İki Kulaklığı Birleştirme [Yardım]
-
Sayın muridler şuan elimde 2kulaklık var teki sony diğeri samsung ikisininde tek kulağı çalışmıyor ben bunları nasıl tek kulaklık yapabilirm. tekinin çalışanını kesip diğerinin çaışmayan kısmıyla birleştirmeye çalıştım ama olmadı. acaba ben imkansızı başarmaya mı çalışıyorum anlamadım yoksa kaçırdığım bi nokta mı var. yardımcı olursanız sevinirim
-
lehim falan ister o.hem ne kadar düzgün de yapsan illa ki ses kalitesinden kaybedeceksin ya da kısa sürede bozulacak o nedenle uğraşmana değmez 15-20 liraya idare edicek güzel kulaklıklar var...
-
hocam kablolarını kesitim kırmızı kısımları ve sarı kısımlarını doladım birbirine olmadı :S 15-20 ytl vermeden halletmek istediğimden sordum açıkçası
-

bunun gibi çogaltıcı var 50 ykr ye git elektironilçilerden alırsın ama resimseni yanltmasın kullaklık girişleri için resim ona benzediği için koydum
-
markalar aynı olmadığından uyum sorunu olabilir kanımca.. bi bakır teli plastik bantla kapla uçları 0.5 cm açık bırak onların uçlarını iki uca imkanın warsa lehimle yoksa elektrik bantıyla gzlce bağla bi dene..
-
nasıl kulaklık ? pc için mi yoksa küçük minnak mp3 çalarlar için mi?
kucuk mp3ler içinse o kabloların dışları yalıtımlı oluyor onlara dikkat et
-
renkli olanların dış kısmı yalıtkan birbirine doladıktan sonra çakmakla yak doladığın kadarı
-
yukarda arkadaş demiş çiftli jack var onlardan al
2 sinide tak. çalışmayanları kopar. çalışan kulaklıkları tak kulağına :D
-
eyvallah hocam evde olucak o dediğniz aletten(jack) bide birbirine dolayıp yapmayı deniyim. çok sağolun işlemin sonunda size dönerim sonuç hakkında
-
hocalar peki kulaklık, mik girişini usb e çeviren aparat varmı ?
kulaklık girişleri sıkıntılıda ..
-
kulaklık kablolarının içinden cıkan sarı kırmızı yada yeşil kablo renklerinin üzerinde yalıtkan bi kaplama vardır,
kabloları birleştirmeden önce kablonun uclarını cakmak ile yakarsan, oranın alev alıp söndüğünü göreceksin...
ondan sonra kabloyu birbirine dolarsan iletken olacaktır...