İkariam Hesap

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SoloTurk
    SoloTurk's avatar
    Erkek

Ben de level 67, 72.000 Coins + 3 RC özelliklere sahip 6 inek 4 kümes 3 peynir makinesi 1 ekmek makinesi 1 değirmen ve 3 sera bulundurduğum Country life tarlamı, üyeliğimi satıyorum 25 liraya :)

Oksijen, belki de yavaş yavaş öldüren bir zehirdir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Rho , 75 bin puan 3,500 general puanı , 5 şehirli , her şehrin boyutu min. 16 olan hesabımı satıyom o zaman

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

beyler rho açılalı kaç hafta oldu ki şurda max. 3 ayoyunun birincsi 1m oldu yeni yeni hesap ilk 500 de ayrıca betada 4. kişi hesabını 1.5 milyara sayyı (eski para ) ile ona görebence 50-60 yapar

I am Jack's inflamed sense of rejection
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SoloTurk
    SoloTurk's avatar
    Erkek

asiminnesli bunu yazdı:
    -----------------------------

beyler rho açılalı kaç hafta oldu ki şurda max. 3 ayoyunun birincsi 1m oldu yeni yeni hesap ilk 500 de ayrıca betada 4. kişi hesabını 1.5 milyara sayyı (eski para ) ile ona görebence 50-60 yapar

-----------------------------

Al haaa.

Arkadaş Türkçe gözlerimin önünde eriyip gidiyor ya, nasıl içim yanıyor bilemezsin. Ulu önderimiz Kemal Atatürk'ten sonra korumamız gereken en büyük değer Türkçeydi; o da ortada.

Söylediklerinden hiçbir şey anlamadım. Yani, bu durum böyle giderse, ecdadımızı da gençlere anlatamayacağız. Zaten bütün bu kültür çatışması buradan doğmuyor mu? Sonra ülkesini koruyacak gençler kalmayacak.

Allah yar ve yardımcımız olsun.

Oksijen, belki de yavaş yavaş öldüren bir zehirdir...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mqstar
    mqstar's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    BEnde vardı 1 000 k (1000 000): küsüratlı: puanı filan vardı çok meşgul etti daha da etmesin diye beni beleşe verdim birine... my da
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlayForFree
    PlayForFree's avatar
    Erkek

10 tlde verceklerini sanmıyrm xD

profesyonel kahveci?
Toplam Hit: 3095 Toplam Mesaj: 17