folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder İkinci Üniversite Olarak Hangi Bölüm ? (Anadolu Üniversitesi)

İkinci Üniversite Olarak Hangi Bölüm ? (Anadolu Üniversitesi)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    selo-g bunu yazdı

Kaç gündür açacam fırsat olmuyor. Hacılar kamu yönetimi okuyorum başka hangi bölümü okusam ?

hacı smdıden kpss kas baska bır boka bakma 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLYSeRo
    HoLYSeRo's avatar
    Erkek
    selo-g bunu yazdı

Kaç gündür açacam fırsat olmuyor. Hacılar kamu yönetimi okuyorum başka hangi bölümü okusam ?

aynen kamu okuyorum hiç yoktan birtane daha bitirsek fena olmaz önerisi olan var mı hocam ? 

https://open.spotify.com/playlist/23XNoEDF9D23pojmlqnUWV?si=BiCIFFwARDW4egNxtWCSNw
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

aöf tavsiye etmem madem öyle iyi bişey istiyorsun çapa uğraş hocam çap yap mak. müh. malzeme nüh. mek. müh. zaten ortak dersleri saydırırsın...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

bene mesela hukuk okumak istedim. öğretmenim bu arada. aöf de hukuk fakültesine geçiş yapılacak bölüm adalet kaldırmışlar galiba. sadece ona yakın kamu yönetimi ve maliye var. e zaten bu iki okuldan birini kazansan kaymakamlık sınavına girebiliyorsun. ikinci üni hukuk okumak için sanırım tekrar lise son gibi muamale görüyorsun. sınavsız ikinci ünv hakkı belli bölümlere vermişler. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

Herkese genel yazacağım

Hedefiniz yokken şunu okuyayim diye toto loto misali kafadan atmalik bölüm hem emek hem para hemde zaman kaybıdır

Mesela mühendislik okudum diyelim. Kendi isimi kuracağımız dersen işletme iktisat güzel gider muhasebe pazarlama öğrenirsin işine yarar.

Yada çoğu  iş ilanında görüyorum. Mühendis olmuş ama proje hazirlayamayan dünya adam var.

Programda cizemeyen çizdiğini yazicidan çıkaramayan

şirketler özellikle bu tip eleman istiyorlar

mesleğinize adam gibi öğrenememiş 2. Üniversite derdindesiniz

Benim fikrim eğer bölümümüzü seviyorsaniz

Dil öğrenin. İngilizce boşver sıradışı bir dil olsun

Program öğrenin

Kurslara gitmak daha mantıklı.

2. Üniversiteden de yüksek lisans yapmakta mantıklı

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLYSeRo
    HoLYSeRo's avatar
    Erkek

Hocam zaten kimse amaçsız bişey söylememiş ki ben mesela kamu yönetimi okuyorum istiyorum ki

bölümümü destekleyecek bir bölüm daha okuyim hani bi nebzede olsa beni diğer kamuculardan ön plana atsın

yazmak istediğim bölüm apayrı bi bölüm değil kamu okudugum için kamu kapsamasın bölümü ama ikisi birlikte daha iyi olsun uluslar arası ilişkiler felan düşünüyorum fikri olan varsa yardımcı olmasını isterim

mobildeyim yazı boyutu felan ayarlıyamadım kötüyse kbakmayın

https://open.spotify.com/playlist/23XNoEDF9D23pojmlqnUWV?si=BiCIFFwARDW4egNxtWCSNw
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Bence acik ogretimden tuhaf bi ikinci bolum okuyacaginiza kendi okulunuzda cift anadal/yan dal yapin. 

sigara değil, balık olan.
Toplam Hit: 2908 Toplam Mesaj: 18
anadolu üniversitesi ikinci üniversite