Iletisim Formu .. Yardim
-
Hazirlattigimiz web sitesinde iletisim formu calismiyor.. Acaba yardim edebilirimiz...
http://belbest.com.pl/turcji/kontakt.html
ornegin bu formdan mesaj doldurulup atildigi zaman mustafac@op.pl adresine email gelmesini istiyoruz... yardimci olurmusunuz ?
-
hocam sayfayı yazdığınız dil ? yada kullandığınız script nedir ?
-
html abi.. istersen gerekli olan dosylari soyle abi, ben buraya upload edeyim.
-
mustafacsn bunu yazdı:
-----------------------------html abi.. istersen gerekli olan dosylari soyle abi, ben buraya upload edeyim.
-----------------------------hocam dur :)
Hocam ben asp yada php üzerinden email gönderilebiliyor diye biliyor. Html saçma geldi bana. Bu konuda uzman biri görürse iyi olur..
-
tamam haci abi sen yardim edersin bize iste :)) olmaz mi ?
-
Tamam html olmasında sorun yok olabilir ama burda önemli olan senin server ın hangi dili desteklediği(php,asp) html ile form gönderme yapılamaz yani formu elbette html ile hazırlıyacaksın ama forma action="" kısmı olacak oraya atıyorum ileti.asp veya ileti.php diye sayfaya yönlendirip gönderme yapacaksın sen ilk önce server hangi dili destekledigini ögren(daha dogrusu windows server mı yoksa linux mu bunuda ögrensen yeter).Ona göre hazırlarız dosyayı...
-
google docs ile oluştur bir form DB silinse bile bilgiler elinde.
-
benim temayi bozmadan hazirlayacak bir kisi yokmu ? yardim edebiliecek.. vallahi onemli..
-
kontakt.html dosyasını yükle buraya 2 dk da yapam php ile...
-
Şimdi dışardayımda eğer yapan olmazsa akşama yapabilirim.
-
mustafacsn bunu yazdı:
-----------------------------tamam haci abi sen yardim edersin bize iste :)) olmaz mi ?
-----------------------------hocam sen host türünü söyle yardım edicem. Eğer linux host ise yardım edicem :)