İlginç Bir Fikir Or Çılgınça And Aptalca
-
- hey what is or, and ?
-shut up,idiot now fucking the turkısh language dude
İçerik ne olursa olsun dilimizi,forumu gereksiz kelimelerle kirletmeyelim!.
and or not tamam" ingiliççe "yazmışşın ama bilmiyoruz kim bilir ne diyorsun allah bilir.
Dipçe; iyice inciye döndük
gozkopat tarafından 06/Tem/15 01:44 tarihinde düzenlenmiştir -
of enes of ... @0x656e
-
Gelecek genel seçimlerde güzel vaat olur bundan.
"Aya gidemiyoruz diye sanmayın ki teknolojimiz yetersiz! Her seferinde milyonlarca dolar harcayıp gidip gelmektense; biz, Ay'ı ayağınıza getireceğiz."
ÇoraP (Çılgın or Aptal Parti) -
ayı zaten kendimize çekiyoruz, yoksa nasıl dursun yörüngesinde. ha dersen ki dünyanın kütleçekiminden daha büyük bir kuvvetle çekelim, o zaman ilginç bir şey olabilir. fakat onu çektikçe muhtemelen o da bizi çekecek, illaki bizim yörünge de sapacak. fazla kurcalarsak sonumuz güneşte birleşmek olabilir belki :D
-
hocam ayda ne tarz bir manyetik alan var bilmiyorum ama çeksek ne olur onu arastırmak lazım bana göre dengeler bozulur . sonuçta ayında kendıne özgü bir g kuvveti var dunyanında bide amacı anlamadım niye ay en yakın diye mi 384.403 km uzaklıktan bahsediyoruz hadi çapları çıkar ortalama 380k
-
cann bunu yazdı
bence buna odaklanmalıyız. mesele bu ipi dünyada nereye tutturacağımız ve ip olarak ne kullanacağımız. çelik halat gibi bir şey olabilir mesela. inşaat demiri üreten bir firmadan talep edebiliriz diye düşünüyorum. bir de aya bunu hangi ülke getirip orda monte edicek.
ayrıca ipe birkaç kilometre gerilme payı da konmalı ki montoj esnasında hemen çekiş başlamasın.