folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder İki Wifi Adaptörü Arasında Kararsız Kaldım

İki Wifi Adaptörü Arasında Kararsız Kaldım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek
    qoqo bunu yazdı
    BlacKShelD bunu yazdı

Abiler Linkekileri Almasının Sebebi Çocuk Öğrenci Adam Ve Evminizin Üstünde GOLD market var yanı ben kaçtır sölüyorum 

Önemli Olan Farklı Modeller Değil. Bu Çocuk Gibi Evinin Üstündeki GOLD marketten Şu Ikı Urunden Birinden Alıcak 

Ve Bende diyorum ki Hangisi Abiii. Hangisini Almalı.

Soruyu Şöylemi Sormalıydım Dunyada Sadece İki Wifi Adaptoru Kaldı Sizce Bu İki Adaptorden Hangisi Alınmalı Diye :D

Yanı İstediğiniz Kadar Link Verin Allah Razı Olsun Tavsiyeleriniz Önerileriniz Çok Güzel Ama  Bu Çocuk Bir Üst Sokaktaki  O Ikı Adaptorden Birini Alıcak Parası Bu Kadar İmkanı Bu Kadar  Bende Dedim Benım Güzel Tahribatım Var Sorarız Güzel Abilerime Hemen Hangisini Almamız Gerektiğini Sölerler Bize Ama Rezil Oldum :D :D 

İyi hoş da, bunu alacağına diğer önerilenleri netten alsın, 3 gün daha beklesin kargoyla evine kadar gelsin. 3 gün uzun bi süre değil sanırım? Yok bekleyemez illa bu ikisinden birisi dersen tplink alsın.

Yok Hocam Değil tabiki, Ama Ne İstiyorsa Onu Yapması Daha Makbul Kendı Görüşünde Ben Vazifemi Yerine Getiriyimde Bu Tavsiyeleride Sunarım Kendısıne Zaten Kefillik Verip Alıcam Kendısını Buraya :) 

Bu plandan niye profil resmi değişmiyor
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csfrt
    csfrt's avatar
    Erkek

hocam backtrack için kullacaksan alfa al derim awus036h ya da awus036nhr alabilirsin

ruh eşi çok sıradan, bana suç ortağı lazım.
Toplam Hit: 1656 Toplam Mesaj: 13