İkinci El Android Tel Arıyorum - Geliştirme İçin
-
Selam,
Android geliştirme için kullanacağım sadece.
Kamerası ve ekran çözünürlüğü iyi olmalı. Zırt pırt kapanmıyor anlamsız hatalar vermiyor olmalı. Kronik sorunu olmamalı. Kozmetik ekranda olmadıkça sorun değil.
Fiyat: max 750
Teşekkürler.
zeybekustasi tarafından 21/May/18 00:45 tarihinde düzenlenmiştir -
xiaomi al bitane bro tüm işini görür tamda istediğin gibi
-
Mycity bunu yazdı
xiaomi al bitane bro tüm işini görür tamda istediğin gibi
Tamam hemen bakayım ama trilyon tane kamera işlemci çözünürlük var. Seçim çok zor. Herhangi bir model tavsieniz olur mu?
-
Ekran önemliyse Mi 4. Eski cihaz olduğuna bakma şimdikileri tokatlar. Kasası şimdiki Xiaomilerden sağlam. İki eksisi var. 4G desteği yok + hafıza kartı takılmıyor. İstanbuldaysan Doğubank'ta 2 yıl garantilisini 600 liraya satıyorlar. İthalatçıların büroları orada.
-
geliştirme için her zaman android one cihazları kullanılır hocam oyüzden
general mobile düşünmüyorsan xiaomi a1 almalısın.
sıfırı 1.179 TL
fakat belki bulursun az kullanılmış 2.el yada sıfır almak istersin.
https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-a1-64-gb-ithalatci-garantili-pm-HB000008KCBB
Ekran: 5.5 inç Full HD, 2.5D Gorilla Glass İşlemci: 2.0 GHz'e kadar Octa-core Snapdragon 625 | 14nm FinFET teknolojisi | Adreno 506 GPU RAM: 4 GB Dahili Depolama Alanı: 64 GB, microSD kart ile genişletilebilir Arka Kamera: 12 MP geniş açılı + 12 MP telefoto Ön Kamera: 5 MP Batarya: 3.080 mAh Boyutlar: 155.4 x 75.8 x 7.3 mm Ağırlık: 165g
-
Xiaomi alma hocam, aliyosan da arkadasin dedigi gibi one serisi olan modelini al.
Kafasina gore arka planda process oldurur, yetki sistemini degistirir. Isletim sistemi baya minciklanmis durumda seni cok yaniltir gelistirme yaparken.
Normalde mi5s kullaniyorum ama kesinlikle developer telefonu olarak tavsiye etmem :) -
onerim yok ama mesajim olsun güzel konu olmus daha sonra önerileri incelebilmem icin bu burda dursun 3 gün önce samsung j7 prime telefonumu düşürmüş ve kaybetmişken tamda denk geldi.
-
mkyb bunu yazdı
Ekran önemliyse Mi 4. Eski cihaz olduğuna bakma şimdikileri tokatlar. Kasası şimdiki Xiaomilerden sağlam. İki eksisi var. 4G desteği yok + hafıza kartı takılmıyor. İstanbuldaysan Doğubank'ta 2 yıl garantilisini 600 liraya satıyorlar. İthalatçıların büroları orada.
kendim şuan aktif kullanıyorum 4G var Tr de çoğunda yok ama benimkinde var .
geliştirme için kullanılır
bende cyengen mod 13 yüklü
-
ilgilenirsen huawei g7 400 tl.
şarjı 10 saat kadar gidiyor.kozmetik sorunu yok .kamerası neyse o .
-
abi neden fiziki bir cihaz ile uğraşıyorsun ki?
genymotion kullansana? bir sürü cihazda, çözünürlükte, android versiyonunda test etme şansın olur uygulamayı?
-
blackstone_tr bunu yazdımkyb bunu yazdı
kendim şuan aktif kullanıyorum 4G var Tr de çoğunda yok ama benimkinde var .
geliştirme için kullanılır
bende cyengen mod 13 yüklü
4G olan modelde ram 2 GB. Snapdragon 801 işlemcinin ısınma sorunu var. Ram 3 GB olduğu için işlemci tam güç çalışmadığı için cihaz serin çalışıyor ama muhtemelen 2 GB ramde ısınma yapacaktır. Zamanında aynı işlemciye sahip 2 GB ramli G3 kullanmıştım oradan biliyorum. Gerçi Xiaomi güncellemeyle Mi4'ün işlemcisini bilerek yavaşlattı. Cihazı root yapmadan tam hızında çalıştırmak yazılımla engellenmiş durmda.