İlginç Bi Soru
-
yildirimin otobuse dusmesi damdan kaynaklanmiyor bence... sonucta otobus yildirimi cekebilecek buyuk bir etken... ibnenin 6. hissi kuvvatliymis :) bi iniim demis .)
-
adam 2 adim yol yurimiym diye bi otobus adam oldu la daha nolsun
-
adam ölmek istiyordur köprüde, köprüden atlamak için inmiştir. o sırada otobüse yıldırım düşmüş işte keşke inmeseydim ben de orda ölürdüm demiştir..
ama adam inmese zaten yıldırım çarpmayacaktı ölmezdi yani, :/
merak ettim ne çıkacak acaba
-
Adam köprüde iniyorsa, intihar etmek içindir, kendisi ölmemişdir yalnız kendi zamanlama olayı yüznden insanlar ölmüştür. Belki bende ölürdüm diyede olabilir. Yada araç içinde sevdiği insanlarda vardı. İntihar edecekken, kendisi yerine onlar öldü diyede olabilir...
-
adam köprüde yaşıyor olabilir manzarada uyumasını seviyordur.bi sebebi vardır köprüe yaşamasının... o yüzden keşke dediğine göre ölmeyi kaçırmış olabilir hoca..
-
bence adam intihar edecekti ama yıldırım düştüğünü görünce keşke bende orda olsaydım intihar etmiyecektim die bu sayede cennete gitme şansım daha fazla olcaktı die düşünmüş olabilir
-
heyecandan demiştir.
iyiki inmişim diyektir yanlış sölemiştir. :B
-
indiği köprüye göre de değişir bu teoriler..
-
GaZoZCu bunu yazdı:
-----------------------------bence adam intihar edecekti ama yıldırım düştüğünü görünce keşke bende orda olsaydım intihar etmiyecektim die bu sayede cennete gitme şansım daha fazla olcaktı die düşünmüş olabilir
-----------------------------
% 100 Katılıyorum. ;) En Mantıklı Açıklama Senden Geldi Hojam ;)
-
eğer otobüs durakta durup adamı indirmeseydi otobüs yıldırırmın düştüğü noktadan çoktan geçip gitmiş olacaktı ve herkes kurtulacaktı.. sorunun doğru cevabı : vicdan :D
Toplam Hit: 4614 Toplam Mesaj: 24