İki Harddisk Bir Pc"Ye Nasıl Bağlanır?
-
Soru net ve açık :)
-
kabloyla.. :)
-
Hocam :) Diskler Sata ise . İki dene Sata Kablosu .. Hdd lere Güç Kablosu .. ve Anakarta Bağlarsın.. Şunuda yapmayi unutma birisi master birisi slave olsun :) yoksa sorun yaşayabilirsin
-
satayla ideyle halledemiosan çeviriciler.
satayı usb ye çeviriciler falan flash disk gibi kullanabiliyosun.
aslında burda en net cevap amele_2'nin ki :)
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------
çok zekice ben nasıl akıl edemedim bende iple bağlıcaktım :D -
helyum_pasha bunu yazdı:
amele_2 bunu yazdı:
çok zekice ben nasıl akıl edemedim bende iple bağlıcaktım :D
-----------------------------sen iple bağla :D
-
cevap net ve açık paşam : )))
-
kasada eğer cd-rom varsa mutlak iki ide bağlıdır anakarta. eğer tek ide kablosundan bağlamışlarsa sen bitane ilave et mavi olan slottan cd-rom veya (dvd-rw) artık her ne varsa. diğer siyah slota ise iki hdd yi bağla sistemin kurulu olanı orta aparata yedek kullanıcağini ise son aparata bağla .. ikinci kullanacağına jumper takma. kendiliğinden görür ve kullanırsın..
-
amele_2 bunu yazdı:
cevap net ve açık paşam : )))
-----------------------------soru ve cevabın her ikisininde "net ve açık" olması, beni duygulandırdı.:)
-
Netmahir bunu yazdı:
kasada eğer cd-rom varsa mutlak iki ide bağlıdır anakarta. eğer tek ide kablosundan bağlamışlarsa sen bitane ilave et mavi olan slottan cd-rom veya (dvd-rw) artık her ne varsa. diğer siyah slota ise iki hdd yi bağla sistemin kurulu olanı orta aparata yedek kullanıcağini ise son aparata bağla .. ikinci kullanacağına jumper takma. kendiliğinden görür ve kullanırsın..
adamda mavi slot yoksa kafası karışabilir -
Harddiski bugün bağladım normal flashbellek gibi kullanıyorum hatta biri sata biride ideydi hiç sorun yok süper oldu.. (:
Toplam Hit: 5338 Toplam Mesaj: 19