İki Bilgisayar Arasında Webcam Yayını Yapmak
-
zalimadam bunu yazdı:
-----------------------------
BarisYigit bunu yazdı:
nitrocamı kullandım 30 sn de bir görüntüyü veriyor bize o lazım değil bize yayın lazım gerçek zamanlı :)
ya çözüm çokta en basiti teamviewerla bile yapabilirsin :)
-----------------------------tam anlatamadım galiba
evet bana nitrocam tarzı birşey laım ama nitrocam gibi resim şeklinde değil yayın yapması lazım
-----------------------------hocam teamviewer'danda port mort uğraşmadan yapabilirsiniz diye demiştim ?
isterseniz MSN'den cam açın..
neysem -
BarisYigit hocam team benim işimi görmezki istediğimden farklı bişi o senın dedıgın :)
-
Windows Media Kodlayıcısını araştır. ip ile modemden açtığın porttan bağlanabiliyorsun media player ile uzaktan ben kullanıyorum hem ses hemde göründü naklen yayın yapıyor bilgine müridim
-
ip işin içine girince modemden portu acman gerekiyor .
yazılım işine gelirsekte sırf bu iş için bi program bilmiyorum fakat RAT yazılımlarını bu iş için kullanabilrsin.(apocalyps,poison ivy,bifrost,turkojan vs..)
-
zalimadam bunu yazdı:
BarisYigit hocam team benim işimi görmezki istediğimden farklı bişi o senın dedıgın :)
-----------------------------Hocam dükkandaki bilgisayarda webcam görüntüleyen herhangi bir programı açıosun, team'i de açık bırakıosun... Sonra evden team ile o bilgisayara bağlanıp izliosun, adam ne dediğini biliyo yani :)
-
FCN bunu yazdı:
ip işin içine girince modemden portu acman gerekiyor .
yazılım işine gelirsekte sırf bu iş için bi program bilmiyorum fakat RAT yazılımlarını bu iş için kullanabilrsin.(apocalyps,poison ivy,bifrost,turkojan vs..)
-----------------------------işte o turkojan tarzından birşey olursa dehşetül vahşet olacak
hatta turkojanı denedım çalışmadı çok ilginç ama bi türlü çalıştıramadım 2 antivirüste devre dışı ama çalışmadı
xp nin sp3 olmasından kaynaklanıyor olabilir
turkojana alternatifler varmı?
-
3d eyes programını inceleyebilirsin.
-
sanırım aradığım program Bifrost rat ama sağlam bir link bulmuş değilim :)
ve kullanım videosuda lazım nette var ama linkler patlamış
-
istediğin ben de var kanka, bana ulaş, ben de istediğini vereyim.Ama sonra konu açıp da yok pcm çöktü, yok pc kısadevre yaptı yapmaca yok :d
-
neonell bunu yazdı:
istediğin ben de var kanka, bana ulaş, ben de istediğini vereyim.Ama sonra konu açıp da yok pcm çöktü, yok pc kısadevre yaptı yapmaca yok :d
-----------------------------pm attım ortak