İki Modemle Bağlantı
-
Komşum ttnetten internet aldı. Bende de bir internet hattı var. Şimdi ben kendi modemime kabloyla, komşunun modemine ise kablosuz bağlanmak istiyorum. Aynı anda 2 modemle bağlantı kurup, bazı programlarda bir internet hattını, bazı programlarda da diğer internet hattını kullanmak istiyorum. Bu mümkün müdür?
-
sanmıyorum oyle bişey münkün değil 2sine bağlanırsın ama bi programda 1.baglantı bi programda 2.baglantı kullanamazsn
-
vala cok anlamiyorum ama olmuyo hocam realtek etherney kartindan iki tane olmasi gerekir herhalde yoksa millet hem wirlesdan hemde kablodan baglanir :D hiç duymadim biliyosun böyle tuhaf şeylere bizler cok acigiz :D normal baglanmayiypda gider anormal birşeyler arariz
-
olur.
-
örnek verebilirmiyim ?
-
hiç öğrenme isteğiniz yok gibi (|:|)
-
ver tabiki seni tutan yok :D
-
vaz geçtim
-
Mx0TBT bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hocam vallaha merak ettim. aynı anda 2 değişik gateway tanımlayıp bunu programlara nasıl ayırt edeceksin? daha önce benim de aklıma takılmıştı.
-
kustüm
-
zputnik bunu yazdı:
Mx0TBT bunu yazdı:
-----------------------------hocam vallaha merak ettim. aynı anda 2 değişik gateway tanımlayıp bunu programlara nasıl ayırt edeceksin? daha önce benim de aklıma takılmıştı.
-----------------------------okadar anlattım sana oysaki :)