İlginç Bir İlluzyon
-

Eğer yukarıdaki görüntülere bilgisayarınızın hemen önünden bakarsanız, kızgın yüzün solda, sakin yüzün sağda olduğunu görüyorsunuz...
Ancak, 2-3 metre uzaklaşıp baktığınız zaman tam tersini görüyorsunuz...
Bu illuzyon, Glasgow Üniversitesi'nden Phillippe G. Schyns ve Aude Oliva tarafından yaratılmış.
Her gördüğümüz, her zaman gerçek olmayabiliyor… -
vay sırtım sırtım ağrımış.sandalyeden de kaldırdın beni iyi oldu..hee uzaktan bakınca ters oluyor.bu diğerleri gibi değilmiş adamı görüyorsan manyaqsın görmüyorsan sapıksın gibi seylerden değilmiş.iyi
-
olum oda da yer yok 2 3 metrecik :D onu nasıl yapıcaz :D neyse bi ara cıktılarını alayım ordan bakarım artık ;)
-
wassh bunu yazdı:
-----------------------------
olum oda da yer yok 2 3 metrecik :D onu nasıl yapıcaz :D neyse bi ara cıktılarını alayım ordan bakarım artık ;)
Gözlerini kıs, öylede görürsün -
Gerçeklik Göreceli bir kavramdır, Örneğin Düz ve pürüzsüz bir yüzeye bakarken Mikron Düzeyde incelemeyi bilirmisiniz Pürüzün inanılmaz Boyutta olduğu Görülür, Gözün görebildiği bir Boyutun ötesini Gördüm diyemeyecek kadar Aciz Varlıklar olduğumuzu bu Örnektede anlamış bulunuyoruz.
-
bunun bide einsteinlısı var bnm telefonda
uzaktan marilyn monroe
yakından einstein oluyor =) -
ne alaka bişi değiştirmedi bunlar kızgın olan solda uzaktan bakıyom solda monitörüün dibine girdim gene solda :S
-
wert bunu yazdı:
ne alaka bişi değiştirmedi bunlar kızgın olan solda uzaktan bakıyom solda monitörüün dibine girdim gene solda :S
-----------------------------iyi bak hoja oluyo denedim ben
-
Öyle bi noltadan bakmışım ki ikisi de kızgın göründü :D
-
evet resimde güzel bişi:
-
Bunu bi ders kitabında okumuştum.
Aslında iki çizginin boyu aynı ama üstteki daha büyük görünüyor. Glasgow üniversitesine duyurulur. Benide alsınlar fakülteye :p
Toplam Hit: 2647 Toplam Mesaj: 17