İki Mp4 Arasında Farkı Bulun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

benim telefonum mp4 oynatıyor içinde bi tane mp4 klip vardı. ama şimdi kendi çevirdiğim mp4 ü oynatmıyor geçersiz tanım diyor. :|

codec filan mı acaba farklı ? şu aşşağıdaki mp4 ün özellikleri nedir acaba veya ben nasıl bunun özeliklerini görebilirim :/

telefona mp4 atıyorum ama oynatmıyor :/

Bud_Light.mp4

:( 

kategori doğrudur inş :) 

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

farkı çeşitleri var galiba mp4ün video çeşidi mp3ün gelişmiş çeşidi filan onla alakası olabilir ayrıca

benım yadirgar 3gp çalıyo bi tane vidyoyu 3gb ye çevirip attım çalmadı :)

boyutundan da kaynaklanıo olabilri mi ? 

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek

total video converter diye bi pro. var o sorunsuz olarak ceviriyor videoları

istersen upload ederim programı trkce+full 5-6 mb

edit : uploadladım.

http://rapidshare.com/files/119768160/total_video_converter_full_tuerk_e.rar (6078 KB)

(:
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek
    senin tel çin malı değilmiydi? :) Şaka bir yana benım mp4 oyantıcıda bır ara o sorun oluyordu uzun dosyaları cevırıken konverter bazen hat yapa bılıyor... cevırecgın dosyay bolup oyle cevırmeyı dene... bırde hangı programı kullanıyorsun?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

mp4 den vazgeçtim 3gp ye çevirdim filmi çalıştırıyo :) görüntü süper :) şimdi imtoo 3gp programı ile hababam sınıfı nı çeviriyorum :P atacam telefona bakalım noolacak :D

çin malı telefon diye taşşak geçenler bekleyin geliyorum :D:D:D 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

benim bildigim her mp4 un icerigi kodlama sekli ayni degil.  soleki: mp4 uzantli dosya bş cesit kova ve kvanin icindeki malzeme farkli oalbiliyor.. muhtemelen senin telefonun bi adet bilgisayarda mp4 cevirici cd si oolmasi olazim onunla yapabilrsin ancak gibime geliyor..

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    thrbtcell bunu yazdı:
    -----------------------------

benim bildigim her mp4 un icerigi kodlama sekli ayni degil. soleki: mp4 uzantli dosya bş cesit kova ve kvanin icindeki malzeme farkli oalbiliyor.. muhtemelen senin telefonun bi adet bilgisayarda mp4 cevirici cd si oolmasi olazim onunla yapabilrsin ancak gibime geliyor..

----------------------------

made in china olduğu için cd vermediler :| ama mp4 oynatıyo ,aldığımda içinde ilk mesajımdali klip vardı. özelliklerini buldum mp4v diye bişey tam olarak anlamadım ama dediğin gibi tüm mp4 ler aynı değil , codecler değişiyo ama adı mp4 yinede. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    FOXXLY bunu yazdı:

mp4 den vazgeçtim 3gp ye çevirdim filmi çalıştırıyo :) görüntü süper :) şimdi imtoo 3gp programı ile hababam sınıfı nı çeviriyorum :P atacam telefona bakalım noolacak :D

çin malı telefon diye taşşak geçenler bekleyin geliyorum :D:D:D

hocam o da bişi mi

ben arkadaşın n91 e 300 spartayı  mp4 çevirip koymuşdum manyak bişi oluyo bide n91 hayvan gibi bişi ya, ama dosya boyutu cok büyük oldugu için menüler acayip kasıyodu sonra sildi tabi :)

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

mp4 to 3gp yaptım, kalite çok boktan oldu ama çalıştırıyo :D ses dandik oldu nedense :S şimdi converter ile baştan çeviriyorum 100 mb tuttu tüm film. cabucak açtı ben dedim şimdi 100 mb ı başlatmak için baya bi bekliycez diye de, 2 sn bekledi yükleniyor diye sonra çat diye açtı :D

güzel oldu bu :D 1 gb hafızanın 700 mb si boştu :D şimdi oralarada çakarım bi film :D:D:D

nooooolldu anti china cılar  :D 

Toplam Hit: 1815 Toplam Mesaj: 9