folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İkiz Kardeşin İntikam Yemini

İkiz Kardeşin İntikam Yemini

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    candas_seven
    candas_seven's avatar
    Erkek
    Tünceli'nin Pülümür ilçesinde karakola yapılan baskında şehit düşen Erdem Erkaçtı'nın ikiz kardeşi Erden Erkaçtı, kardeşinin mezarı başından ayrılmıyor. Kardeşinin mezarı başında dua eden Erden Erkaçtı, intikam yeminleri ediyor.

Yaşamları boyunca birbirlerinden ayrılmayan Bayındırlı Erdem ve Erden Erkaçtı isimli ikizleri terör ayırdı. İkiz kardeşi Erdem Erkaçtı'yı Tunceli'de terör saldırısında kaybeden Erden Erkaçtı, kardeşinin mezarından ayrılmak istemiyor.

Hayatları boyunca birbirlerinden ayrılmadıklarını belirten Erden Erkaçtı, askere gönüllü olarak aynı anda gittiklerini söyledi. Acemi birliğinin Manisa Kırkağaç olduğunu anlatan Erkaçtı, şöyle konuştu: "Burada dağıtım yerlerimiz açıklandığında şehit olan kardeşim Mardin'e ben Tunceli'ye dağıtım olduğumu öğrendim. Fakat komutanımız bizi yanına çağırarak aynı yerde askerlik yapmak isteyip istemediğimizi sordu. Biz de aynı yerde askerlik yapmak istediğimizi bildirdik. Sonrasında ben Tunceli Çemişkezek'e şehit kardeşim Tunceli Pülümür'e sevk oldu. Toplanma yerimiz olan Elazığ'a kadar hep birlikte hareket ettik. Oradan sonra bir defa daha telefonla görüştükten sonra bir daha görüşemedik."

Kardeşinin şehit haberini almadan 3- 4 gün öncesinde içinde bir karamsarlık ve sıkıntı hissettiğini ifade eden Erden Erkaçtı, sözlerini şöyle tamamladı: "Kardeşimin şehit haberini akşam yapılan alay içtimasında bölük komutanımdan öğrendim. Komutanın yanından ayrılarak silahımı aldım ve dağa doğru koştum. Sonra birlikten gelen askerler beni yakalayarak birliğime geri getirdi. Şehit haberini almadan 3- 4 gün önce içimde bir karamsarlık vardı. Sanki kötü bir şeyler olacağını hissetmiştim. İznimin ardından birliğime katılarak kardeşimin intikamını alarak, dağda taş üstünde taş bırakmayacağım."
    İZMİR (İHA) -
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    andidit
    andidit's avatar
    Erkek
    off  beee offf nasıl layık olacaz bu admalara bilmiyorum. Ölmek daha iyi be

Boynumuz yiğit boynu, bükerse sevda büker.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

yüce ALLAH'ım inşallah bu kardeşimizin karşısına o oruspu çocuklarından birkaçını çıkarır, yoksa bu olayı unutması çok zor.

///______________
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek
    canım acıo sanki benim kardeslerim öz kardeslerim yureğim kanıyo bu haberleri okudukca allaha her cuma dua ediorum beni vatanım için sehit et die en buyuk mertebeyi bana nasip kılsın die gercekten o anaların babalarınki gibi yureğim acıo terore kan kusuyorum lanet okuyorum

delimiyim ben?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rEfLeX
    rEfLeX's avatar
    Erkek
    ya okurken bile tüylerim diken diken oluyo allah erden in yardımcısı olsun.ama işallah delilik yapmaz bu hırsla kendisinide onlara kurban vermez ama tek dilegim kardeşinin intikamını almasıdır.

Forum,Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı... :| 20 senelik hayatımda 15 aylık reklam arasıı...izmirr / gaziemir..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    you_Alone_21
    you_Alone_21's avatar
    Erkek
    selam millet bana cdi nasıl kopyalanır bilgisini yazarmısınız istanbuldan cumali

yalan sölemek yok
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    içim burkuldu a.q ya elimde olsa öle bi imkanım olsa verseler silahımı bombamı çıkarım a.q dağa soyunun a.q'rum böle bi imkann versinler onlar çıkmıyo biz çıkalım a.q ya yazık değilmi bunca şehite şehit ailesine
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

er geç bu PKK'nın a.q'caz Allahım sen askerlerimize güç,kuvvet ver.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    proxy
    proxy's avatar
    Erkek
    you_Alone_21 bunu yazdı:
    -----------------------------
    selam millet bana cdi nasıl kopyalanır bilgisini yazarmısınız istanbuldan cumali
    oha be kardeşim
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

proxy bunu yazdı:
    you_Alone_21 bunu yazdı:
    oha be kardeşim
    gerçekten de oha;

bu forumu chat siteleriyle karıştıranlar var:S

///______________
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

you_Alone_21 bunu yazdı:

Neyse bir şey derdim,kuralları bilmiyorsun herhalde bi cd-rw bi boş cd ve nero bu kadar :)

Toplam Hit: 2035 Toplam Mesaj: 13