaz..

Elindeki kaynakları satarak para elde edebilirsin..Ve nüfus çoğaldıkça şarap ihtiyacı artacağından gelen paranın 2 katı da şaraba gidecektir..

Ozankaraguclu'nun de dediği gibi sonradan sıkıyor adamı.. 

sn 2 hafta oyna sonra altn gerekli mi görürsn (:
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek
    altın gerekli ama illa nüfus çoğaltarak altını almanız gerekmez biraz ticari zekanızı kullanırsanız oyunda çok büyük paralar kazanabilirsiniz örneğin ben alphadayım oyunu bırakmadan önce herkes benden alışveriş yapıyodu çevredekilerin teklfilerini ne yaptıklarını falan devamlı takip edin bence ;)

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
Toplam Hit: 2220 Toplam Mesaj: 13