folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder İkariama Başlayalım..

İkariama Başlayalım..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostgun
    Lostgun's avatar
    Erkek

Tau serverinde başladım beklerim herkezi..

Bir gün Ferrari alacağım.İnanıyorum :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostgun
    Lostgun's avatar
    Erkek

İsmim Liqueur bulun beni..

Bir gün Ferrari alacağım.İnanıyorum :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

Sigmaya gelmek isteyen varsa link atabilirim.. isim: Al Capone. Sigmadakiler ulaşsın :D

Edit: silkroad bokunu cıkardı :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

aman ben yeni kurtuldum. aman ha.

matematik24.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _karantina_
    _karantina_'s avatar
    Erkek

tbt olarak başlamıştık geçen sene.casteal vardı baya sağlam o yürütüyordu bizi zaten,10-14 kişi wardık hepimiz bi adada geçinip gidiyoduk.sonra ne oldu bilmiyorum.ondan önce de hükümdar savaşları diye yeni açılmış türk yapımı bir oyun vardı.orda birinciydik baya bi süre fakat sonra o da kapandı.msn grupları kurup sohbnet fln da ediyoduk oyun bahanesiyle.şu an erepublik oynayan var sanırım fakat pek kalabalık değiliz.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    _karantina_ bunu yazdı:
    -----------------------------

tbt olarak başlamıştık geçen sene.casteal vardı baya sağlam o yürütüyordu bizi zaten,10-14 kişi wardık hepimiz bi adada geçinip gidiyoduk.sonra ne oldu bilmiyorum.ondan önce de hükümdar savaşları diye yeni açılmış türk yapımı bir oyun vardı.orda birinciydik baya bi süre fakat sonra o da kapandı.msn grupları kurup sohbnet fln da ediyoduk oyun bahanesiyle.şu an erepublik oynayan var sanırım fakat pek kalabalık değiliz.

rhodaydik hocam bendw katildim sonra en son serseri deydim sinavlardan tatile aldim dahada bakmadim

matematik24.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    _karantina_ bunu yazdı:

rhodaydik hocam bendw katildim sonra en son serseri deydim sinavlardan tatile aldim dahada bakmadim

matematik24.com
Toplam Hit: 1907 Toplam Mesaj: 18