folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder İlginç Bi Sorunum War Yarım Lazım

İlginç Bi Sorunum War Yarım Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bilgisayarımı açtıgımda karşılama ekranı gelio sonrası gelmiyo başka bilgisayarda denedim monitörde belki bi arıza vardır diye yine aynı oldu sonra başka anakartla denedim yine aynı sorunu  werdi

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

başka harddiskle denedin mi :)

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bak o hiç aklıma gelmemişti

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THE_MILLER
    THE_MILLER's avatar
    Erkek

En son ne yaptıktan sonra bunlar oldu? Monitörle hdd ile alakası yok bunun

Türkiye'nin geleceği çelikten yoğruluyor; belki biz olmayacağız ama bu çelik aldığı suyu unutmayacak.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

pc dondu resetledim böle ooldu ama başka hdd şimdi denedim çalıştı

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siganfu
    siganfu's avatar
    Erkek

kardeşim benimde ayni sorun vardi. gerçi hala var. konu açtim pc tamrcilerine götürdüm herkes ayri bi parçayi değiş dedi. en son götürdügüm ramdan dedi. ama harddiskten tık diye bir ses geliyor görüntü gidiyor birdahada açilmiyor.

Elin ekmeği ile yaşayan kurt kahrolsun, Boynunda tasma izi taşıyan kurt kahrolsun, Kar yağmış dağlarına, üşüyen kurt kahrolsun, Kahrolsun kurt postunu giyen yalancı kuzu,Dağıtanlar kahrolsun kurt sesli ordumuzu
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek

Tam scandisk yapmayı denedin mi?

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

walla hdd yi deiştirdim sorun kalmadı

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek

tık tık sesler geliyosa hdd den ömrü doluyor demektir. hdd kafa atıyor yani verileri sık sık yedekleyin..

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek

tolgasen bunu yazdı:
    -----------------------------

tık tık sesler geliyosa hdd den ömrü doluyor demektir. hdd kafa atıyor yani verileri sık sık yedekleyin..

Hocam yeri gelmişken buradan sorayım dedim. Benim hdd de son zamanlarda veri okurken tıkırtı sesi değil ama bipleme sesi geliyor. Bildiğimiz mekanik bir ses değil sanki bu. Test taramalarında falan sorun çıkarmıyor ama eğer dediğin gibi vadesi doluyorsa tırt dediği yerde hapı yutarız.

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek

BRK35 bunu yazdı:

tolgasen bunu yazdı:

Hocam yeri gelmişken buradan sorayım dedim. Benim hdd de son zamanlarda veri okurken tıkırtı sesi değil ama bipleme sesi geliyor. Bildiğimiz mekanik bir ses değil sanki bu. Test taramalarında falan sorun çıkarmıyor ama eğer dediğin gibi vadesi doluyorsa tırt dediği yerde hapı yutarız.

bip sesi kasanın hoparlöründen geliyodur küçük bi hoparlörü var sonra pc donuyodur yanıt vermeyi kesiyodur. çözüm: disk birleştir registry onar olmadı format çek

hdd den tık tık die sesler geliosa kork uzun sürmez ömrü :)

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
Toplam Hit: 1785 Toplam Mesaj: 13