İkariam Antik Çağı Yaşa
-
Arkadaşlar geçenlerde bir sitede reklamda gördüm çok güzel bir oyun ogame benzeri birşey ama grafik ağırlıklı web tabanlı sizlerinde oynamasını isterim eminim çok seveceksiniz yorumlarınızı bekliyorum.
www.ikariam.net
-
ikariamdanda amma çok bahsedionuz ha başlarda iyide sonradan sarmıyo :)
-
travian rulaz .D
-
ben oynuyorum sardi bu ara seviye 13 2 tanede sömürge var. az daha tüyleneyim kurcam büyük orduyu :P
-
siganfu bunu yazdı:
-----------------------------
ben oynuyorum sardi bu ara seviye 13 2 tanede sömürge var. az daha tüyleneyim kurcam büyük orduyu :P
-----------------------------Hoca oyunda seviyeyi ne kadar düşük tutarsan kar edersin..Seviye sadece nüfusu ve altını artırıyor..Zaten saatte 700-800 altın bi işe yaramaz..
Elindeki kaynakları satarak para elde edebilirsin..Ve nüfus çoğaldıkça şarap ihtiyacı artacağından gelen paranın 2 katı da şaraba gidecektir..
Ozankaraguclu'nun de dediği gibi sonradan sıkıyor adamı..
-
100 mb ye mount blade indirin 100 de 100 türk oyunudur süper ötesi bunu seven ona bayılır;)
sağol.
-
mount&blade %100 turk yapimi israrla tavsiye ederim!!
-
siganfu kardeş hangi serverdesin ben zeta
-
beta da oynuyorum.
-
Lord-Nespace bunu yazdı:
-----------------------------siganfu bunu yazdı:
-----------------------------Hoca oyunda seviyeyi ne kadar düşük tutarsan kar edersin..Seviye sadece nüfusu ve altını artırıyor..Zaten saatte 700-800 altın bi işe yaramaz..
Elindeki kaynakları satarak para elde edebilirsin..Ve nüfus çoğaldıkça şarap ihtiyacı artacağından gelen paranın 2 katı da şaraba gidecektir..
Ozankaraguclu'nun de dediği gibi sonradan sıkıyor adamı..
sn 2 hafta oyna sonra altn gerekli mi görürsn (: -
altın gerekli ama illa nüfus çoğaltarak altını almanız gerekmez biraz ticari zekanızı kullanırsanız oyunda çok büyük paralar kazanabilirsiniz örneğin ben alphadayım oyunu bırakmadan önce herkes benden alışveriş yapıyodu çevredekilerin teklfilerini ne yaptıklarını falan devamlı takip edin bence ;)