İki Gündür Hızım Yerlerde Sürünüyor.
-
ben 15 gb geçmedim mk benimkini niye kesiyolar ya :S karambol olduk galiba :D
-
bağlantıyı sabit 8 mbit yaptırsak aynı sorun oluyor mu ve fiyat farkı ne kadar sabit 8 mbit net kullanan müridler varsa yardımcı olsun..
-
OveRTaX bunu yazdı:
-----------------------------
bağlantıyı sabit 8 mbit yaptırsak aynı sorun oluyor mu ve fiyat farkı ne kadar sabit 8 mbit net kullanan müridler varsa yardımcı olsun..
-----------------------------Yok hocam yine aynı.8mbit ve 8mbit'e kadar tarifelerinde adil kullanım şeysi var.Kotayı gecince 512 kullanıyosun gene.
En iyisi 4mbit :P
-
NonStop bunu yazdı:
-----------------------------OveRTaX bunu yazdı:
-----------------------------Yok hocam yine aynı.8mbit ve 8mbit'e kadar tarifelerinde adil kullanım şeysi var.Kotayı gecince 512 kullanıyosun gene.
-----------------------------öyle birşey yok.
99TL ödeyip sabit 8mbit yaparsan düşme falan yaşamazsın.
-
Orucu açtım. TTNET herşeyimle giriyim sana.....
-
ulan yapılacak seymi once alıstırıyo sonra kesiyo
-
OveRTaX bunu yazdı:
-----------------------------Biz neti 4 kişi kullanıyoruz. Komşulara sordum kabul etmediler mecburen sabit 2 mbit yaptırdım. Gerçi adamlarda haklı falza kullanmıyorlar.
2 mbps sınırsız: 63 lira
8 mbps sınırsız: 99 lira
-
ortalık fena karışytı :D
-
husnuweb bunu yazdı:
NonStop bunu yazdı:
-----------------------------OveRTaX bunu yazdı:
-----------------------------öyle birşey yok.
99TL ödeyip sabit 8mbit yaparsan düşme falan yaşamazsın.
-----------------------------başka şirketlere geçelim o zaman.ben bağlantıyı böyle yaptırmadan önce biliyordum 15 gb olunca 512 kb olacağını ama böylede olmuyor hemen 15 gb geçiliyor.superonline,uydunet vb. şirketlerin tarifeleride aynı mı ?
-
1 mbit sınırsız en iyisi ama onada kayıt yapmıyolar ben kavga gürültü zorla yaptırdım bunlar daha iyi günler telekomun yeni önerisi bi kabul olsun o zaman görün siz.