İkinci El Arac Tavsiyeleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    yolbulucu bunu yazdı
    NaZi_ bunu yazdı

Sıfır km Fiat Fiorino eko safeline 1.4 benzin + fabrikasyon LPG 

Ekran da var.

600 k ya satılıyor. 

Araba km yapacaksa ticari al. 2. Elde ticarideki km, binek otodaki kadar göz doldurmuyor. Hatta özellikle km fazla olan araç arayan işletmeler var. Kalan parayı da altına yatır ons artacak ytd :)

niye ? bakımları aksatılmamıştır diye mi ?

E tabi o da bir etken, insanlar tasarruf için, garanti bittiği anda araci bir tanıdığının tanıdığını bulup sanayiye götürüyor ama Firmalar genelde anlaşmalı özel servislere gidiyor. 

Benim eski çalıştığım yerde 2016 model bir doblo maxi im vardı mesela servis bakımlı 370k km ama araba it gibi kaçıyordu hiçbir arıza ışığı yanmiyordu.

Benim asıl demek istediğim, ticari olup 10 yaşında 15k km araç aramazsın. Bilirsin ki ağırlıkla çok kullanılan araçlardır.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Webci58
    Webci58's avatar
    Erkek

Yeni konu açmayayım,

ben de şehir içi kullanacağım 300-400 bin bandında başımı ağrıtmayacak 1-2 yıl sonra yükseltmek için kolayca satabileceğim bir araç bakıyorum,

Punto ve citroen bakıyorum genelde fakat pek anladığım konular değil, ne önerirsiniz?

Frontend Dev.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alkolikkarga
    alkolikkarga's avatar
    Erkek

Bu tavsiye konusuna girersen kafan çok karışır. Bakımları aksatılmamış araba almaya çalış, birazda şans işi bu işler.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    latriene
    latriene's avatar
    Erkek

2020-2021 1.3 HB Egealar var 700-750k arasinda dusuk kmli,kazasiz,boyasiz onlara ne dersiniz?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek
    latriene bunu yazdı

2020-2021 1.3 HB Egealar var 700-750k arasinda dusuk kmli,kazasiz,boyasiz onlara ne dersiniz?

Abi iş için kullanacağın için gayet yeterli gelir. Konfor falan aramıyorsun zaten. Egea Cololla bakmanı tavsiye ederim. Onun dışında çok kafan  karışır.

AslanAmca tarafından 10/Kas/23 13:48 tarihinde düzenlenmiştir

ZalımMadam.10.07.24
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

en önce otomatik olsun sol ayağın debriyajdan kas yapınca pişman olursun. 

Nev-i Şahsına Münhasır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

Tüplü ve öfkeli Honda Civic. 

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

400 üstüne 400 kredi çeksen ödemede kredi 800e geliyo bankalar da devletle yarışıyo :) ben mi yanlış görüyorum

Toplam Hit: 2650 Toplam Mesaj: 19
arac ikinci el tavsiye