İkinci Üniversite Olarak Hangi Bölüm ? (Anadolu Üniversitesi)
-
selo-g bunu yazdı
Kaç gündür açacam fırsat olmuyor. Hacılar kamu yönetimi okuyorum başka hangi bölümü okusam ?
hacı smdıden kpss kas baska bır boka bakma
-
selo-g bunu yazdı
Kaç gündür açacam fırsat olmuyor. Hacılar kamu yönetimi okuyorum başka hangi bölümü okusam ?
aynen kamu okuyorum hiç yoktan birtane daha bitirsek fena olmaz önerisi olan var mı hocam ?
-
aöf tavsiye etmem madem öyle iyi bişey istiyorsun çapa uğraş hocam çap yap mak. müh. malzeme nüh. mek. müh. zaten ortak dersleri saydırırsın...
-
bene mesela hukuk okumak istedim. öğretmenim bu arada. aöf de hukuk fakültesine geçiş yapılacak bölüm adalet kaldırmışlar galiba. sadece ona yakın kamu yönetimi ve maliye var. e zaten bu iki okuldan birini kazansan kaymakamlık sınavına girebiliyorsun. ikinci üni hukuk okumak için sanırım tekrar lise son gibi muamale görüyorsun. sınavsız ikinci ünv hakkı belli bölümlere vermişler.
-
Herkese genel yazacağım
Hedefiniz yokken şunu okuyayim diye toto loto misali kafadan atmalik bölüm hem emek hem para hemde zaman kaybıdır
Mesela mühendislik okudum diyelim. Kendi isimi kuracağımız dersen işletme iktisat güzel gider muhasebe pazarlama öğrenirsin işine yarar.
Yada çoğu iş ilanında görüyorum. Mühendis olmuş ama proje hazirlayamayan dünya adam var.
Programda cizemeyen çizdiğini yazicidan çıkaramayan
şirketler özellikle bu tip eleman istiyorlar
mesleğinize adam gibi öğrenememiş 2. Üniversite derdindesiniz
Benim fikrim eğer bölümümüzü seviyorsaniz
Dil öğrenin. İngilizce boşver sıradışı bir dil olsun
Program öğrenin
Kurslara gitmak daha mantıklı.
2. Üniversiteden de yüksek lisans yapmakta mantıklı
-
Hocam zaten kimse amaçsız bişey söylememiş ki ben mesela kamu yönetimi okuyorum istiyorum ki
bölümümü destekleyecek bir bölüm daha okuyim hani bi nebzede olsa beni diğer kamuculardan ön plana atsın
yazmak istediğim bölüm apayrı bi bölüm değil kamu okudugum için kamu kapsamasın bölümü ama ikisi birlikte daha iyi olsun uluslar arası ilişkiler felan düşünüyorum fikri olan varsa yardımcı olmasını isterim
mobildeyim yazı boyutu felan ayarlıyamadım kötüyse kbakmayın
-
Bence acik ogretimden tuhaf bi ikinci bolum okuyacaginiza kendi okulunuzda cift anadal/yan dal yapin.