İki Yıllık Programların Taban Ve Tavan Puanları (Yardmı )
-
İki Yıllık Programların Taban ve Tavan Puanları lazım nasıl elde edebilrim
-
2008 mi?
-
evet
-
-
teşekkür ederim serdar emmi :)
-
puan değilde sıralama bazında görebileceğimiz bi yer varmı bildiğiniz?
-
Head bak kardeşim eğer 2 yıllık düşünüyorsan, Restorasyon ve Konservasyon diye bir bölüm var. Türkiye de restorasyon ve konservasyon olarka 3-4 üniversitede var ve geleceğin popüler mesleği. Benim kuzen Süleyman demirel de okuyor bu bölümü. Hem arkeolojik restorasyon ve konservasyon, hemde mimari olarak restorasyon ve konservasyon. kısaca iki konuda uzman olmuş oluyorsun hem restore etme, hemde bunları koruma yani konservasyon. iş bulma olanağın çok geniş, müzelerde, ören yerlerinde, bilimsel kazılarda, arkeolojik kazılarda, restore şirketlerinde, mimarlık ofislerinde vs vs.
-
as3programmer bunu yazdı:
-----------------------------
Head bak kardeşim eğer 2 yıllık düşünüyorsan, Restorasyon ve Konservasyon diye bir bölüm var. Türkiye de restorasyon ve konservasyon olarka 3-4 üniversitede var ve geleceğin popüler mesleği. Benim kuzen Süleyman demirel de okuyor bu bölümü. Hem arkeolojik restorasyon ve konservasyon, hemde mimari olarak restorasyon ve konservasyon. kısaca iki konuda uzman olmuş oluyorsun hem restore etme, hemde bunları koruma yani konservasyon. iş bulma olanağın çok geniş, müzelerde, ören yerlerinde, bilimsel kazılarda, arkeolojik kazılarda, restore şirketlerinde, mimarlık ofislerinde vs vs.
-----------------------------abi ben meslek lisesi mezunuyum elektrik elektronik :)
-
edit büdütleyem la
neyse inş. iyi bi yer olur dostum...
-
ya bi de şu var iki yıllık tercihleri ne zmana yapıcaz ? öss ile ayrı olarak tercih formumu doldurucaz bide bi açıklaması kuvvetli olan bir abimiz acıklama yaparsa sevinirirm :)
-
biri dho 2008 taban puanını bulabilir mi?