folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder İktisatta Okuyan Yada Mezun Olan Biri Lazım.

İktisatta Okuyan Yada Mezun Olan Biri Lazım.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek

Okuyorum 3.  seneme girdim, konular bana zevkli gelsede, işletme kamuu maliyeden bin kat zordur, bitirmek için ter atmak gerekir, en kötüsüde yatarak geçen işletmecilerle aynı iş alanında yarışıyor olmak. Eğer Boğaz içi, ege yada iü ingilizce iktisat okumuyorsan hiç okuma. İşsizler ordusuna bir nefer olma, eğer illaki ekstra bilgi alacağım diyorsan PM at

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pekher
    Pekher's avatar
    Erkek

aga bende okuyorum şuan 3. sınıf oldum.ben seviyorum bölümüde açıkcası.işletmeye kamuya oranla bana göre daha zor ama zevkli dersler.ha bunlar önemli değil okul bi şekilde biter ama şöle bişey diyim sana okula girdiğim gibi çıkarım diyosan hiç girme git kredi çek dükkan falan aç=) ama kendimi geliştiririm diyosan bence avantajlı bölüm.işletmede iktisatta öyle fark yok pek iş avantajında.bide millet işsizler ordusu faln diyoda bu bölümlerde 10 tane mezun versede kendini geliştiren adam iyi bi iş buluyo 10000 tane mezun verse gene kndini geliştiren iş buluyo.klasik bi tabir ama kendini geliştirirsen iş çok merak etme.ama öncelikle puanın tutuyosa ingilizce iktisatı dene.ha turkçe iktisatı kazanırsan direk ingilizceyi bitir..bnlar dediğim gibi klasik laflar olabilir ama bunun gerçeği o aga..tm bölümünde hukuk okumicaksan işletme iktisat okucan gerisi boş=) bana göre tabi herkezin tuttuğu kendine=)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

meğzun nedir ya ?

Troubles'll come & they'll pass
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juliet
    Juliet's avatar
    Erkek
    ekonomi haberlerini okuyup izliyosan ve ilgiliysen seversin bu bölümü iibf de diğer bölümlere nazaran daha matematiksel ağırlıklıdır.Bu nedenle daha zordur. ezber yapmadan anlaman lazım hocaya göre değişir tabi. 1 sınıfda diğer bölümlerle ortak temel dersleri görürsün iktisada giriş tarih muhasebe hukuk vs. 2. sınıfda iktisadı makro mikro olarak başlarsın incelemeye yanında bankacılık vergi istatistik vs. görürsün. 3 sınıfda dahada derinleşir olay para ve maliye politikaları matematiksel iktisat, borçlar hukuku vs derken 4.sınıfta türkiye ekonomisi ekonometri vs. Seversen zevk alırsın. Sevmezsen iktisatda seni sevmez boş beleş mezun olursun. Uçu çok açık bölümdür idari hakimlikden tut mali müşavirliğe ayrıca bankada bütün pozisyonlarda çalışabilir.

011100110110000101111010011000010110111000101110011000010111011001101001
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pisikleet
    pisikleet's avatar
    Erkek

bolum guzeldir ancak kisisel gelismi cok iyi yapmalisin ve duzgun adi sani olan bir okulda bu bolumu okumalisin yoksa bi ise yaramaz cunku rakip cok.

https://twitter.com/pisikleeet
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kafkafkaf bunu yazdı:
    -----------------------------

Okuyorum 3.  seneme girdim, konular bana zevkli gelsede, işletme kamuu maliyeden bin kat zordur, bitirmek için ter atmak gerekir, en kötüsüde yatarak geçen işletmecilerle aynı iş alanında yarışıyor olmak. Eğer Boğaz içi, ege yada iü ingilizce iktisat okumuyorsan hiç okuma. İşsizler ordusuna bir nefer olma, eğer illaki ekstra bilgi alacağım diyorsan PM at

-----------------------------

aynı fikirdeyim , İktisat fakültesinden mezun olmanın hiçbir özelliği yok ,   ben Mali Müşavirim, mali müşşavir olmak için İkitsat fakültelerinden mezun olmanın yanında  Açık öğretimden mezun olmak bile yeterli  , sonuçta açık öğretim mezunununda Mali Müşavirlik sınavlarını girme hakkı var , hatta açıköğretimde okurken (!)  bir şirkette veya muhasebe bürosunda çaılştıkları için hem para kazanıp hem de işi öğreniyorlar , 4 senelik mezundan daha bilgili ve tecrübeli oldukları için iş balmakta zorlanmıyorlar , yani bana sorarsan çok kaliteli bir okulda , ingilizce iktisat okursan işe yarar,  yoksa hiçbir özelliği yok ,

Boğaz içi gibi veya İstanbul , Marmata İngilizce iktisat gibi  bölümlerde okumayacaksan bence İktisadı hiç seçme

,

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

meğzun > mezun

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biyotbt
    Biyotbt's avatar
    Erkek

nerede okuyacağına bağlı benim istanbulda tutuyor yazmayı aklımın ucundan bile geçirmiyorum.Yanına ingilizce + yüksek lisans koyarım üniversitede yan gelip yatmam dersen iyi şeyler olur ama bitsede kpss ye gi,rsek mantıgıyla girersen bankalarda sürünürsün.

kendim hakkında daha fazla bilgi de
Toplam Hit: 2181 Toplam Mesaj: 19