folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Iki Admin Template Arasinda Kaldim - Hangisini Secmeliyim?

Iki Admin Template Arasinda Kaldim - Hangisini Secmeliyim?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manglerman
    manglerman's avatar
    Erkek

metronic'e göz atmanı tavsiye ederim.

çok çok iyi ve bütün detaylar var. hatırladığım kadarıyla vue ve react içinde hazırolması gerekiyor.

türk kızlarından sabun yapalım, rus kızları elini yıkasın.:)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    manglerman bunu yazdı

metronic'e göz atmanı tavsiye ederim.

çok çok iyi ve bütün detaylar var. hatırladığım kadarıyla vue ve react içinde hazırolması gerekiyor.

metronic'i @MhmdAlmz bana vermisti hocam yaklasik 1 yil önce.. Ilk baslarda güzel geliyordu ama sonradan hosuma gitmemeye basladi. Sirkette yazdigim iki panelde de metronic kullandim..

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hannibal_King
    Hannibal_King's avatar
    Erkek

Hocam neden tamamini vuejs ile geliştiriyorsun. Normal html tema alsan istediğin kısımlarda vuejs kullansan olmaz mi? 

Bu tarz framework entegreli temalar da geçişler çok yavaş, akıcılık 0. Menuye basıyosun 1,5 saniye sonra geliyo. Son kullanıcı olarak beni memnun etmiyor açıkçası.

Sprintui.com 36 saat sonra satışa sunulacak. Burada gayet güzel componentler olacak muhtemelen. Aklında bulunsun.

Açık kaynak olarak tabler var. https://github.com/tabler/tabler yakında release eder. 2 yıldır elemanın release etmesini beklioruz. Ama az kaldi.

Bunlarin dışında themeforest üzerinde sade hizli temalar var. Ama html/css şeklinde.

lrny.app
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hannibal_King
    Hannibal_King's avatar
    Erkek

Madem vuejs li admin temasi kullanicaksin o zaman 

https://themeforest.net/item/oneui-vue-edition-vuejs-admin-dashboard-template/25973153?s_rank=1

Admin teması işinde kral pixelcave dir. 

lrny.app
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    Hannibal_King bunu yazdı

Hocam neden tamamini vuejs ile geliştiriyorsun. Normal html tema alsan istediğin kısımlarda vuejs kullansan olmaz mi? 

Bu tarz framework entegreli temalar da geçişler çok yavaş, akıcılık 0. Menuye basıyosun 1,5 saniye sonra geliyo. Son kullanıcı olarak beni memnun etmiyor açıkçası.

Sprintui.com 36 saat sonra satışa sunulacak. Burada gayet güzel componentler olacak muhtemelen. Aklında bulunsun.

Açık kaynak olarak tabler var. https://github.com/tabler/tabler yakında release eder. 2 yıldır elemanın release etmesini beklioruz. Ama az kaldi.

Bunlarin dışında themeforest üzerinde sade hizli temalar var. Ama html/css şeklinde.

sinirlenme hocam :)

ilk basta aslina öyle yapmaya niyetlendim ancak bu shreyu da baktim adamlar temel yapiyi kurmuslar (senin dedigin sekilde karmasik yavas bir hali yok). Zaten sistemlerinin mantigini anladim, kendim gelistiriyorum, yaptiklari mock API'yi vs hepsini devre disi biraktim. Suan sistemi yoracak bir sey yok hocam. Sprintui.com ben de bekleyeyim, pek bir sey paylasmamislar adamlar bakalim nasilmis..

html tabanli olarak bu limitless'deki bazi kontrolleri kullaniyorum hocam zaten.. Sorun o degil, ikinci tema olan vuexy de tamamen vuejs (html versiyonu da var) ve sistemi komple oraya gecirmeyi düsünüyorum. Ancak dedigin yavaslik vs orada olabilir henüz kontrol etmedim.

oneui yi daha önce görmüstüm hocam tema ararken..

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    unbalanced bunu yazdı
    Hannibal_King bunu yazdı

sinirlenme hocam :)

ilk basta aslina öyle yapmaya niyetlendim ancak bu shreyu da baktim adamlar temel yapiyi kurmuslar (senin dedigin sekilde karmasik yavas bir hali yok). Zaten sistemlerinin mantigini anladim, kendim gelistiriyorum, yaptiklari mock API'yi vs hepsini devre disi biraktim. Suan sistemi yoracak bir sey yok hocam. Sprintui.com ben de bekleyeyim, pek bir sey paylasmamislar adamlar bakalim nasilmis..

html tabanli olarak bu limitless'deki bazi kontrolleri kullaniyorum hocam zaten.. Sorun o degil, ikinci tema olan vuexy de tamamen vuejs (html versiyonu da var) ve sistemi komple oraya gecirmeyi düsünüyorum. Ancak dedigin yavaslik vs orada olabilir henüz kontrol etmedim.

oneui yi daha önce görmüstüm hocam tema ararken..

https://yadi.sk/d/krbhDtz-AEZw5w

upluyorum bu klasöre, 15 20 dk ya bitmiş olur 

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

tamam hocam cok tesekkürler :) nulled versiyounu buldum ama ne olur ne olmaz :) sagolasin

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wh0
    wh0's avatar
    Homo

templateler sadece template olarak kaldiklari surece guzeller...

🏴‍☠️Hi'dan gelen varır Who'ya, Hi'da onun adıdır Who'da...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodLife
    GodLife's avatar
    Erkek

her 2 side güzel pixinvent biraz daha havalı duruyor 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek

@unbalanced

Hocam,

Vuexy temasını aldıysan uplama şansın var mı.

Teşekkürler.

Edit;
    @yolbulucu hocam atmış zaten. ellerine sağlık hocam.
    bu arada envato element ten birşey isteyen varsa pm atabilir.

esinti tarafından 04/May/20 03:31 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 3153 Toplam Mesaj: 27
tema secimi admin panel vuejs