İlginç Bi Sorunum War Yarım Lazım
-
bilgisayarımı açtıgımda karşılama ekranı gelio sonrası gelmiyo başka bilgisayarda denedim monitörde belki bi arıza vardır diye yine aynı oldu sonra başka anakartla denedim yine aynı sorunu werdi
-
başka harddiskle denedin mi :)
-
bak o hiç aklıma gelmemişti
-
En son ne yaptıktan sonra bunlar oldu? Monitörle hdd ile alakası yok bunun
-
pc dondu resetledim böle ooldu ama başka hdd şimdi denedim çalıştı
-
kardeşim benimde ayni sorun vardi. gerçi hala var. konu açtim pc tamrcilerine götürdüm herkes ayri bi parçayi değiş dedi. en son götürdügüm ramdan dedi. ama harddiskten tık diye bir ses geliyor görüntü gidiyor birdahada açilmiyor.
-
Tam scandisk yapmayı denedin mi?
-
walla hdd yi deiştirdim sorun kalmadı
-
tık tık sesler geliyosa hdd den ömrü doluyor demektir. hdd kafa atıyor yani verileri sık sık yedekleyin..
-
tolgasen bunu yazdı:
-----------------------------
tık tık sesler geliyosa hdd den ömrü doluyor demektir. hdd kafa atıyor yani verileri sık sık yedekleyin..
Hocam yeri gelmişken buradan sorayım dedim. Benim hdd de son zamanlarda veri okurken tıkırtı sesi değil ama bipleme sesi geliyor. Bildiğimiz mekanik bir ses değil sanki bu. Test taramalarında falan sorun çıkarmıyor ama eğer dediğin gibi vadesi doluyorsa tırt dediği yerde hapı yutarız. -
BRK35 bunu yazdı:
-----------------------------tolgasen bunu yazdı:
Hocam yeri gelmişken buradan sorayım dedim. Benim hdd de son zamanlarda veri okurken tıkırtı sesi değil ama bipleme sesi geliyor. Bildiğimiz mekanik bir ses değil sanki bu. Test taramalarında falan sorun çıkarmıyor ama eğer dediğin gibi vadesi doluyorsa tırt dediği yerde hapı yutarız.
bip sesi kasanın hoparlöründen geliyodur küçük bi hoparlörü var sonra pc donuyodur yanıt vermeyi kesiyodur. çözüm: disk birleştir registry onar olmadı format çekhdd den tık tık die sesler geliosa kork uzun sürmez ömrü :)