İkariama Başlayalım..
-
Tau serverinde başladım beklerim herkezi..
-
İsmim Liqueur bulun beni..
-
Sigmaya gelmek isteyen varsa link atabilirim.. isim: Al Capone. Sigmadakiler ulaşsın :D
Edit: silkroad bokunu cıkardı :D
-
aman ben yeni kurtuldum. aman ha.
-
tbt olarak başlamıştık geçen sene.casteal vardı baya sağlam o yürütüyordu bizi zaten,10-14 kişi wardık hepimiz bi adada geçinip gidiyoduk.sonra ne oldu bilmiyorum.ondan önce de hükümdar savaşları diye yeni açılmış türk yapımı bir oyun vardı.orda birinciydik baya bi süre fakat sonra o da kapandı.msn grupları kurup sohbnet fln da ediyoduk oyun bahanesiyle.şu an erepublik oynayan var sanırım fakat pek kalabalık değiliz.
-
_karantina_ bunu yazdı:
-----------------------------tbt olarak başlamıştık geçen sene.casteal vardı baya sağlam o yürütüyordu bizi zaten,10-14 kişi wardık hepimiz bi adada geçinip gidiyoduk.sonra ne oldu bilmiyorum.ondan önce de hükümdar savaşları diye yeni açılmış türk yapımı bir oyun vardı.orda birinciydik baya bi süre fakat sonra o da kapandı.msn grupları kurup sohbnet fln da ediyoduk oyun bahanesiyle.şu an erepublik oynayan var sanırım fakat pek kalabalık değiliz.
-----------------------------
rhodaydik hocam bendw katildim sonra en son serseri deydim sinavlardan tatile aldim dahada bakmadim -
_karantina_ bunu yazdı:
-----------------------------tbt olarak başlamıştık geçen sene.casteal vardı baya sağlam o yürütüyordu bizi zaten,10-14 kişi wardık hepimiz bi adada geçinip gidiyoduk.sonra ne oldu bilmiyorum.ondan önce de hükümdar savaşları diye yeni açılmış türk yapımı bir oyun vardı.orda birinciydik baya bi süre fakat sonra o da kapandı.msn grupları kurup sohbnet fln da ediyoduk oyun bahanesiyle.şu an erepublik oynayan var sanırım fakat pek kalabalık değiliz.
-----------------------------
rhodaydik hocam bendw katildim sonra en son serseri deydim sinavlardan tatile aldim dahada bakmadim