İlerleyen Günlerde Notebook Piyasasi..
-
İyi aksamlar muridler notebook piyasasi ne olur.dolar 1.80 i gordu kimi kuru sabitledik diyor.Fiyatlar onumuzdeki aylarda duser mi? Ayrica Marka olarak kararsiz kaldik. Mac pro almayi dusunduk fakat cok pahali.sony toshiba asus markalarinda kararsiz kaldik.bu markalar hakkinda dusunceleriniz neler? İ7lere yanasilmiyor fakat ilerleyen gunlerde yeni islemciler gorecekmiyiz? Bunun etkisiyle fiyatlar ne olur?Acikcasi enayilik edip bi ton para dokmek istemiyorum.Dusunce ve yorumlarinzi bekliyorum :-)
-
whopper bunu yazdı:
-----------------------------
İyi aksamlar muridler notebook piyasasi ne olur.dolar 1.80 i gordu kimi kuru sabitledik diyor.Fiyatlar onumuzdeki aylarda duser mi? Ayrica Marka olarak kararsiz kaldik. Mac pro almayi dusunduk fakat cok pahali.sony toshiba asus markalarinda kararsiz kaldik.bu markalar hakkinda dusunceleriniz neler? İ7lere yanasilmiyor fakat ilerleyen gunlerde yeni islemciler gorecekmiyiz? Bunun etkisiyle fiyatlar ne olur?Acikcasi enayilik edip bi ton para dokmek istemiyorum.Dusunce ve yorumlarinzi bekliyorum :-)
-----------------------------macbook pro için 2.el düşünürseniz mesajlarınızı beklerim.
-
whopper bunu yazdı:
-----------------------------tavsiyem 3-4 ay daha bekle yıl sonuna yaklaşınca fiyatlar düşüyor.
-
hocam analiz uzmanları doların biraz daha yükseleceğini ve Abd nin para basma hakkını kullandıklarında doların yükselişinin düşeceğini ve normal bir şekilde devam edeceğini söylemişti.. 1 , 1.5 ay böyle sürecek.. şimdilik bekle derim..
-
Casper kullanan biri olarak casperlara bakmanı öneririm... I7ler 1800 civarındaydı.. birde asus var safir rengi olan, modelini hatırlamıyorum, oda 1800 civarındaydı bulursam linki veriririm..
-
SweetyVolty bunu yazdı:
-----------------------------Casper kullanan biri olarak casperlara baknı öneririm... I7ler 1800 civarındaydı.. birde asus var safir rengi olan, modelini hatırlamıyorum, oda 1800 civarındaydı bulursam linki veriririm..
casper secmene neden olan neydi hocam? benim icin performans tasinabilirlik kasa kalitesi onde geliyor casper de bu acidan beni tatmin etmiyor. -
valla bizimkiler indirimde diye almışlar direk, i5 6gb ram nvidia 320m 1gb ekran kartı haricinde fena bi alet değil benimki, 101'C sıcaklık gördüm, kasayı kendim açıp thermalmake macun uyguladım 101 gören uygulamada en fazla 80 civarı görüyor unun haricinde birşeyi yok güzel de alet bence, ama ekran kartı yüksek bir model al bir de tuşlar kopuyo ı ve , artık yok yine basılabiliyor tabi, bu arada o tuşlardan satan falan var mıdır ya tuşun altındaki beyaz plastikten lazım sadece...
-
" üniversiteye yeni gidecekler kendileirne birer note book alacaklar " buna dayanarak firmalar ucuzlattı biraz notebook fiyatlarını
-
yeni makina almak isteyenlere tavsiyemdir.
bende alıcam bi kaç güne. kredi kartının borcunu kapatınca tabikide :D
-
Programmer bunu yazdı:
-----------------------------" üniversiteye yeni gidecekler kendileirne birer note book alacaklar " buna dayanarak firmalar ucuzlattı biraz notebook fiyatlarını
Hocam bu tip seyler fiyat uzerinde etkisi yoktur gostermelik indirimler bunlar. -
whopper bunu yazdı:
SweetyVolty bunu yazdı:
Casper kullanan biri olarak casperlara baknı öneririm... I7ler 1800 civarındaydı.. birde asus var safir rengi olan, modelini hatırlamıyorum, oda 1800 civarındaydı bulursam linki veriririm..
casper secmene neden olan neydi hocam? benim icin performans tasinabilirlik kasa kalitesi onde geliyor casper de bu acidan beni tatmin etmiyor.
-----------------------------o zaman dell almanı öneririm