İkiz Kuleler

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caucassian
    caucassian's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Ağustos/2005
    Erkek

    ikiz kulelere saldırıları gerçekten usame bin ladin mi düzenledi. tüm dünya koskoca bi yalana bile bile nasıl inanıyor. uyutuyorlar tüm dünyayı. ikiz kule saldırıların altında amerikan hükümetinin parmağı olduğu bilimsel kanıtlarla açıklandı. saldırıda uçakta bulundugu söylenen şahıslar aylar sonra başka ülkelerde ortaya çıktılar. olayın aslı şu şekilde. amerike yeni kaynakların arayışı içerisinde afganistan ırak iran suriye hatta türkiyeyi gözüne kestirmiş durumda.


    saldırıdan önce kulelere patlayıcılar bizzat amerikan hükümetinin talimatıyla yerleştiriliyor. binalar uçagın çarpmasından dolayı patlamıyor. bu patlayıcıların patlatılmasıyla patlıyor. zaten uçagın çarpmasıyla o çelik kolonların yerle bir olmasının imkansız oldugunu belirtiyor bir çok bilim adamı. fizik kurallarına uymayan bi saldırı. pentagona ise uçak falan çakılmıyor. direk roketle havaya uçuruluyor. ve pentagonun inşaat halinde olan işlemeyen bölgesine sözde saldırı düzenleniyor.


    ikiz kulelerde saldırı günü bir tek yahudinin dahi olmadıgı ise bi gerçek.


    bunların hepsini habertürk kanalında saatlerce incelediler tartıştılar. hiç birini kafamdan uydurmuyorum. amerika tüm dünyaya oyun oynuyor. bizlerde yutmuş gibi yapıyoruz. kimse yutmuyo aslında. dönemin dış işleri bakanının açıklamalarını izlemişsinizdir. neler dönüyo dünyada neler... kurtlar vadisi bile az geliyo dönenler karşısında...

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Eylül/2005
    Erkek
    eee biliyoz bunları ama bunları bilmene rağmen amerikaya bişi yapabiliyonmu???hayır
    boşa kafa yorma bi gün onlarda biter osmanlı imparatorluğu gibi

    Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CameL
    CameL's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Ağustos/2005
    Erkek

    amele_2   kardes sen nedion be amerika çöker mi yaw osmanlı nie çöktü teknolojinin gerisinde kaldı para bende asker bende dedi sonra yıkıldı .....


    ama amerika öyle mi teknolojide üstüne yok para desen paraya para demiolar isteseler adını bile değiştirebilirler amerika çökse çökse 3.Dünya Savaşı filan çıksa çöker o da ancak kitaplarda olur...


    (anladın sen anladın)


    Haberin var mı seni çok sevdiğimden ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NeTs
    NeTs's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Eylül/2005
    Erkek

    arkadaslar sunu kımse unutmasın Almanya da 2. dunya sawasında A.B.D gırmeseydı daha dogrusu A.B.D de savasın basında savasa gırseydı Almanya onların basınada bela olurdu ayrıca onların Rusya gıbı cok saglam bı dostu yok (bu kıs sartları oluo) ondan dolayı kımse bu dunyada tek guc Amerıka.Amerıka asla cokmez demesın !!!!


    Sigara İçmek Öldürür....:)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caucassian
    caucassian's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Ağustos/2005
    Erkek
    amerikanın çökmemesi diye bişe olamaz. devir ekonomi devri. böyle büyükler anca ekonomiyle güçlü bir ekonomik rakiple çöker. son yıllarda çin hindistan pakistan en önemlisi avrupa birliği neden bu kadar ön plana çıktı dersiniz. ortalık biraz boş kalmaya başladı. amerika eski gücünde degil. artık amerikanın karşısında durabilecek güçler mevcut dünyada. elbet birgün amerike çöker. amerikanın çökmesi degil sorun. sorun sistem çökecek mi. sistem ekonomi ve enerji üzerine kurulu. devletler inanılmaz şeyleri göze alıyolar ekonomilerini güçlendirmek ve güç kaynaklarını ellerinde tutmak için. ben bişe yapamam. sen bişe yapamazsın. ama en azından şu memleket için bişeler yapılabilir. altımızdan ne kuyular kazılıyor kim bilir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dombak
    dombak's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Ağustos/2005
    Erkek
    s.a.
    Amerikanın dış ve iç borsundan haberi olan var mı? işsizlik yüzde kaç? ekonomi, ahlaki çöküntü ne ölçekte? tabiki hepsi de tabana vurmak üzere. amerika neden savaş çıkarıyor sanıyorsunuz?
    mesel abu son tsunami tahminen 200 milyar dolar zarara soktu amerikayı. 200 milyar dolar ne demek türkiyenin neredeyse yıllık bütçesi demek. Amerika inanın son 20 yılını yaşıyor. Ben 50 diyordum ama bu gidişle 20 yıla inşallah çökecek. Başımız rahat edecek.
    Amerikanın çökmesi IMF nin dünya bankasının ve binlerce şirketin çökmesi demektir. Amerika şu anda ekonomisini aktif tutmaya çalışıyor. Ekonomisi eğer dönmezse iflas bayrağını çeker ve iç savaş çıkar, katliamlar olur, millet birbirini yer. Mesela tsunami örneğinde olduğu gibi binlerce zenci aç kaldı sokakta kaldı adam gibi yardım eden olmadı. hepsi kendi canlarının derdinde. Amerikan halkı çok tırsak. zaten imansız bir halktan ne beklersiniz. Geçen yıldı sanırım. Ülkenin bir yerinde elektrik santralında arıza çıkıyor ve şehrin elektriği kesiliyordu. bütün halk korkudan sokaklara dökülmüştü.
    Kuduz köpek misali bunlar Amerikanın son hamleleri inşallah. Amerika hakkında yapılan yorumları okursanız gerçeğin hiç de gösterilmeye çalışıldığı gibi olmadığını görürsünüz.
    Ayrıca dengeler değişiyor. Şuanda petrol fiyatları Amerikayı zor durumda bırakıyor. Amerika petrolünün büyük kısmını ithal ediyor. Eğer petrolü olmasa bir haftada ekonomi biter.
    Amerikayı dualarımızla yıkacağız inşallah.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 19/Nisan/2003
    Erkek






    amerıka nasıl cokmez? Haahahaha dıye gulerım bu lafa. Amerıka cokus sınyallerını vermeye basladı. Sen hala uyuyuyorsun. Uyan kocum balıga gıdelım....


    Kendı halkı bıle artık hukumetlerıne guvensızlıklerını ılan ettı. Hukumet ıse (hukumetler degısse bıle ploıtıkaları degısmıyor) guttugu polıtıkadan vazgecmıyor. Ustune ustluk onemlı bır nufus yuzdesı sıyah, asyalı ve ırkcılıga maruz kalıyorlar. Gun gecmıyorkı baskanlık sarayının onunde gosterı olmasın. Ve para onlarda demıssın. Buyuk bır yanılgı daha ıste. Dunyanın en borclu ulkesı amerıka sen ne dıyon be. Hahaha derım senın lafına baska da bısey demem. 


    Ha sılah. Sılah var dogru ama onu kullanacak asker gelmıyor artık. Savunmasız sıvıllere rambolasan askerlerı korkak bırer tavuk olurlar elı sılah tutan bırsının karsısında. Bunu nerden bıldıgımı sorarsan gecenlerde bır vıdeo seyrettım. Sılahlı bır ıraklı onune tam teskılat sılahlı bır amerıkan askerını katmıs kovalıyor. Uyduruk tabancasıyla tam tesekkullu celık yeleklı bombaatarlı cesur amerıkan askerını ındırdı. Hemde ındıren 50 lı yaslarında tıknaz ve sısko bır herıf. Ustunde beyaz bır gomlek altında sıyah bır pantolon. Baska bır koruma amaclı gıysı yada bomba gıbı tesırlı sılahları yok. Senın gocmez dedıgın amerıka oyle bır gocerkı ınsallah hepımız bunu gorecez..


    Ha unutmadan sımdıde ısraıllı bır grup mılletvekılı amerıkaya gıdıp baskana baskı yapmaya baslamıs. belkı haberınız yoktur. Iran nukleer sılah yapıyor. Amerıka vurmazsa bız vuracaz bak demıs bu vatandaslar. Bakın yarın obur gun bu amerıkan zontaları ırana gırmeye falan kalkarsa orası ıraka benzemez. Iraktakı yalakalar gıbı degıldır ıranın askerlerı. guzel cenk ederler. Amerıkanın sonu ıranda gelır. Hadı bı ıhtımal oradan bı numara cıkmadı dıyelım. Sıyasetı ve gelısen olayları bıraz takıp edersenız etrafımızın yavas yavas kusatıldıgını goreceksınız. on darbe turkıyeye gelır. Ve sahsım adıma yuce Allahın adına yemın ederımkı sızlerı ve Allahı sahıt tutarım kı ezan askına vatan askına mıllet askına gıdıp savasmayan tugrulbaba namerttır...



    tahribat.com/murid/tugrulbaba
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoyanEx
    NoyanEx's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2005
    Erkek

    Amerikanın çökmesi nedemek haberiniz varmı arkadaşlar.


    bu çöküntüden en az zararla çıkacak olanlar onlarla en az iş yapanlar olacaktır bilgisayar internet gibi sektörlerde darbe yer. herşey darbe yer. bizde çok amerikacı var zaten nüfus artıyor doğulularda tavşan gibi maaşallah hepsi en az beş çekiyor bizde etkilenicez. hadi buyrun burdan yakın. umarım bu konuyuda düşünmüşsünüzdür. bizim içimizde zaten amerika yorumlarınızı bekliyorum. (kızmayın sakın haa

  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ahmetdiyarbekir
    ahmetdiyarbekir's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Ağustos/2005
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:


    Bende ikiz kuleleri okuyunca tövbe tövbe....


    zumsuk, senin aklında hep o yöne çalışıyo.. zuhahaha

    Azimle defakasyon, Mermerde perforasyon...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IsLaMiC_ForCe
    IsLaMiC_ForCe's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Kayıt Tarihi: 03/Haziran/2002
    Erkek

    ikiz kuleler hakkinda bir cok komplo üretebilirsin ki, al sana ne kadar mantikli ya da degil bir komplo teorisi daha..


    ikiz kuleleri Bati medeniyetinin dünyaya medeniyetler catismasi degil medeniyetler ittifaki istedigini kanitlamasi icin gerekli ortami hazirlamak adina Türkiye'nin AB'ye giris sürecini hizlandirmasi ve AB tarafindan reddedilememesi icin MİT; bu temelde El-kaide ile de anlasarak gerekli teknolojik alt yapiyi istihbarati ve destegi ile planladi ve 911.. Istihbarat örgütleri makavelist bir bakis acisina sahiptir, bu canilik diyecek olan varsa devletin cikarlari icin hicbir istihbaratin gözü böyle seyleri görmez, sonucta bundan devletin ne cikari oldu olmadi ona bakilir.. bu bebek hitlerin beynini tek kursunla ucurmak gibi bir sey..


    Amerikan kamuoyunu ortadoguyu yeniden sekillendirmek icin iknaya bir firsat gören CIA elbette bunun istihbaratini aldi, derin devletteki sahinlerle irtibata gecerek durum istisaresi yapilarak olaya göz yumuldu, bu istedikleri malzemeyi onlara verecekti, ayni pearl harbour baskinindan sonra zavalli caresiz (??) ABD'nin atom bombalarini kullanarak yapmak zorunda kaldigi mesru müdafaa ve aslinda dünyaya verilen gözdagi gibi..


    Olaydan elbette haberi olan MOSSAD -bir dipnot olarak gecelim- ayrica o gün orada calisan tüm Israilogullarina 11 Eylül sali günü wtc'ye gitmemelerini söyleyerek Yehova'nin secilmis irkinin cocuklarini böyle bir günün dehsetinden korudu..


    Komplo teorisyenleri bir konuyu cözerken ilk adim olarak sunu yaparlar; bu olaydan kimin cikari oldu, kimin kaybi oldu ? Bu bakis acisiyla bakarsaniz benim dedigim teoriye temelden karsi cikacak hic kimse yok..


    Sonuca bakalim iyi mi oldu kötü mü oldu ? Oradaki insanlara üzüldüm,üzülmemek elde degil, ama John L. Steward, Susan Hook ya da Samuel McDeamon'a, orada bulunduklari isim ve sifatlarina degil, sonucta bir insan olmalari dolayisiyla üzüldüm.. ha onlar masum muydu cogu seyden haberleri yoktu, onlar özgürlük ve demokrasinin kalesi Amerikan yasam tarzina hizmet eden yasalara saygili birer Amerikan vatandaslariydi, ama kendilerini her halta hizmet etmek adina cagiran Sam amca hic de masum degildi, orada kirli paralarinin oyunlariyla somalideki arjantindeki ve Türkiye'deki bebelerin kursaklarina girecek lokmalar sayiliyordu..


    Ezdiginiz, asagiladiginiz, bir hic saydiginiz düsmaninizin sizin o görkemli silahlariniza, füzelerinize, teknolojinize meydan okuyacak gücü yoksa elbette size onlar kendi silahlariyla saldiracaklar ve bunu sizin nazik popolarinizin cesaret bile etmeye korkacagi bir seylerini vererek, canlarini.. Büyük patron istedigi kadar bunun oyunbozanlik oldugunu, oyunun kurallarina adalete uymadigini söylesin, bunun dürüst bir savas degil bir terör oldugunu söylesin, TERÖR terimini beyinlerimize uygar ve medeni dünyayi tehdit eden bir avuc caninin uyguladigi adilik olarak kaziyan uygar dünya, daha fazla TERÖRize ettigi, sesleri cigliklari newyork city'e los angeles'a berlin'e paris'e istanbul'a düzene kiralik ana haber bültenlerine, satilik gazetelerine ulasamamis yok sayilan halklarin kahramanlari, intikam savascilari, sehadet savascilari..


    WTC'nin otoparkina sallanmis bir bomba, hedef gözetilmeksizin bagdata kabile vietnama gazzeye birakilan napalmlardan daha mi terörist ki, hem oyun basta hic adil baslamadi ki... ne kagitlari dagitirken, ne de ilk OYUNBOZANLIGI baslatirken..


    "Oku! Yaratan Rabbinin adıyla oku. O insanı alak'tan yaratmıştır. Oku, Rabbin sonsuz iyilikler sahibidir. İnsana bilmediklerini, ve kalemle öğreten, O'dur."
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oguzhanbaba
    oguzhanbaba's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Eylül/2005
    Erkek
     çöker hem de nasıl çöker.

    Yalnız Bir ordudur Kendi çölünde Sonsuz savaşlarında Hep yener Kendi ordusunu.
Toplam Hit: 7211 Toplam Mesaj: 23