İki Mp4 Arasında Farkı Bulun
-
benim telefonum mp4 oynatıyor içinde bi tane mp4 klip vardı. ama şimdi kendi çevirdiğim mp4 ü oynatmıyor geçersiz tanım diyor. :|
codec filan mı acaba farklı ? şu aşşağıdaki mp4 ün özellikleri nedir acaba veya ben nasıl bunun özeliklerini görebilirim :/
telefona mp4 atıyorum ama oynatmıyor :/
:(
kategori doğrudur inş :)
-
farkı çeşitleri var galiba mp4ün video çeşidi mp3ün gelişmiş çeşidi filan onla alakası olabilir ayrıca
benım yadirgar 3gp çalıyo bi tane vidyoyu 3gb ye çevirip attım çalmadı :)
boyutundan da kaynaklanıo olabilri mi ?
-
total video converter diye bi pro. var o sorunsuz olarak ceviriyor videoları
istersen upload ederim programı trkce+full 5-6 mb
edit : uploadladım.
http://rapidshare.com/files/119768160/total_video_converter_full_tuerk_e.rar (6078 KB)
-
senin tel çin malı değilmiydi? :) Şaka bir yana benım mp4 oyantıcıda bır ara o sorun oluyordu uzun dosyaları cevırıken konverter bazen hat yapa bılıyor... cevırecgın dosyay bolup oyle cevırmeyı dene... bırde hangı programı kullanıyorsun?
-
mp4 den vazgeçtim 3gp ye çevirdim filmi çalıştırıyo :) görüntü süper :) şimdi imtoo 3gp programı ile hababam sınıfı nı çeviriyorum :P atacam telefona bakalım noolacak :D
çin malı telefon diye taşşak geçenler bekleyin geliyorum :D:D:D
-
benim bildigim her mp4 un icerigi kodlama sekli ayni degil. soleki: mp4 uzantli dosya bş cesit kova ve kvanin icindeki malzeme farkli oalbiliyor.. muhtemelen senin telefonun bi adet bilgisayarda mp4 cevirici cd si oolmasi olazim onunla yapabilrsin ancak gibime geliyor..
-
thrbtcell bunu yazdı:
-----------------------------benim bildigim her mp4 un icerigi kodlama sekli ayni degil. soleki: mp4 uzantli dosya bş cesit kova ve kvanin icindeki malzeme farkli oalbiliyor.. muhtemelen senin telefonun bi adet bilgisayarda mp4 cevirici cd si oolmasi olazim onunla yapabilrsin ancak gibime geliyor..
----------------------------
made in china olduğu için cd vermediler :| ama mp4 oynatıyo ,aldığımda içinde ilk mesajımdali klip vardı. özelliklerini buldum mp4v diye bişey tam olarak anlamadım ama dediğin gibi tüm mp4 ler aynı değil , codecler değişiyo ama adı mp4 yinede.
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------mp4 den vazgeçtim 3gp ye çevirdim filmi çalıştırıyo :) görüntü süper :) şimdi imtoo 3gp programı ile hababam sınıfı nı çeviriyorum :P atacam telefona bakalım noolacak :D
çin malı telefon diye taşşak geçenler bekleyin geliyorum :D:D:D
-----------------------------hocam o da bişi mi
ben arkadaşın n91 e 300 spartayı mp4 çevirip koymuşdum manyak bişi oluyo bide n91 hayvan gibi bişi ya, ama dosya boyutu cok büyük oldugu için menüler acayip kasıyodu sonra sildi tabi :)
-
mp4 to 3gp yaptım, kalite çok boktan oldu ama çalıştırıyo :D ses dandik oldu nedense :S şimdi converter ile baştan çeviriyorum 100 mb tuttu tüm film. cabucak açtı ben dedim şimdi 100 mb ı başlatmak için baya bi bekliycez diye de, 2 sn bekledi yükleniyor diye sonra çat diye açtı :D
güzel oldu bu :D 1 gb hafızanın 700 mb si boştu :D şimdi oralarada çakarım bi film :D:D:D
nooooolldu anti china cılar :D