İkinci El Arac Tavsiyeleri
-
yolbulucu bunu yazdıNaZi_ bunu yazdı
Sıfır km Fiat Fiorino eko safeline 1.4 benzin + fabrikasyon LPG
Ekran da var.
600 k ya satılıyor.
Araba km yapacaksa ticari al. 2. Elde ticarideki km, binek otodaki kadar göz doldurmuyor. Hatta özellikle km fazla olan araç arayan işletmeler var. Kalan parayı da altına yatır ons artacak ytd :)
niye ? bakımları aksatılmamıştır diye mi ?
E tabi o da bir etken, insanlar tasarruf için, garanti bittiği anda araci bir tanıdığının tanıdığını bulup sanayiye götürüyor ama Firmalar genelde anlaşmalı özel servislere gidiyor.
Benim eski çalıştığım yerde 2016 model bir doblo maxi im vardı mesela servis bakımlı 370k km ama araba it gibi kaçıyordu hiçbir arıza ışığı yanmiyordu.
Benim asıl demek istediğim, ticari olup 10 yaşında 15k km araç aramazsın. Bilirsin ki ağırlıkla çok kullanılan araçlardır.
-
Yeni konu açmayayım,
ben de şehir içi kullanacağım 300-400 bin bandında başımı ağrıtmayacak 1-2 yıl sonra yükseltmek için kolayca satabileceğim bir araç bakıyorum,
Punto ve citroen bakıyorum genelde fakat pek anladığım konular değil, ne önerirsiniz?
-
Bu tavsiye konusuna girersen kafan çok karışır. Bakımları aksatılmamış araba almaya çalış, birazda şans işi bu işler.
-
2020-2021 1.3 HB Egealar var 700-750k arasinda dusuk kmli,kazasiz,boyasiz onlara ne dersiniz?
-
latriene bunu yazdı
2020-2021 1.3 HB Egealar var 700-750k arasinda dusuk kmli,kazasiz,boyasiz onlara ne dersiniz?
Abi iş için kullanacağın için gayet yeterli gelir. Konfor falan aramıyorsun zaten. Egea Cololla bakmanı tavsiye ederim. Onun dışında çok kafan karışır.
-
en önce otomatik olsun sol ayağın debriyajdan kas yapınca pişman olursun.
-
Tüplü ve öfkeli Honda Civic.
-
400 üstüne 400 kredi çeksen ödemede kredi 800e geliyo bankalar da devletle yarışıyo :) ben mi yanlış görüyorum