folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder İlerleyen Günlerde Notebook Piyasasi..

İlerleyen Günlerde Notebook Piyasasi..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek
    İyi aksamlar muridler notebook piyasasi ne olur.dolar 1.80 i gordu kimi kuru sabitledik diyor.Fiyatlar onumuzdeki aylarda duser mi? Ayrica Marka olarak kararsiz kaldik. Mac pro almayi dusunduk fakat cok pahali.sony toshiba asus markalarinda kararsiz kaldik.bu markalar hakkinda dusunceleriniz neler? İ7lere yanasilmiyor fakat ilerleyen gunlerde yeni islemciler gorecekmiyiz? Bunun etkisiyle fiyatlar ne olur?Acikcasi enayilik edip bi ton para dokmek istemiyorum.Dusunce ve yorumlarinzi bekliyorum :-)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Oskar
    Oskar's avatar
    Erkek

whopper bunu yazdı:
    -----------------------------
    İyi aksamlar muridler notebook piyasasi ne olur.dolar 1.80 i gordu kimi kuru sabitledik diyor.Fiyatlar onumuzdeki aylarda duser mi? Ayrica Marka olarak kararsiz kaldik. Mac pro almayi dusunduk fakat cok pahali.sony toshiba asus markalarinda kararsiz kaldik.bu markalar hakkinda dusunceleriniz neler? İ7lere yanasilmiyor fakat ilerleyen gunlerde yeni islemciler gorecekmiyiz? Bunun etkisiyle fiyatlar ne olur?Acikcasi enayilik edip bi ton para dokmek istemiyorum.Dusunce ve yorumlarinzi bekliyorum :-)

macbook pro için 2.el düşünürseniz mesajlarınızı beklerim.

neoplanın üstüne otobüs tanımam.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexfarrow
    alexfarrow's avatar
    Erkek

whopper bunu yazdı:

tavsiyem 3-4 ay daha bekle yıl sonuna yaklaşınca fiyatlar düşüyor.

mademki türksün systeme göster ürksün
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SARI
    SARI's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam analiz uzmanları doların biraz daha yükseleceğini ve Abd nin para basma hakkını kullandıklarında doların yükselişinin düşeceğini ve normal bir şekilde devam edeceğini söylemişti.. 1 , 1.5 ay böyle sürecek.. şimdilik bekle derim..

Ban Sebebi : Molrada Haarket Eiğtti için Bdnlaanı... Türkçe öğretmenliği okuyan arkadaşım sana ders verebilir admin arkadaş :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo

Casper kullanan biri olarak casperlara bakmanı öneririm... I7ler 1800 civarındaydı.. birde asus var safir rengi olan, modelini hatırlamıyorum, oda 1800 civarındaydı bulursam linki veriririm..

Çok sıkılıyom
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek
    SweetyVolty bunu yazdı:

Casper kullanan biri olarak casperlara baknı öneririm... I7ler 1800 civarındaydı.. birde asus var safir rengi olan, modelini hatırlamıyorum, oda 1800 civarındaydı bulursam linki veriririm..

casper secmene neden olan neydi hocam? benim icin performans tasinabilirlik kasa kalitesi onde geliyor casper de bu acidan beni tatmin etmiyor.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo

valla bizimkiler indirimde diye almışlar direk, i5 6gb ram nvidia 320m 1gb ekran kartı haricinde fena bi alet değil benimki, 101'C sıcaklık gördüm, kasayı kendim açıp thermalmake macun uyguladım 101 gören uygulamada en fazla 80 civarı görüyor unun haricinde birşeyi yok güzel de alet bence, ama ekran kartı yüksek bir model al bir de tuşlar kopuyo ı ve , artık yok yine basılabiliyor tabi, bu arada o tuşlardan satan falan var mıdır ya tuşun altındaki beyaz plastikten lazım sadece...

Çok sıkılıyom
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Programmer
    Programmer's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

" üniversiteye  yeni gidecekler kendileirne birer note book alacaklar " buna  dayanarak firmalar ucuzlattı biraz  notebook fiyatlarını

Ayet var, ayet
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

yeni makina almak isteyenlere tavsiyemdir.

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=101663&ad=ACER-AS5742G-484G50-i5-480-4G-500G-15.6-W7B-1GBVGA-Tasinabilir-Bilgisayar

bende alıcam bi kaç güne. kredi kartının borcunu kapatınca tabikide :D

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek
    Programmer bunu yazdı:

" üniversiteye  yeni gidecekler kendileirne birer note book alacaklar " buna  dayanarak firmalar ucuzlattı biraz  notebook fiyatlarını

Hocam bu tip seyler fiyat uzerinde etkisi yoktur gostermelik indirimler bunlar.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ercan
    Ercan's avatar
    Erkek

whopper bunu yazdı:
    SweetyVolty bunu yazdı:

Casper kullanan biri olarak casperlara baknı öneririm... I7ler 1800 civarındaydı.. birde asus var safir rengi olan, modelini hatırlamıyorum, oda 1800 civarındaydı bulursam linki veriririm..

casper secmene neden olan neydi hocam? benim icin performans tasinabilirlik kasa kalitesi onde geliyor casper de bu acidan beni tatmin etmiyor.

o zaman dell almanı öneririm

IF YOU ARE NOT TİRED, YOU ARE NOT DOING IT RIGHT
Toplam Hit: 1969 Toplam Mesaj: 12