İleri Seviye Laptop Tamiri Video Egitim Seti - İngilizce - Teklink - İndir
-
u-f-d bunu yazdı:
-----------------------------bi çizgi tagem kokusu allıyorum..
-----------------------------burnun yanlış koku alıyor. yabancı bir set, 40 saatin üzerinde çalışmışlar, fakat modeller eski, yeni arızaları bulmak pek kolay olmayacaktır.
-
malesef hotfile hesapları susbend edildi.rapidlede çalışmıyorum.
-
vuraim böle sete paylasımın için gerçekten cok teşekür ederim ama işten anlayanlar hiç baskmasın sökmekten takmakdan ileriye gidicek bi sey göstermio ki burda bi kac detay var onlarıda biliorum saten püofs :W neyse ama adam zahmet etmiş paylasmıs ona teşekür ederim :W işten anlayanlar indirmesin :W temel için güzel ama
-
Laptobun ekranını yaktım mk neye yarar bu set :D adamlar 350 kağıt istediler ya çift çekirdek laptop 1 yıldır yatıyo odamda :D
-
yaw şole eğitim videolarını nie hazırlarlar sonra millet laptopu yapcam die pert ediyo yenisini almak zorunda kalıyor arkadaşlar laptop tamirini yapa bilmek için 1 elektronikçi 2iyi derece donanımcı olmanız lazım
bir arıza meydana geldiğinde laptop borduna baktığınızda bu güç ünitesi bu ekran bölümü gibi kısımları bilmeniz gerekiyo
+ tamiri gerçekleştire bilmek için micro devre elemanlarını iyi tanımak lazım görünüşünden neyin yandıgını neyin arıza verdiği anlaya bilmeniz gerekir
+ hadi hatayı buldunuz bariz bi şekilde bi eleman yanmış, bi şekilde aynısınıda buldunuz , işin en zor kısmı o smb elemanı ordan lehim makinasıyla söküp cevresindeki elemanlara zarar vermeden lehimi taşırmadan uzman bir şekilde yerine oturtmanız lazım
he dielimki yapıcam die bordun aq dunuz servis uğraşsın die yollarsanız servis yapılan tahribatı görünceilk yorumu bord değişicek demesi olucaktır bi bord da pc yarı fiyatına geliyor -
bu seti başka bi yerde indirdim ben.. 4.17gb.. caps i de aynı.
içinden 9 video çıkıo.. öle çok ahım şahım bişe de yok..
resimde gösterildigi gibi geniş deil..