İkinci Öğretimde Okuyanlardan Rica
-
başbakanlık i.ö ayrımı yapmyor ondan adım gibi eminim ama başka kurum var mı diye sormştum
-
real_agabey bunu yazdı:
-----------------------------Bende i.ö Makina mühendisliği mezunu olarak Başbakanlık bursunu aldım.
Çok istersen dekontları dahi duruyor.
:d
Az reklam yapalım kumpas.org sitesine şimdiden üye ol.
-----------------------------
Bursta ne zaman göküman veriliyor kardesım allahaskına ya bi kankam alıyor burs ,dekont fılan olayı yok. Başbanlık bursu da öncelıklı olanlara çıkıyor.Öncedenkı durumu bılemem.Baban çiftçiyse anne baba ölü ayrı durumu teror muhabbetleri varsa alırsın.Onun dısında görmedım Alsan bıle cok zor alman -
n2 bunu yazdı:
-----------------------------matematik1 bunu yazdı:
-----------------------------n2 bunu yazdı:
başbakanlık çıkıyo en bariz, veya ordan kredi alırsan bazı belediyeler veriyodu burs, izmirde okuyan bi arkadas alıyodu mesela kredi + belediye bursu. fazla da açık kapı yok malesef, özelle bir tutulur iö.
-----------------------------n2 kardesım nah cıkar başbakanlık bursu 2. öğretime ilk yılda.Çıkarsa gel sana burs bağlayacagım.bırak 2. öğretimi 1.öğretimlere burs çıkmıyor ya .Bir belediye bursu alıyorduk .Sağ olsun A.N. Sezerin getirmiş oldugu üyelerin sayesinde o da iptal oldu.Kredi alırsın onun dısındada burs filan yok kardeşim.Ha nedir belki 2. öğretimde yüzde on a girersin bi ihtimal sonrada bi ihtimal o şekilde alırsın.
-----------------------------hoca kıçımızdan uydurmuyoruz ikinci öğretimdim ben ve aldım karşılıksız burs. başbakanlık olayı kaçıncı öğretim olduğuna başarı sırana carta curta bakmaz kardeş sayın ve ailenin aylık gelirine bakar. burs bağlayacaksan getireyim aldığıma dair belge:)
-
matematik1 bunu yazdı:
real_agabey bunu yazdı:
-----------------------------Bende i.ö Makina mühendisliği mezunu olarak Başbakanlık bursunu aldım.
Çok istersen dekontları dahi duruyor.
:d
Az reklam yapalım kumpas.org sitesine şimdiden üye ol.
Bursta ne zaman göküman veriliyor kardesım allahaskına ya bi kankam alıyor burs ,dekont fılan olayı yok. Başbanlık bursu da öncelıklı olanlara çıkıyor.Öncedenkı durumu bılemem.Baban çiftçiyse anne baba ölü ayrı durumu teror muhabbetleri varsa alırsın.Onun dısında görmedım Alsan bıle cok zor alman
-----------------------------: )
fesüpanAllah hocam ne kadar dikkafasın ne demek verilmez.Veren verir. Sanki tüm burs ve kredi sektörü senin elinin altında gibi konuşuyorsun.
Burs veren adam belge vermeli kayıt altına almalı ki vergiden vs düşsün ayrıca kime vermiş ne kadar vermiş onu bilsin maliyede bunu bilmek ister. Ha belge vermezse o ayrı.
-
bildiğiniz özel kuruluş var mı peki ?
-
evet nerelere başvurdunuz ekim ayı demek burs başlangıç ayı demek. ikinci öğretime veren var mı ?