İkariam Hesap
-
Ben de level 67, 72.000 Coins + 3 RC özelliklere sahip 6 inek 4 kümes 3 peynir makinesi 1 ekmek makinesi 1 değirmen ve 3 sera bulundurduğum Country life tarlamı, üyeliğimi satıyorum 25 liraya :)
-
Rho , 75 bin puan 3,500 general puanı , 5 şehirli , her şehrin boyutu min. 16 olan hesabımı satıyom o zaman
-
beyler rho açılalı kaç hafta oldu ki şurda max. 3 ayoyunun birincsi 1m oldu yeni yeni hesap ilk 500 de ayrıca betada 4. kişi hesabını 1.5 milyara sayyı (eski para ) ile ona görebence 50-60 yapar
-
asiminnesli bunu yazdı:
-----------------------------
beyler rho açılalı kaç hafta oldu ki şurda max. 3 ayoyunun birincsi 1m oldu yeni yeni hesap ilk 500 de ayrıca betada 4. kişi hesabını 1.5 milyara sayyı (eski para ) ile ona görebence 50-60 yapar
-----------------------------Al haaa.
Arkadaş Türkçe gözlerimin önünde eriyip gidiyor ya, nasıl içim yanıyor bilemezsin. Ulu önderimiz Kemal Atatürk'ten sonra korumamız gereken en büyük değer Türkçeydi; o da ortada.
Söylediklerinden hiçbir şey anlamadım. Yani, bu durum böyle giderse, ecdadımızı da gençlere anlatamayacağız. Zaten bütün bu kültür çatışması buradan doğmuyor mu? Sonra ülkesini koruyacak gençler kalmayacak.
Allah yar ve yardımcımız olsun.
-
BEnde vardı 1 000 k (1000 000): küsüratlı: puanı filan vardı çok meşgul etti daha da etmesin diye beni beleşe verdim birine... my da
-
10 tlde verceklerini sanmıyrm xD