İki Osmanlı Askeri...
-
helal olsun bee afferin elemanlara
-
NighT-7 bunu yazdı:
-----------------------------
mugato bunu yazdı:
-----------------------------NighT-7 bunu yazdı:
Türklüğünü kaybetmiş, kaybetmek üzere olan, keybetmeye meğilli olan adamlardan ne beklersin işte. Tarihinle övüneceğine asosyal yaşamından bilmişlik yaparak oturduğu yerden içindeki karışıklıkları, çelişkileri, eziklikleri, rahatsızlıklarını yazarlar. Tek lafları: "tarihinizle övüneceğinize bişeler yapın"dır ama kendilerinin hiç bişe yaptığı yoktur. "Türk çocuğu, ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır" demiş Atatürk.
sizin ergenlik dönemi yazılarınız; vız gelir, tırıst gider. illaki her konuda bi pürüz çıkaracaksınız yani.
-----------------------------hacettepeye 4-5 sene sonra gelirsen yanıma uğra, vatan millet sakarya edebiyatı okumuycam korkma, elle tutabileceğin bişeyler vericem . seni gidi erken ergen seniiii......
edit: lise terk di mi bu arada?
la mugato musun nesin sen kimsin lan. 22yaşındaki ... o elle tutulabilecek şeyini kelebekle kesip soluk boruna sokarım. üstüme gelmesin kimse lan
-----------------------------senin seviyene "İNEMEYECEĞİM" için gerekli yerlerere bildirdim. cevabını gereken yerden alırırsın.
diğerlerinin de kendi görüşleri kendine...
-
mugato bunu yazdı:
NighT-7 bunu yazdı:
mugato bunu yazdı:
-----------------------------NighT-7 bunu yazdı:
Türklüğünü kaybetmiş, kaybetmek üzere olan, keybetmeye meğilli olan adamlardan ne beklersin işte. Tarihinle övüneceğine asosyal yaşamından bilmişlik yaparak oturduğu yerden içindeki karışıklıkları, çelişkileri, eziklikleri, rahatsızlıklarını yazarlar. Tek lafları: "tarihinizle övüneceğinize bişeler yapın"dır ama kendilerinin hiç bişe yaptığı yoktur. "Türk çocuğu, ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır" demiş Atatürk.
sizin ergenlik dönemi yazılarınız; vız gelir, tırıst gider. illaki her konuda bi pürüz çıkaracaksınız yani.
-----------------------------hacettepeye 4-5 sene sonra gelirsen yanıma uğra, vatan millet sakarya edebiyatı okumuycam korkma, elle tutabileceğin bişeyler vericem . seni gidi erken ergen seniiii......
edit: lise terk di mi bu arada?
la mugato musun nesin sen kimsin lan. 22yaşındaki ... o elle tutulabilecek şeyini kelebekle kesip soluk boruna sokarım. üstüme gelmesin kimse lan
-----------------------------senin seviyene "İNEMEYECEĞİM" için gerekli yerlerere bildirdim. cevabını gereken yerden alırırsın.
diğerlerinin de kendi görüşleri kendine...
gerizekalı. Ben sana bişe mi dedim ilk mesajımda. Onu alıntı yapıp laf atan sensin. Seviye özürlü. -
mal
-gerizekalı
-angut
-embesil
-salak
-sensin o salak
-yaa sensin işte
-hayır hayır sensin..
konu bu şekilde devam mı edicek yoksa pmdenmi çözücekseniz meraq ediorm..
-
Burada Tam olarak neyi tartışıyorsunuzki bu kadar Alevlenmiş ortam anlamadım gitti. Biri Türklüğü bitmek üzere Olan demiş, Çarpıcı Geldi Sadece Yorumsuz. Global Dünyada Biz Bu Kafayla Sömürge olmaya Devam edeceğiz, Geçiş Döneminde Hangi Devletin Muzaffer Güç olarak Kalacağınıda Merak ediyorum.
Laga Lugayla Vakit Öldürüp Refah Seviyesini bir türlü Yakalayamayanlar mı, Yoksa Az Konuşup Çok iş yaparak Gelecekteki Yerini Sağlama Alanlarmı.
-
Kürşat Çin sarayını bastı ama kılıçla okla bastı,yüzlercesini öldürdükten sonra 4o arkadaşı da onunla birlikte şehit oldu,biz iyi /kötü demiyoruz sadece abartılmış diyoruz anladın mı?